"Лудост" и "тъпотия" – Боб Аръм за Кобрата и Джени Суши

Той потвърди, че Суши е танцувала и с други мъже от екипа на Пулев
16 юни 2019 18:45, Нели Христова
25
"Лудост" и "тъпотия" – Боб Аръм за Кобрата и Джени Суши

Като "лудост" и "тъпотия" определи промоутърът Боб Аръм наказанието, което бе наложено на Кубрат Пулев заради целувката му с Джени Суши. Той заяви, че можело и да си изпати за думите, но не го интересувало.

"Искам да ви разкажа една история, защото светът е полудял и това е случай на т.нар. "политическа коректност". Станахме промоутъри на българина Кубрат Пулев, който е един от основните претенденти (за титлите). Доведохме го тук и той започна тренировки в нашата зала. Едно момиче (Джени Суши, бел. ред.) дойде в залата и започна да фамилиарничи в добрия смисъл, те си правеха снимки, прегръщаха се", казна Аръм в интервю за платформата iFL TV.

Още по темата

"Някак си тя кандидатства за акредитация за двубоя му в Калифорния (срещу Богдан Дину, бел. ред.), но ние ѝ отказахме. После го направи отново, представяйки се, че работи в някакъв малък вестник в Лас Вегас, който никой не е чел. Преценихме, че е много упорита и заслужава акредитация"

"По време на лагера на Кубрат Пулев тя се държеше, горе-долу, като нещо като негова приятелка. След това по време на битката Пулев получава аркада, много драматично, но успява да нокаутира опонента си и да победи. Съблекалните са в края на арената, тази жена идва да интервюира Пулев... Тя го пита кога ще се бие за титла, защото вярва, че той ще победи Антъни Джошуа, който беше шампионът по това време. И той я прегърна и я целуна"

"Някак си това стана много популярно в интернет и някак си тази жена с адвокатката си подадоха жалба в комисията на Калифорния. Комисията на Калифорния реши да отнеме лиценза на този човек за шест месеца и му насрочи курс за обучение против сексуален тормоз! Не е ли това пълна лудост? Пълна лудост!"

"Не очаквам да има още усложнения, той трябва да каже правилните неща, не знам какво се очаква от него да каже. А има клипчета на тази жена (Джени Суши, бел.ред.) как танцува в скута на хора от екипа на Пулев след двубоя му! Луди ли са тези хора?!"

"И когато им ги показах и натъртих на тези клипчета пред комисията, те ми отговориха, че няма да толерират да обвинявам жена в непристойно поведение. Какво изобщо означава това?! Това било термин - "slut shaming", значи аз съм я наричал обидно и това извинявало поведението й...", каза още Аръм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нищо не напасахте за победата на евгений романов над ариел бракамонте "давате безинтересни мачове като фиюри и шварц"трудна победа латиното са жилави анди руис доказа че инките са жилави ариел е по зле от антонио силва ония има глава като кофа а бракамонте има варел
18
0
 
2
 
! Отговори
целувката- преди 4 години
- праща хабер на дупката!
17
2
 
10
 
! Отговори
Тъпанар преди 4 години
Аз продължавам да не разбирам какъв е проблема! Кобрата опънал някаква м.а.ст.ия! На другия ден и лепнал целувка (нямало да и лепне, ако беше непозната) Е?
16
4
 
12
 
! Отговори
Шишо преди 4 години
Макетата са с толкова промити мозъци, че само серерна корея може да им е конкуренция.
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Епа бегайте в страната на свободата бе, чий го крепите тука?
14
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пулев е пример за подражание на съвсем не малък брой подрастващи бългаски боксьори, спортисти та и най-обикновенни деца! Нека не го забравя!Но от щаба му въобще да не се опитват да се правят на объркани, по всичко и личи е платена професионалистка, моментално е трябвало да и покажат врата и толкова!
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хм. Явно и аз не съм за тая държава. Имам чуство че българина е анархист. Вече се отказвам от коментар. Тука на повечето им харесва липсата на ред. МИ бъдете щастливи
12
4
 
5
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
Значи Джени е *** че танцува секси на купон атия певици дето си разголват дупетата. И както викаше един приятел не ми трябвва еротичен канал пускам си музикалния """.....няма да го цитирам те не са ***
11
13
 
7
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
Този Анти-америката.Това е страната на свободата.ако каже човека ок ще ме ядат от голото суши ще го ядат.Ако каже *** няма да ме целуват няма. Няма място за интерпретации.Ти кво мислиш е без значение. Това което човека си дава като разрешение това става. Демокрация се нарича.
10
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Онзи пич от хората на Кобрата, къде му мачка тестисите танцувайки, да вземе да заведе дело с/у тая фльорца. Същото е
9
7
 
5
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
Е то по тая логика всички фолкпевици в Бг. които се държат секси и провокативно трябва да ги натискат и стискат мъжете по улиците безнаказано
8
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Офф боже защо се правят на луди.Няма право да целува непозната жена без разрешение.Тва е.Ако чувствата са приятелски толкова много би следвало да я целуне по бузата.
7
2
 
16
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
Да не е редно да се покриват голи със суши или примерно да снимат порно което правят в Америка. Но разликата е че това го правят доброволно легално и с договори.А ако някой ги "нагъне" на публично място ей така няма разрешениеПроституцията в Германия също е легална но за разлика от нашите мошенници бизнесмени там дори и проститутките си плащат данъците. Затова им е добре държавата
6
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пульо ще киха 600 000 $ каквото и да се оправдава. Това не са дискотеките на студентски град
5
11
 
7
 
! Отговори
Anonimen преди 4 години
Абе че не е редно не е редно. Българина трябва да се научи че в напредналите държави има правила. Затова са им подредени и спокоини държавите.
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евтин ПР , и като артист е посредствен като в бокса
3
7
 
39
 
! Отговори
преди 4 години
Няма значение кой е прав, кой е крив. Във САЩ най-лошото нешо е ако си бял хетеросексуален човек, туй вече е достатъчно да лежиш в затвора 30 години. САЩ не е държава, а психодиспансер. Aко ходите там се застраховаxте и си водете адвокат. Значи е морално да ядеш сушена риба от тялото на голи жени ама не е морално ако ги целунеш и то само веднъж.
2
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз гледах въпросните клипчета, на които въпросната лека жена под звуците на музика предлага "услугите" си на щаба на Пулев. При подобно поведение не виждам защо съди Пулев.
1
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"И когато им ги показах и натъртих на тези клипчета пред комисията, те ми отговориха, че няма да толерират да обвинявам жена в непристойно поведение. Какво изобщо означава това?! Това било термин - "s*ut shaming", значи аз съм я наричал обидно и това извинявало поведението й...", каза още Аръм."Тоест няма да толерират факта, че засрамва ули*цата (s*ut shaming). Явно политкоректността върви ръка за ръка с безмозъчното поведение на властите.