Бияч на дядо от Добричко влиза в затвора за 3 години

Това е двадесетата присъда на престъпника
10 юни 2019 22:03,
12
Бияч на дядо от Добричко влиза в затвора за 3 години
Снимка: BulFoto архив

Рецидивист с 20 присъди получи 3 години затвор заради побой и опит за грабеж на възрастен мъж от Добричкото село Победа, съобщиха от полицията в града.

Още по темата

Босът на ало измамниците: От дете лъже пенсионери, 3 пъти лежал в затвора

Преди един месец 83-годишният дядо е взел пенсията си и решил да се почерпи в местната кръчма. Ловкият измамник е издебнал възрастния човек и го повалил на земята с цел да му отнеме пенсията на стойност 358 лева.

Хора от селото чули виковете за помощ и дошли веднага на местопрестъплението, заловявайки 44-годишния рецидивист. Въпреки гражданския арест, престъпникът е успял да избяга.

Все пак полицията е успяла да залови криминално проявения и така се е стигнало до осъдителната присъда. 44-годишният мъж ще търпи наложеното му наказание при първоначален строг затворнически режим.

Постановеният от Окръжния съд съдебен акт е окончателен и има последиците на влязла в сила присъда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя не е измамник, драги ми журналисти-рецидивисти, ами е "грабител" ама вие от къде да знаете... За съдиите-рецидивисти изобщо няма какво да кажа. С 20 присъди, посегнал е на човек, като е застрашил задравето и живота му и само 3 години, от които ще лежи 1 и то при много лек режим.......
9
0
 
22
 
! Отговори
а преди 4 години
разстрел. "с 20 присъди". След 5-тата (е щедър съм днес). Трябват жестоки наказания за престъпления срещу беззащитни хора - възрастни, с психически проблеми и т.н. Крайно време е такива *** да бъдат избивани чрез смъртно наказание.
8
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
20 присъди?!? Ами че той така може да стигне и до 40!!! И преди всяка от тях ще има пребит дядо, човек, изнасилено момиче(може би дъщеря ти)? Това наистина е добра идея.Третата присъда до живот.Завинаги отстранен от обществото, в което ние се опитваме да живеем като човеци, за Бога!
7
0
 
37
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
За тия лежането по затворите не е никакво наказание - а курорт !!! Там ги хранят, обличат, на топло са, а куп "правозащитници" ревностно ги обгрижват. Единствените адекватни наказания са смърт и тежък каторжен труд. Да работят в мините на 10 часови смени, при трето престъпление - каторгата да е доживотна !!! Ако някой "правозащитник" се разпищи - в мината с *** !!!
6
0
 
29
 
! Отговори
БПФ преди 4 години
Простата сметка показва, че това същество е получавало нова присъда на всеки 1.3 години - интересно какви точно "присъди" са били тия? Първият изказал се дава единственото адекватно решение - третата присъда де е и ПОСЛЕДНА !!! Докога шепа *** ще ни тероризират безнаказано, защото някакви мерзавци в тоги отново и отново ги пускат на свобода със "символични" присъди? Май е време да си разчистим сметките със садии и прокурори !!!
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един гласоподавател на ГЕРБ по-малко.
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предложение: Защо направо не го вкарат в обезпаразитителя с аромат на праскова?
3
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От правилегированите ще да е ! От закриляните . Ако българин беше пребил правилегирован гражданин ,от закриляните ,щяха да му лепнат ,опит за убииство ,грабеж , изключителна жестокост ,цинизъм ,тежка телесна повреда и т.н.
2
0
 
34
 
! Отговори
Чип преди 4 години
Голям смелчага тоя-пребил дядо. И с 20 присъди, нека позная- от тия с целогодишния тен.
1
0
 
39
 
! Отговори
КОГА НАЙ-ПОСЛЕ преди 4 години
ЩЕ АКТУАЛИЗИРАТ ЗАКОНИТЕ У НАС, ЗА ДА БЪДАТ ТЕ ПОДХОДЯЩИ ЗА ДНЕШНАТА СИТУАЦИЯ В СТРАНАТА НИ ???След третата присъда, ако извърши четвърто подобно престъпление, остава в затвора до живот! Не да "лежи", а ще работи, защото ще получава толкова храна, отопление, лекарства, дрехи и други необходими неща, колкото си изработи!Ако действаше такъв закон, престъпленията щяха да са с минимум 80% по-малко!Един и същи етнос върши едни и същи дивотии и пречи на нормалните хора да живеят и работят спокойно!