Каляри праща Десподов в Серия Б

Националът вероятно няма да играе в елита на Италия от новия сезон
20 юни 2019 09:35, Красимир Ангелов
30
Каляри праща Десподов в Серия Б
Снимка: Булфото

Футболист №1 на България Кирил Десподов ще бъде даден под наем от Каляри на Пескара или Читадела от Серия Б.

И двата отбора са имали сериозен интерес към нападателя, който не успя да се наложи в титулярния състав на Каляри след трансфера си през зимната пауза. И двата отбора, които са варианти за Десподов, играха в края на сезона плейофи за влизане в елита на Италия, но в крайна сметка не успяха.

Двата отбора са готови да се подсилят сериозно и отново да атакуват промоция в елита. Съдбата на Десподов ще бъде ясна до няколко дни, но по всяка вероятност той няма да остане в Каляри през новия сезон.

Още за бъдещето на Десподов четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Серия Б в Италия е на светлинни години от българската проф. лига.Там не търпят лигльовци, нивото е много високо.С болка казвам че сегашното поколение футболисти се доближава повече до аматьорска игра, отколкото до професионална.....
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, да иде в "Септември" Симитли, нали каза, че това е отборът на народа. Бил завършил училището в Симитли, а па никой не го е виждал. Сигурно от кресненското училище са го изгонили, та си е купил диплома от симитлийското.
23
0
 
10
 
! Отговори
трико пьор преди 4 години
Важното е да си титуляр в националния ида жънеш успехи.
22
0
 
12
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
т'ва са ни "професионалните" играчи, контузват се на втората тренировка, щото никога реално не са провеждали такава :-)....и после играят един час за половин сезон :-)
21
0
 
13
 
! Отговори
Кики преди 4 години
Ах космонавтеее
20
0
 
28
 
! Отговори
? преди 4 години
Не ги разбирам...Тук живеят царски с по 40к на месец...Кибик по цял ден,тренировките на заден ход,без напън...после барчета,пиячка,цигарки.Как си мислят,че ще отидат в сериозно първенство където е ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ и ще се получи...Там трябва бъхтене,трябва да ущиш,да тренираш,да мислиш за храни,за отбор...Абе за неще дето тук никой не ги учи..НА ОТГОВОРНОСТ...За тва да си цъкат тук и да не срамят клубове,емблеми,школи...които ги е имало,и дано пак ги има...
19
1
 
11
 
! Отговори
Митко Банцера преди 4 години
Космонавта започна екстрено приземяване. Микренския джуджак с каскета да си го прибере в Тирето и да рита топка на сянка под люляците в Ловеч. Да разцъква вечер из Стратиш, а може и къщички за птици да се научи да прави.
18
0
 
22
 
! Отговори
е те това беше преди 4 години
Жалко... лансираха го .... футболист номер 1 и какво .... серия Б ... тъжна реалност, но колкто може толкова ... се пак паднахме от КОСОВО ... това не е изненада
17
1
 
23
 
! Отговори
Фенъ преди 4 години
За това Неделев си клепе в Ботев... Пък Кирчо може догодина и в Косово да го пратят :)))))))))))))))))))))) Поредния ***:))))))))))))))
16
2
 
21
 
! Отговори
Think преди 4 години
Че той и досега игра ли? Или гледаше от пейката. Ами така става, като ти купуват дори и наградата футболист на годината. Нито голмайстор , нито е постигнал нещо с отбора си, нито пък е спомогнал за някакъв трофей. Ама Гришката плати , Кирчо стана футболист на годината , отиде в Каляри, треньора каза, че е много назад футболно, ама е много напред да търка пейката. Сега в Серия Б я цъка , я не и след 3-4 години , обратно в България, я в някой нов преименуват отбор, я в Царско село....
15
1
 
14
 
! Отговори
Владко преди 4 години
Браво Кирчо! Слагай скафандъра и се връщай на ***.
14
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Космонавт в условията на приземяване.
13
3
 
19
 
! Отговори
Литекс преди 4 години
Яръмов си каза- на маса с баща му са уредили навремето да го вземе в Литекс, не мислете че без сериодна финансова подплата от таткото. Тате снасяше златни яйчица на Яръмов и компания и го лансираха. Има талант, безспорно, но останалото липсва.
12
11
 
17
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 4 години
До AaВсички тия,които ги изброяваш бяха подготвени в комунистическите футболни интернати ! Бай Тошо,колкото и да беше *** създаваше условия за спортни успехи за разлика от бодигарда си ,който вози съотборниците си с правителствен самолет !!! Това е и разликата между двамата-единият е държавник,другият е *** охранител !!!
11
4
 
13
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 4 години
Гонзо игра у ,,Рен,, ,а Пелето у ,,Енерги,, Котбус !!!
10
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пропадането да започне.... сега!
9
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До AaНо тогава треньорите ги биеха с каквото им попаден по главите. Справка: Стойчков с хляб. Сега тате плаща или мама "пуска" на треньора детето да го бутат напред. Нищо, че е с два леви крака.
8
1
 
39
 
! Отговори
Ибрахима Гай преди 4 години
Иначе кръв про.*** да го продават през зимната пауза.."В БГ достигнах тавана си""Сега е моментът да ме продадат"Серия Б, през зимната пауза Серия С
7
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За това Тошето Неделев е умно момче, знае си нивото и ще си цъка цял живот в Ботев където е цар и си зима 30 бонбона на месец!
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
то беше ясно, че не става за ***!