Агресия срещу полицаи! Пияни ги посрещнаха с камъни и бутилки

Сбиване в Долни Дъбник прерасна в атака срещу органите на реда
24 юни 2019 21:00, Красимир Ангелов
50
Агресия срещу полицаи! Пияни ги посрещнаха с камъни и бутилки
Снимка: Булфото, архив

Участници в масово сбиване в плевенското село Бъркач са нападнали полицаи с бирени бутилки и камъни. Един от нарушителите е задържан, съобщиха от областната дирекция на МВР в Плевен.

Още по темата
Около полунощ в неделя в полицията в Долни Дъбник е получен сигнал, че в центъра на с. Бъркач има масово сбиване, в което ас участвали около 15-20 души.

Масов бой между роми завърши с 44 арестувани

При опит да ги разтърват, полицейските служители са нападнати от биещите се с бирени бутилки и камъни. Сформирана е веднага група за посещение на местопроизшествието и са извикани допълнителни сили от служители на Районното управление в Долни Дъбник.

В сбиването са пострадали трима мъже - двама местни жители - 24-годишен, който е с травми по главата, 27-годишен, който е с фрактура на носа и наранявания по главата, и 24-годишен от с. Горни Дъбник, също с наранявания по главата. Тримата са откарани в ЦСМП-Плевен.

За 24 часа по Закона за МВР е задържан 24-годишен мъж от с. Бъркач. Образувано е досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Управляващата сикаджийска хунта полага основите на дълга и унищожителна гражданска война, но не го осъзнава. Щипни тука милионче, там милионче, какво ти пука, че българите ги избиват престъпници, изяждат ги кучета и живеят с 600 лв. на месец. Много търпение показахме, но вече безочието ви минава граници. Обратното броене тиктака.
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво се оплаквате срещу управляващите бе ?! Нали ВИЕ си ги избрахте. Лицемерно племе сме ние българите...ей !Омръзна ми да се опаквате по форуми, по кръчми, по дискотеки, по седенки, а да търчите да гласувате рано сутрин за същите, дето все "УЖ" ги плюете !!!Писна ми от вас !Лек ден !
12
0
 
7
 
! Отговори
крт преди 4 години
Имат късмет, че не са се родили в Бразилия или Сащ.
11
0
 
7
 
! Отговори
Ала-Бала преди 4 години
Може да се опитат да направят това в САЩ.
10
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При четенето на тая новина се чудя на коя страна да съм, на ромите или на ушаците?И не мога да реша.
9
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полицайчетата тука са страшни само преди пенсионери, както и тийнейджъри на които има искат лични карти. Тогава са много тежки и опасни. Ама иначе са си овчици. А, да, и особено озверяват, когато трябва да пазят властта. Ама при по-сериозни случаи са пълна скръб. Те така.
8
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко са ги били. Ушевите да продължават да си ги пазят. За благодарност - камъни и бутилки. КЕФ !
7
0
 
34
 
! Отговори
Работник, но не РОБ! преди 4 години
Не искам част от парите от данъците ми да отиват за отглеждане на кандидат-престъпници. И останалата част - за отглеждане на вече порастналите и превърнали се в престъпници меркантили. Няма значение раза, пол, вероизповедание.Не искам да отглеждам престъпници, използвани за печелене на избори от партиите, олицетворяващи организираната престъпност в БГ. А Вие?
6
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бой на роми над Българи, ниски заплати, най бедни, най бързо топяща се нация, високи цени на ток, горива, храни, корупция, кражби. ВСИЧКО ТОВА ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ. Мазохистите да продължават да гласуват за тях, нормалните да се поучат от изборите в Турция.
5
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е - докога ще ни занимавате с това, как циgаpoмите са били полицията?! Явно на полицията й плащат, за да я бият тъмнокафявите. Въпросът е - кой я е докарал до това положение? Предполагам - извънземните и/или не'къф хелзингски "комитет", дето не са го и чували в Хелзинки (следователно е менте). Накрая ще го докарате до саморазправи и ще стане страшно. ОЗАПТЕТЕ БЕЗУМНИТЕ и МЕРКАНТИЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!
4
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ви и да държавата да ви и органите. Кой смееше по бай Тошово време да се прави на мъж пред Милицията имаше ли такива щото аз не си спомням. Но тогава имаше Държава а сега ко..чина.
3
0
 
28
 
! Отговори
Шнорхел преди 4 години
Кой знае какво станало, един арестуван и те ще го пуснат!
2
2
 
47
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
За какво храним джендърмерията?Май само за да пази властта.То и затова не смеят да пипнат електоратът спасил Боко на евроизборите...Иначе,ако си вършеха работата,сега 15-20 души в махалата щяха да лежат увити в сурови кожи.
1
0
 
39
 
! Отговори
zeus преди 4 години
Културни особеност, в такива случаи трябва да се стреля на месо.