Готви се голям мач - Кобрата vs. Анди Руис през ноември

Пулев обяви, че Тайсън Фюри не е опция за него
5 юни 2019 08:30, Елка Василева
32
Готви се голям мач - Кобрата vs. Анди Руис през ноември
Кубрат Пулев. Снимка: архив, Булфото

Кубрат Пулев е на път да се изправи срещу новия световен шампион в тежка категория на IBF, WBA, WBO и IBO Анди Руис през ноември в Лас Вегас. Това обяви пред „Тема Спорт“ Кобрата от САЩ. Той призна, че вече са стартирани преговори в тази посока.

„Бих посъветвал Джошуа да не се хвърля на реванш с Руис, защото ще загуби отново. При това още по-тежко. Видяхте, че той бе наистина безпомощен. Има една много хубава българска поговорка – не си прави сметки без кръчмар. Говореха за следващи срещи, включително водиха преговори и с нас за мач през ноември на „Уембли“. Не го брояха за жив, държаха се надменно, но Господ гледа и бе на друго мнение“, каза Кобрата.

Сензация на десетилетието! Кралят на бокса Антъни Джошуа е детрониран!

„Ние вече започнахме преговори с Руис. Не виждам причина двубоят да не се проведе през ноември. Говорим за Лас Вегас“, сподели Кубрат, който е официален претендент на IBF.

Ако все пак от щаба на Анди Руис се съгласят за реванш с Джошуа, то Кобрата ще излезе срещу следващия в ранглистата на федерацията – Агит Кабайел, пише Gol.bg.

„Тайсън Фюри? Не, няма как да боксирам с него за тази титла, защото той е доста по-назад в ранглистата на IBF. До десетина дни всичко ще стане ясно. Ако Руис все пак се реши на ход за реванш с Джошуа, ще боксирам със следващия в ранглистата. Това е правилникът на федерацията. Още малко търпение и всичко ще си дойде на мястото“, добави Пулев.

Спортни новини четете на Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: Кубрат ПулевАнди Руис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от 26 до палячото 25Ами какво да говорим за Доминик Брийзил висок 201 сантиметра където имаше една единствена загуба от 20 мача от Джошуа и то в 7-я рунд, а Уайлдър миналата седмица го приспа в нокаут още в първия рунд? Палячоооо, ***.... не пиши неподготвен, ***!
26
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 25 Ми говорим в момента кои са най-големите..Уайлдър нали ще пребие от бой и Усик И Романов до максимум 3-4 ти рунд, бе! Тия джуджета по на 183 см и 190 см, 201 сантиметровия робот Уайлдър само ще се забавлява с тях и когато реши и ще ги приключи. Уайлдър преби 201 сантиметровия Джералд Уошингтън, преби непождавания Ортиз 193 см.... най-добрият поляк Шпилка висдок 193...той там го уби в преносен смисъл- оня не мръдна след нокаута....кво ми говориш за тия папагали Романов и Усик, бе?
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не говорим реално кой са най силните световни боксори в момента Усик и Романов а иначе в историята най добрия е Роки Марсияно с ръст 1.80 см да не си на работа в днес.бг и да следиш коментари и определяш кой прав кои не мислех че мязаш на невестулка ама се оказа мокър плъх
24
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аре стига с тоз Романов, бе...фенчето му!Щом един път победил Уайлдър преди 11 години когато беше аматьор, сега пак щял да го бие? *** скрий се бе!
23
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
единствените боксьори които могат да победят руис,вилдер,джошуа,фюри са Александер Усик и Евгений Романов
22
7
 
2
 
! Отговори
Марко преди 4 години
Ох , да ти имам самочувствието , тоя мексиканец ще те убие на ринга , ве .Прилича на стила на Майк Тайсън
21
1
 
2
 
! Отговори
Д-р Гигълс преди 4 години
Целувката на кобрата !!!
20
8
 
5
 
! Отговори
Ага преди 4 години
Кобра едно е мерака другое да го можеш и да имаш куража.Извън ринга всички сме смели,до сега се би само със един серйозен и той се казва кличко.Май те прати в болницата.Но имаш право на мерак.Па живим па видим по тихичко се изцепвай със приказките,тогава по не боли когато загубих.Ний щете подкрепяме както Forever.Големи кърашлии имаме само в НС дето ги пазят по един бюлюк с очила и пушкала.
19
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еми дано. Трябват му още два три мача до пенсия.Каквито и да са му кусурите ще го гледаме кобрата.Може да му потрябват и пари да се разплати с дженито.
18
4
 
2
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Кобрата има много голям шанс срещу Руис но не и срещу Джошуа.В Бокса също както в много други спортове си има известна доза късмет .Мексиканца спечели поради 2 причини -късмет и защото Джошуа е тъпо парче .Но аз лично се съмнявам ,че ще се блокират защото Руис е длъжен да даде реванш на Антъни
17
7
 
9
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 4 години
Кобрата ще смачка дебелия дюнерджия не защото е по- добър от Джошуа, а защото няма да го подцени.
16
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Накрая ще вземе да го нацелува и ще му връчат покана за американския прайд.
15
2
 
11
 
! Отговори
за 1 приятел питам преди 4 години
Тези с какво се занимават , от което се вижда не е с боксови мачове. Цяла година Пулев все ще се боксира с някого и все отлагат и т.н.
14
8
 
5
 
! Отговори
Един преди 4 години
Дано Кобрата познава добър лицево- челюстен специалист. Вероятно е да му е необходим след мача.
13
2
 
12
 
! Отговори
Пепа преди 4 години
*** тва сериозно ли?
12
10
 
14
 
! Отговори
Успех ! преди 4 години
Това са добри новини за Пулев ! Ако извади късмет и се боксира с Луис може да стане световен шампион в повечето пояси ......
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
5 приютелю те мачовете се променят през ден. по програма и Дилън Уайт трябваше да се бие с Джошуа само няколок дена по-рано, а се отказа и запълниха програматас Руис.И Пулев трябавше да се бие с един норвежец, пък той се отказа 5 дена преди срещата и запълниха срещата с Дину. Докато не стане срещата има шанс.
10
5
 
20
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Не. Готви се Още По Голям мач ! Голямата Уста Кубрат "Хипопотама" Пулев срещу Дарт Вейдър. По време на мача, Голямата уста ще изпълни така характерния за него народен танц "Плезене на един крак". Очаква се небивал интерес!
9
2
 
23
 
! Отговори
Хахахахахаха преди 4 години
Джен Суши ще дойде ли да му бутне едни гърди???
8
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората му дадоха възможност, той се уплаши! А както се видя, шансове има!