Анджелина Джоли се срещна с колумбийския президент

Актрисата се опитва да помогне на имигрантите от Венецуела
9 юни 2019 09:30, Нели Христова
15
Анджелина Джоли се срещна с колумбийския президент
Снимка: Reuters

Анджелина Джоли продължава с мисията си да помогне на децата във Венецуела. След като вчера тя посети палатков лагер с мигранти, построен от ООН на колумбийската граница в района Ла Гуахира, актрисата се срещна с президента на Колумбия Иван Дуке, пишат от БТА.

 

На срещата с Джоли и с хуманитарни служители от ООН президентът обсъди стъпките, които може да бъдат предприети, за да улеснят интеграцията на венецуелските бежанци и мигранти в Колумбия, включително предоставяне на колумбийско гражданство на хиляди деца на венецуелски мигранти, които са родени в Колумбия и сега са без гражданство (т.нар. апатриди). Дуке заяви, че това ще бъде "хуманен начин да им се дадат възможности и предимства, които ще им позволят да се спасят от бедността".

В Националния граждански регистър на Колумбия има най-малко 3290 деца, родени от декември 2017 г. насам, които не са могли да получат гражданство, но според правозащитници броят им може да е всъщност към 25 000. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на Анджелина! - истинска Атлантичка!
12
0
 
6
 
! Отговори
Въпрос преди 4 години
Ама защо ходи чак до колумбийската граница да помага на емигрантите!? Че то палаткови лагери с бездомници има достатъчно в нейната страна -цели 42 милиона хора без дом! Особено във Флорида. Значи разходката е с цел PR или изпълнение на мисия.
11
1
 
10
 
! Отговори
Вре нос в политиката преди 4 години
Не стига, че като жена стана отвратителна, но и като човек се опитва да стане същата.
10
2
 
14
 
! Отговори
Тая преди 4 години
Тая и дай само ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗЦЕПКИ да прави и политически ПОРЪЧКИ да изпълняваЗа киното умря
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това на снимката Джоли ли е?
8
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблемите във Венецуела са следствие на политиката на САЩ към Венецуела. Ако ще се прави на посланик на добра воля, да тича при президента на САЩ и да го убеди да започне да води нормална политика спрямо Венецуела.
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ствън Сийгъл участва в работата на Петербургския Международен Икономически Форум.
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя е инструмент в ръцете на политическите инженери. Взимат популярна личност от шоубизнеса, правят я посланик на "добра" воля и я пращат да прокламира колониалната им политика. А с другата ръка и в друг край на света подклаждат нов майдан. Днес цветната революция може буйно да разцъфти в Кишиньов, Молдавия. Прламентът им обяви, че държавата им е "превзета". Познайте от кого? Няма да повярвате - от корупцията.
5
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Звездите бягат от рептилника САЩ Ствън Сийгъл получи руско гражданство тая ще получи колумбийско и венецуелско. Кораба САЩ потъва.
4
1
 
16
 
! Отговори
Злодеида преди 4 години
Освен всичко останало, Колумбия е основен производител на висоКОКАчествен бял гипс.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Опитай се да помогнеш на политиците, ястpeбитe и рептилите, с които е бъкана твоята собствена страна. Обърни внимание на самокритиката!
2
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наркозависимата Джоли отива Колумбия за да си осинови там дете и да получи гражданство. После ще си купува евтино дрога от колумбийската мафия и ще изпуска големи черни кълбета с дим от ушите.
1
2
 
27
 
! Отговори
Непозната преди 4 години
Актрисата на никой не се опитва да помогне, просто си прави PR, опитва се да изгради пред обществеността образ, който не съществува.