Русия не е съгласна с обвиненията за сваления МН17

Нарече ги "голословни"
19 юни 2019 21:35, Нели Христова
147
Русия не е съгласна с обвиненията за сваления МН17
Снимка: Reuters

Днес бяха повдигнати обвинения на трима руснаци и един украинец за свалянето на малайзийския полет МН17. Руското външно министерство изрази днес съжаление за констатациите на съвместната следствена група, разследвала катастрофата с пътнически самолет над Източна Украйна през юли 2014 г., и нарече "голословни" твърденията на групата, че руски военни са виновни за трагедията, при която загинаха всички 298 души в самолета, предаде БТА.

Още по темата

Процесът срещу обвинените  ще започне в Холандия през март догодина.

Според руското външно министерство, и на днешната пресконференция на групата, както и на предишните, "не е било представено нито едно конкретно доказателство в подкрепа на подобни неправомерни твърдения".

"Въпреки това Руската федерация и занапред ще оказва съдействие на следствието, за да бъде установена истината за гибелта на полет МН17, а истинските виновници за случилото се да понесат справедливо наказание", подчертава руското МВнР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
11
 
! Отговори
Една жена каза преди 4 години
До 49Ха сега малко по-сериозно! Ако някога си служил на ЗРК, няма да обяснявам какво е това съкращение, явно го знаеш, имаш ли представа как се сменя огнева позиция от над... Машини, пускови установки, зарядни машини, РЛС - и и т. н. без вездесъщите спътници на САЩ, висящи на геостационарна орбита да те разкрият, или АУАКС, които си патрулират редовно, еле пък по време на конфликт.Дайте малко по-сериозно, ПВО не е майтап работа.
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ситуацията при Садам беше друга. Той нямаше оръжия за масово поразяване но внушаваше на съседите че има за да ги е страх. И Буш Младши реши да го елиминира. Там работата е и малко като лична вендета нали разкриха заговор на Садам да ликвидира баща му Буш Старши.
41
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Украинците и те свалиха едно Ту-154 преди 15-тина години по време на учения. Ама сега руснаците са в много деликатна ситуация украинците могат да ги съдят. Ако си бяха обявили война официално няма проблем но в случая важи гражданското право.
40
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората назоваха поделението от което произлиза Бук'а, написали са имената на участниците, лепнали са им снимките, а кремълските ченгета продължават да викат : Дайте доказателства !Какви доказателства искат повече...селфи в реално време на изстрелването на ракетата ли ???ПРЕСТЪПНИЦИ !БЕЗСРАМНИ ПРЕСТЪПНИЦИ !
39
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Станала е беля никой не го е искал, война е. Да си платят обезщетението и да си нормализират отношенията.
38
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От утре пускаме сензация за намерен труп - руска намеса. Всички наши *** да се активизират и ВЕДНАГА да почнат да публикуват каквото сме им дали. След като Скрипал не мина - сега пробваме с падналия самолет, после с трупа, а после - чакайте указания!
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във англосаксонското право можеш да платиш обезщетение без да се признаваш за виновен и делото се затваря. Но тука има загинали така че едва ли това е възможно.
36
2
 
5
 
! Отговори
Някой си преди 4 години
До 35Вижте сега, Анонимен! ГУЛАГ - Главное управление лагерей, е съветска институция, т.е., в която са участвали и украинци, защото, ако не се лъжа, УССР е една от републиките, първообразували СССР, заедно с РСФСР, КССР И БССР. Сега руснаците си имат ФСИН, но тя не е елемент от МВД (МВР) и СК, които работят на руска територия.Руска, а не украинска, каквито са Луганска и Донецка области на Украйна. Така, че не знам!
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Работата отива към плащане на обезщетение но как ще обясняват какво е правил техния Бук в Украйна? Много деликатна ситуация, сега ще видим какъв дипломат е Лавров.
34
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на холандците. Трябва моментално да запорират всички активи на Руската Федерация.
33
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чорапа се разплита господа съдебни заседатели!
32
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква работа има руски Бук в Украйна?
31
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 29А защо руския Гулаг не използва случая и да докаже "вината" на Украйна, най-малко за "пропагандни" цели, още повече, че имаше достъп до останките на самолета и нейните ченгета бяха първи на мястото на падането му !?
30
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво да ви кажа, какво да очакваш от нация която обожава най-големия си душманин Сталин? И като си помисля тези ми се разхождат по морето тръпки ме побиват.
29
13
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
*** И ОРТАЦИТЕ МУ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА ИЗПРАВЕНИ ПРЕД ТРИБУНАЛА В ХАГА И УМЪРТВЕНИ ПУБЛИЧНО С БОЛЕЗНЕНА СМЪРТОНОСНА ИНЖЕКЦИЯ!!!
28
10
 
16
 
! Отговори
Шефа преди 4 години
Толкова години умуваха и накрая това ли измислиха?Търсенето на конфронтация с Русия е много лош сценарий за Запада!
27
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гиркин се радваше като детенце когато си мислеше че е свалил украински Ан-26 докато не разбра че е станала голямата беля. Следва разжалване и обратно в матушката Россия гладен и бос. Какво нещо е живота в един момент си на върха и само след няколко минути долу в калта.
26
5
 
12
 
! Отговори
Някой си преди 4 години
Не защитавам никого!За целта трябва да имаш желязно доказуеми факти, юридическо образование и... руски самосъзнание и гражданство.Аз нямам нито едно от гореизброените. Но имам достатъчно между ушите, за да преценя когато ни правят на *** по линия на недоказани с нищо пропагандни простотии, използвани за целите на нечия външна политика. М да, такива ти ми работи.
25
17
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НЕ САМО, ЧЕ СА ГО СВАЛИЛИ НО СА ГО СВАЛИЛИ ОТ РУСКА ТЕРИТОРИЯ ПО ЗАПОВЕД НА ***!!!РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗПРАВЕНА ПРЕД ТРИБУНАЛА В ХАГА И НАСЕЛЕНИЕТО И ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕНО НА СМЪРТ ЦЯЛОТО!
24
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руските *** тук са особено изглупели днес.Имат някаква фикция и религиозно богововение пред путин и отказват да мислят.Измислят си конспирации и си вярват.Бих препоръчал да почетат малко за основите на доказателствената на наука и да се запознаят с 'бръснача на Окам'.Колкото по-изчистени са едни предположения толкова по-вероятно е да са верни. Научният подход не води до изводи приятни за Москва.