Човек или извънземно? Вижте какво е заснела охранителна камера!

Реакциите: "Те са сред нас", "Това изглежда като някой пиян чичко"
12 юни 2019 16:52, Елка Василева
83
Човек или извънземно? Вижте какво е заснела охранителна камера!

Охранителна камера е заснела нещо, което не всички оприличават на човек.

Вивиан Гомес публикува във Facebook видео, което кара хората в квартала й, но и не само там, да се чудят, пише BG VOICE. Клипът показва ниска, слаба фигура с треперещи крака, която върви странно.


„Събудих се аз в неделя сутрин и видях това на моята камера и се опитвам да разбера… Какво по дяволите??“, пише Гомес под черно-бялото видео. „Първо видях сянката да се отдалечава от входната врата, след това видях ей това нещо…. Някой друг виждал ли е това на камерите си? Другите две камери не са го уловили по някаква причина“, обяснява жената.

Видеото е гледано над 9 млн. пъти, откакто е публикувано за първи път в четвъртък. Естествено, потребителите в мрежата не закъсняха с теориите.

Някои мислят, че фигурата е на извънземно. „Те са сред нас”, пише потребител на име Майкъл Дъглас. Други се подиграха с походката на създанието “Мразя го. Защо танцува пилето? ” пита @amberellaaa в Twitter. “Това изглежда като някой пиян чичко, който танцува танца на пилето и носи маска на слон” заяви в Twitter @ACultofFashion.

Независимо от това каква сянка броди из улиците, някои хора са уплашени от перспективата непознати същества да обикалят наоколо. “Всички се шегуват, че това е Доби, но аз съм тук и решавам да не излизам през нощта никога повече” пише @FancyMcgriddles.  “Това е страшничко човече, но не мога да спра да гледам, а сега аз трябва да се опитам да заспя” пише @Whitney_cat в Twitter. “Мисля, че никога няма да изляза навън отново!” пише @Fyrekatz1.

Някои хора подозират, че видеоклипът може да е подправен, докато други казват, че някой може да е създал кукла, подобна на елф. Но Гомес настоява, че видеото е истинско. “Ако някой го тества или нещо друго, ще се потвърди, че не е е променяно” написа тя в коментар.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
2
 
! Отговори
Една калинка го тури преди 4 години
Ясно е, по това време на ноща ще да е Курнанелия, след като и спряха 11 те левчета на глас работи извънредно на магистралата, хванали са я на запис след тежка нощна смяна
43
2
 
3
 
! Отговори
Една калинка го ту.. преди 4 години
Някой е прекалил с дрогата, или е взел нещо некачествени, та се е размазал до безобразие и е решил, що пък не, аз съм извънземен, и ето ти видеото
42
2
 
2
 
! Отговори
За какво сме живи? преди 4 години
Това е Гей облечен в някви дрехи, и е направено умишлено заснето, да се гледа от милиони ***, и този по хитрият *** прави пари по интернет заради такива риби които го гледат, поне *** който го е правел дс го беше направил малко над 30секунди да важи за youtube гледанията.
41
2
 
1
 
! Отговори
Човек преди 4 години
Повредата е в камерата ! Не е във вашите очи!
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не е извънземно а е демон слуга на дявола има АНГЕЛИ ГОСПОДНИ има и демони няма извънземни
39
1
 
2
 
! Отговори
Ссд преди 4 години
Разконспириран. Това е поло боряшник на МКС заедно с рушките и не е издържало на темпото им та е слезло да подиша чист въздух и да по танцува касачок но не е уцелило държавата и за това е уловено в кадър.
38
4
 
6
 
! Отговори
Само минавам преди 4 години
Естествено, че е извънземно. Няма съмнения.
37
3
 
5
 
! Отговори
Mihail Nikolov преди 4 години
Очевадно! от сенките в дясно(точно преди да се появи ЧаплатА в кадър) че се отваря вратата от дома на човека който е потресен от видяното!! FAKE!
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей заради такива смотани клипове като казеш на някой нещо по темата за извънземните и започва да те гледа все едно е мръднал ... това каквото и да е не е извънземно освен ако не е силно наквасено !
35
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фейк клипче.То му и личи.
34
10
 
1
 
! Отговори
Внимателно преди 4 години
при тестови проверки на авариралия блок в Припят са засечени особенни създания проникнали в обема на сградите.ПОодобни са снимани след над двадесет часа bad dead music teror проведен от контролирнаи с озверяващи напитки и микрочипов ежени мениджерки в завод в UK..радио звуковия терор е направил пробиви в бисоферната охрана съществата се виждат около тавана на помещенията .
33
3
 
16
 
! Отговори
... преди 4 години
Ако разсекретят Зона Б 52, човечеството като цяло ще получи отговор на много въпроси.И да... те са тук и не отсега. Те са тук от хиляди години.
32
1
 
10
 
! Отговори
Някой преди 4 години
Това е просто дегизиран човек.Днешно време хич не е трудно да си направиш истински костюм.някой си прави шега.
31
1
 
14
 
! Отговори
извънземно не е преди 4 години
Депутат ще да е
30
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
зорба гъркът,като малък
29
2
 
10
 
! Отговори
80% ДЕБИЛИ преди 4 години
Е не. Не е възможно всички до тука да са толкова безмозъчни "земляни". То от луната се виждат децките крачета и ръчички.Хубава вечер плоско земни.
28
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това да не близо до някоя болница за психично болни? Сигурно се радва, че е избягал
27
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е бай Илия от село Долно Нанагорнище, като смукне 2 литра гроздова без мезе!
26
10
 
42
 
! Отговори
Аз знам какво е преди 4 години
Движи се неадекватно, като ГЕРБаджийските ***. Така ходят, като са писали цял ден лъжи по форумите за РазБойко.
25
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
заснела, че някой се е-бава.