Арестуваха трима в Търговище за наркотици

Проверени са 12 автомобила, 22-ма души и 2 жилища
26 юни 2019 17:45, Петя Славова
4
Арестуваха трима в Търговище за наркотици
Снимка: архив, Булфото

Трима мъже са задържани в Търговище за притежание и разпространение на наркотици. При специализираната полицейска операция във вторник са иззети наркотични вещества. Образувани са досъдебно и бързо полицейско производство, съобщават от МВР.

При проверка на автомобил на главния път София-Варна е установено, че 25-годишният водач държи 2,85 грама бяло кристално вещество - метамфетамин. У него е намерена и 0,297 грама марихуана.

В жилището в Търговище на пътувал в същата кола 26-годишен мъж от Омуртаг са намерени и иззети два грама метамфетамин и нерегистриран газов пистолет. Двамата са задържани за срок до 24 часа. Те са известни на полицията, осъждани са, допълниха за БТА.

Установено е още, че шофьорът управлявал след употреба на наркотични вещества или техни аналози. Образувано е бързо полицейско производство.

Вчера на улица в Търговище е установено, че 38-годишен мъж от града държи у себе си 98 зелени на цвят таблетки, които при полевия наркотест са реагирали на наркотичното вещество "екстази".

В дома му са открити и иззети 31 таблетки екстази, 0,5 грама амфетамин и 260 грама марихуана. Мъжът е задържан. По случая е образувано досъдебно производство.

По време на полицейската операция са проверени 12 автомобила, 22 души и две жилища, уточняват от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
пускайте ги, прочетохме статията!
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доживотен. Променете закона и всичко, ще спре. Иначе логика няма.
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямам опит с наркотици затова питам. От 0.297 грама(по-малко от една трета от грама)марихуана колко цигари могат да се свият? И 0.5грама(половин грам)амфетамини колко хапчета са?Питам сериозно, не като един дето все пита за негов приятел.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей , само трима и то за таково количество. Много барут малко резултат.