Русия не е съгласна с обвиненията за сваления МН17

Нарече ги "голословни"
19 юни 2019 21:35, Нели Христова
147
Русия не е съгласна с обвиненията за сваления МН17
Снимка: Reuters

Днес бяха повдигнати обвинения на трима руснаци и един украинец за свалянето на малайзийския полет МН17. Руското външно министерство изрази днес съжаление за констатациите на съвместната следствена група, разследвала катастрофата с пътнически самолет над Източна Украйна през юли 2014 г., и нарече "голословни" твърденията на групата, че руски военни са виновни за трагедията, при която загинаха всички 298 души в самолета, предаде БТА.

Още по темата

Процесът срещу обвинените  ще започне в Холандия през март догодина.

Според руското външно министерство, и на днешната пресконференция на групата, както и на предишните, "не е било представено нито едно конкретно доказателство в подкрепа на подобни неправомерни твърдения".

"Въпреки това Руската федерация и занапред ще оказва съдействие на следствието, за да бъде установена истината за гибелта на полет МН17, а истинските виновници за случилото се да понесат справедливо наказание", подчертава руското МВнР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1. Как да ги обвини след като не го допускат до данните?-А как може да каже, че обвинението не е вярно?
122
1
 
1
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"Ми да ги каже кои са виновните, премиерът на Малайзия, щом ги знае."1. Кака да ги обвини след като не го допускат до данните?2. Факт Украйна не е затворила възд пространство3. Факт Украински диспечер е пренасочил МН17 на този курс4. Факт Украинците са имали БУК М1 в тизи район5. Факт Ракетата която самите обвиняващи твърдят че е свалила Боинга е собственост на Украйна.6. Факт Украинската артилерия е обстрелвала района на катастрофата???
121
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми да ги каже кои са виновните, премиерът на Малайзия, щом ги знае.
120
2
 
6
 
! Отговори
Аха преди 4 години
Премиерът на Малайзия : "Обвиненията срещу Русия са скалъпени. Процесът не търсеше истинските виновни"
119
4
 
5
 
! Отговори
Аха преди 4 години
България вън от НАТО. България трябва да е като Австрия, Швеция и Швейцария !!! Те не искат да са в НАТО. И един голям шут за ония бараки Ф-16.Да се пръждосват тия наглеци, да се изнасят с все мариците и сие...
118
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коя Русия кои са тези слагате етикети с имената на страните името ли не е съгласна Народа или президента,кое..
117
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
РУСИЯ МЕ ОТРОВИ С УРАН
116
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
РУСИЯ=ЧЕРНОБИЛ
115
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според руското външно министерствоРУСИЯ Е ВИНАГИ НЕВИННА, РУСИЯ Е ДЕМОКРАТИЧНА И В РУСИЯ НЯМА КОМУНИСТИ------------------РУСИЯ Е НИСКОКАЧЕСТВЕНО МЕНТЕ
114
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЕ ОБИЧАМ РУСИЯРУСИЯ НЕ МИ Е ПРИЯТЕЛБЪЛГАРИЯ НЕ ДЪЛЖИ НИЩО НА РУСИЯ
113
2
 
7
 
! Отговори
джо преди 4 години
Анонимен 111 ,пропуснал си как почна всичката тази бъркотия. Прословутия майдан, убийства на полицаи и протестиращи от американските слуги"Снайперисти от Грузия" разправа с инакомислещи, изгаряне на хора в Одеса, бомбардировки над гражданите, Неспирни обстрели на села, всичко доказано. А писаното от теб, всичко хипотези,и обвинения без доказателства.
112
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много сме недоволни. От самото начало това разследване е политизирано и се води с цел да се намери начин да се обвини Русия в противоправни действия, заяви премиерът на Малайзия Махатхир Мохамед . Той добави, че още преди разглеждането на материалите по делото, следователите заявиха, че го е направила Русия. Трябват ни доказателства за вината (на Русия) в случилото се. Но засега няма никакви доказателства, а само слухове, подчерта Мохамед.
111
4
 
4
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Главния виновникпо същата логика всички наши президенти и премиери след приемането ни в НАТО трябва да отидат в ХАГА защото са заповядали наши части и техника да се намесят в Конфликтите Ирак, Югославия и Афганистан под егидата на НАТО/САЩ
110
3
 
6
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Главния виновник"Мястото му е Хага , както на Милошевич"ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВАБРЕ ХОРА ВИЕ ИСТОРИЯ ИЗУЧАВАТЕ ЛИ?1. Милошевич беше УБИТ в затвора на ХАГА като му дадоха абсолютно неадекватни лекарства за неговото състояние!2. Десет години по-късно Милошевич беше ОПРАВДАН ПО ВСИЧКИ ОБВИНЕНИЯ пост фактум и посмъртно.3. Ами всички президенти на САЩ за последните 200 години трябва да ги затворят в ХАГА защото "Той е наредил изпращането на армия и техника в чужда държава."
109
8
 
6
 
! Отговори
Главния виновник преди 4 години
Е ПутинТой е наредил изпращането на армия и техника в чужда държава. Мястото му е Хага , както на Милошевич Няма давност за военни престъпления.
108
4
 
5
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"УКРАИНСКА РАКЕТА" изстреляна от руснаците..."На ЕКСПЕРТ ЛИ СЕ ПРАВИШ?Хронология според ХоландцитеБУК започва на ТИР да се движи на ЗИГЗАГ из ЛУГАНСК И ДОНЕЦК и през села и през градове ПРЕЗ ДЕНЯ без надлежна маскировка???След това почва да се движи самостоятелно???следва филм как сам се движи на заден ход??? Без помощ при НУЛЕВА ВИДИМОСТ НАЗАД СЕ ДВИЖИ 1000% ще блъсне нещо!!!СтреляИ пак на зигзаг се прибира през деня без маскировка на ТИР!!!След свалянето на МН17???ГЕНИИ!!!
107
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 119"УКРАИНСКА РАКЕТА" изстреляна от руснаците ченгета Гиркин, Дубински, Пулатов и украинския сепаратист Харченко !
106
4
 
4
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Sata NATO"Просия може да фабрикува каквито си иска фейкове.Истината е ясна на всички - Путин е обсебен от идеята да организира авиокатастрофи."Случая МН17 кои са руските фейкове?Кои Авиокатастрофи според теб последните 20 години е организирала РФ?
105
4
 
10
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До згПървоначално бяха 6 версии някои от които безумни:Су-25МиГ-29/Су-27Руски\сепаратиски БукУкраински БукБомба на бордаРуски С-300 през границатаВ крайна сметка се оказа МН17 е свлен от ЗРК БУК.И след публикуване на серийните номера на ракетата ОКОНЧАТЕЛНО СТАНА ЯСНО ЧЕ ТОВА Е УКРАИНСКА РАКЕТА.
104
4
 
5
 
! Отговори
Sata NATO преди 4 години
Просия може да фабрикува каквито си иска фейкове. Истината е ясна на всички - Путин е обсебен от идеята да организира авиокатастрофи. В основата на всичко е чувството за безнаказаност на руснаците, което им дава ядреното оръжие.