Ромите-побойници в Казанлъшко се сдобиват с обвинение

Нападението им бе заснето от видеокамери
20 юни 2019 08:00, Александър Попов
98

Двамата братя роми, които бяха задържани за побой над мъж в магазин, ги очаква обвинение днес. Нападението стана в казанлъшкото село Горно Черковище и е заснето от охранителни камери.

Жертвата им е със счупен нос, кръвонасядания и хематоми.

Боят станал в събота вечер, когато мъж от опашката в магазина се опитва да предреди друг, който му прави забележка, припомня Bulgaria ON AIR. Тогава мъжът първо му нанася удар в главата, след това към побойника се присъединява и още един.

Пребитият мъж си е извадил медицинско.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой обърна ли внимание-човекът падна и онова "нещо" продължаваше да го удря!Ако другото нещо не го беше спрял,можеше и там да си остане!!Случаите вече са всеки месец,ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА ВЕЧЕ!!ЗАЩОТО ЗНАЯТ КАКВО ЩЕ СТАНЕ--ЩЕ ГИ ПУСНАТ!!И нищо не правим!! Н И Щ О!!
54
3
 
28
 
! Отговори
Безнаказаност преди 4 години
Борисов, Цацаров и Пеевски са, за затвора, защото цял мандат на Цацаров и Бойко не им стигна да предприемат адекватни мерки. Подобни индивиди не само нагнетяват омраза, към хората на Азис (Васко), но и ерозират доверието, към демокрацията. Май дойде времето на : Майната и на демокрацията, ако такива индивиди имат възможност да дерибеистват над нормалните хора.
53
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До58. Никога.това означава да вкарат мафията в затвора .
52
1
 
33
 
! Отговори
Веско преди 4 години
Проблема е, че и да ги вкарат в пандиза не им пука. Няма да си загубят работата. Пиячка и наркотици си вкарват когато поискат. Жени им водят. Къде е наказанието, та да си мислим че нещо ще се промени. Виж ако раздаваха кирки на тунела под Шипка и три месеца щяха да подобрят доста живота из територията.
51
16
 
32
 
! Отговори
БОЙКО МАХАЙ СЕ !!!! преди 4 години
БОЙКО, МАЙХАЙ СЕ !
50
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бате Сали каза преди няколко 3-4 год,че има бригада от 2000 роми въоръжени до зъби,които чакали като тези да им се направи забележка,че да се изявят като биячи,което от клипа е забележимо,че има техника на бой и тактика на нападение изненада скрил се от погледа на набелязаната жертва зад друг клиент,че отвличане на вниманието на жертвата от друг габаритен,че и всички таквиз от неговия габарит издържливи сякаш тренирани,а къде са ги транирали да тероризират местното население щом са ги пуснали.
49
16
 
6
 
! Отговори
магурката преди 4 години
Ясно е,че двамата братя ще ги осъдят,но не ми е ясно защо след като се продава от дадена бира в този магазин се препраща за наградата бутилка бира в не само в друг магазин,но и в друго населено място?Такива ли са правилата на промоцията или е друга причината?
48
6
 
32
 
! Отговори
TOP SECRET преди 4 години
Борисов и Симеонов на съд и в Затвора за криминализиране на Държавата
47
5
 
27
 
! Отговори
Weiss преди 4 години
До Анонимен 38, дето пак Борисов не му е виновен..Абе кой управлява от десет годдини като паша бе? А с чии гласове за по 30 лева сещаш ли се?
46
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По времето на турското робство токива *** са били башибозук и са клали българи.В сегашно по ново време тази практика се възражда благодарение на "българските политици"!!!
45
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде да видим колко ще им дадат.Защото на един за убийство му дадоха три години затвор.Българско правосъдие!!!!!!
44
0
 
38
 
! Отговори
12 преди 4 години
На видеото ясно се вижда как *** с белите *** е готов да извади нещо от джоба си и като вижда, че мъжът пада се отказва... (нож??)
43
0
 
50
 
! Отговори
53889 преди 4 години
Хелзинкският комитет още ли не е оспорил видеозаписа и медицинското? Адвокатите на ромите още ли не са задействали схемите с правосъдната система? Ааааа, не така, това са недосегаемите, какви обвинения, какви доказателства?!?
42
4
 
3
 
! Отговори
Защото няма бирааа преди 4 години
Няма бира,нямааа бираа ,а за бира човек го правя да колабира....
41
2
 
52
 
! Отговори
Tangra преди 4 години
Проблемът е, че това е електората с който всички управляващи си купуват управлението.Затова са безнаказани.В русия са ги изселили. Ако това се случваше по времето на соца, който така мразим, досега да са ги изселили и никой даже да не е разбрал. Тук всеки ден се чудят как да прикрият тези случаи, които са ежедневие. Лицемерни са и ВМРО и патриотите дошли на власт от гласовете на хората, които искат промяна. но не
40
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблема не е в ГЕРБ. Просто такъв е манталитета на българина - робски. Всички мълчат каквото и да става, а дори и някой се обади - никаква подкрепа от околните, оставят го сам да се бори. Капитан бат Бойко Борисов не може да огрее навсякъде, а и той малко мека китка си пада, а какво да говорим за шефовете на МВР-тата - мекерета без съвест и чувство за чест.
39
2
 
33
 
! Отговори
Осман преди 4 години
Айде сега пак българите с плакати в Горно Черковище, мощен парад пред полицейския кордон!
38
1
 
63
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
а те имат сигурно поне едно 5-6 присъди тия ромеи то им е в кръвта да пребиват някой да го ограбват и изнасилват
37
11
 
24
 
! Отговори
Tangra преди 4 години
Младия електорат на ГЕРБ бие буквално старите и глупави хора гласували за БСП. Нали така каза Борисов.
36
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не е виновен Борисов, виновни са сдс и бсп - те вкараха турчин и ром в парламента, те им казаха че имат права и не наказуемост, ето ви резултата. проумейте го!