Huawei е като лошо повреден самолет

Продажбите на компанията спаднаха с 40%
17 юни 2019 17:22, Нели Христова
92
Huawei е като лошо повреден самолет
Снимки: Reuters

Продажбите на Huawei се сринаха с 40% след като компанията бе вкарана в черния списък на САЩ.  Изпълнителният директор на технологичния гигант Рен Женгфей заяви, че продажбите през следващите няколко години ще са с близо 30 милиарда долара по-малко от очакваното.

"През следващите две години се очаква продажбите ни да са с около 30 милиарда долара по-малко от  прогнозирането. Така че очакваме приходите от тази и следващата година да са около 100 милиарда добара“, обясни  Рен Женгфей. Той сравни кризата в Huawei с лошо повреден самолет и изрази недоумението си от това, защо президентът Тръмп е взел толкова крайни мерки срещу компанията му.

САЩ полагат сериозни усилия да извадят Китай и Huawei от състезанието за създаването на супербързия 5G интернет. Въпреки това, компанията продължава да е най-важния доставчик на части за останалите технологични индустрии, което принуди бизнеса да предупреди, че мерките на Тръмп могат само да доведат до милиарди долари загуба, дори и за американските компании.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
9
 
! Отговори
До 21 преди 4 години
Моят телефон е Ulefone и ако пуснат оста на Хуавей веднага я слагам и изхвърлям завинсги андроида.
20
6
 
18
 
! Отговори
До 19 Боли ме! преди 4 години
А да знаеш па мене колко ме боли, че те боли тебе ! Китай са номер едно. Трябва да свикнеш с тази мисъл. Хуавей вече имат собствема ос за трлефоните и вече я тестват на милион телефони я за да ти е по интересно и други големи Китайски производители на сматрфони са изявили желание да я тестват. Тя е с 60% по бърза от андроида .
19
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още ли ги мелите тези китайски *** ? Някой май взима прцент за всяка една статийка. Никога не бих си сменил Галаксито Ес за този шийт от нисък клас...
18
17
 
3
 
! Отговори
Боли ме! преди 4 години
До ПародияЩели ХуйВей да отвеят конкуренцията с некви ъпдейти, ама друг път!. Те вече загубиха всякакви държавни поръчки, поне от платежоспособните държави, съюзници на САЩ. Факт.
17
0
 
10
 
! Отговори
Във всяко преди 4 години
второ изречение има грешка. Без да претендирам, че съм много грамотен, но е смешно журналист да не владее префектен български или поне да си препрочита статията преди да я качи публично.
16
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така става, когато с дъмпинг се опитват да цакат икономиката на САЩ...Урок и за останалите китайци...
15
16
 
7
 
! Отговори
Боли ме! преди 4 години
Няма нито незаменими хора, нито незаменими компании. Все ще се намери кой да произвежда телефони, мрежово или каквото и да е друго оборудване. Китайците от ХуйВей си поварваха твърде много и настъпиха мина. Време беше да изпуснат малко въздуха на китайския индустриален балон. Лошо няма.
14
1
 
3
 
! Отговори
лъжлив трол преди 4 години
До Анонимен 12да ама не
13
7
 
16
 
! Отговори
Стефан караджата преди 4 години
Чудовището тръмп ще остане в историята като символ на американската лакомия и тъпотия!
12
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Косово има поговоркам"мpъceн като българин" Ползват я във всякакъв смисъл - лоша хигиена, лош характер.
11
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Боли ме!И без това ХуйВей не ползвам. Много знаеш ти какво ползваш. То не е само телефончето в джоба ти. Има още мноого мрежово оборудване, което ползваш, ама не се и замисляш.
10
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гениален ход на Тръмп...Така се защитават националните интереси...Здрав прът между спиците на колелото на китайците и играта се обръща на 180...Върнаха ги в първи клас.
9
10
 
9
 
! Отговори
до номер 2 преди 4 години
Само така и на мен да ми плащат в рубли и аз ще ги пиша такива....
8
17
 
7
 
! Отговори
Боли ме! преди 4 години
И без това ХуйВей не ползвам.
7
3
 
26
 
! Отговори
Ала-Бала преди 4 години
Благодарим на САЩ за свободната търговия и демокрацията.
6
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не знам кое им е разваленото, но се прехвърлям изцяло на huawei техника
5
14
 
9
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
Не знам кого наричаш Тарамбуков ,но като чета умните ти слова мисля че това си самият ти-каква инвенция,какъв интелект,какъв полет на мисълта!!! И ти ползваш ,,краварската" клавиатура за да плюеш по нея? Ами ако ти я отнемат,,краварите" ,ще дращиш ,,умнотиите" с въглен по стените на градския нужник,за да те четат ли умчо?Когато някой е действителноТ.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен2 Да умнико, ти се сети, краварите не!
3
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Догодина след изборите с тръп ще си иде и търговската война с китай и хуавей ще си върне позициите защото определено правят добри телефони
2
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тарамбуката е накраят на издиханията си и се чуди кои как да ги прецака преди да се самозакопа. В Китай има такива материали че ако спрат износа им Краварите ще умрат от раз. Но тарамбуков изобщо не се замисля за това мисли си че от него е започнал света и без него ще загине. Само незнам защо Китайците го бавят може би не искат да му ликвидират икономиката от раз а бавно и болезнено ще му го набу.тват дбелия бавно и по сантим на месец.