Майкъл Джексън се съблече пред мен! Спомените на Ола, момичето от "Трилър"

За пръв път тя разказва какво се е случило зад кулисите на музикалното видео
26 юни 2019 21:12, Нели Христова
33
Майкъл Джексън се съблече пред мен! Спомените на Ола, момичето от "Трилър"
Снимка: YouTube

"Трилър" - песен, която кара почти всеки да затанцува с характерните за нея движения и видео, което веднага започва да се прожектира в главата ти още при първите ноти. Именно този клип е най-успешното музикално видео в историята на бранша и едно от най-иновативните за времето си. Но какво не знаем за него? 

Още по темата
В свое интервю моделът на "Плейбой", Ола Рей, която играе любимата на Майкъл Джексън в "Трилър“, споделя, че в един от дните се появила напушена на снимачната площадка и целунала Джексън по бузата. Но нещата не приключили там... Той я поканил в съблекалнята си и тя, разбира се, отишла.

"Седнахме, поговорихме и тогава ме целуна за втори път, но беше дълга, страстна целувка. След това се съблече пред мен, но няма да разказвам повече. Останалото трябва да прочетете в книгата ми“, казва Рей.

Тя за пръв път проговаря за това, какво се е случило на снимачната площадка на "Трилър" и споделя, че "е чакала много дълго време", за да разкаже на света."Интимността с Майкъл ме накара да се чувствам много добре", казва тя. Книгата й все още не е в продажба, но по думите на Рей, ще съдържа много пикантни тайни около връзката й с Краля на попа.

"Не очаквах нещо такова да се случи, но през тези две седмици, които прекарахме заедно, снимайки видеото, станахме изключително близки", обяснява тя.

Признанията на Рей идват 10 години след кончината на Майкъл Джексън и 35 години след излизането на "Трилър". Но историята й има една леко тъжна нотка – след успеха на видеото, тя се снима още няколко пъти за "Плейбой" и участва в няколко филма. Но изведнъж животът й излиза извън контрол.

Рей се пристрастила към кокаина, била погълната от депресията, дори се опитала да сложи край на живота си. Не след дълго обърнала гръб на бляскавата си кариера. А сега, 35-години след "Трилър", тя продължава да води съдебна битка за неизплатените хонорари от видеото. Изкарва парите си, подписвайки автографи на музикални сбирки и живее в едностаен апартамент в Лос Анджелис.

Едва на 20 години Рей побеждава стотици момичета, за да участва в 14-минутното видео, което по-скоро може да се приеме като късометражен филм. То изстрелва албума на Джексън за 37 седмици на върха на класациите в Америка и продава близо 120 милиона копия, превръщайки го в най-продавания запис на света.

"Бях толкова развълнувана, когато получих ролята. Скачах върху леглото си и крещях", спомня си тя. Споделя, че се тресяла от нерви, когато трябвало да се срещне с Джексън за първи път.

"Той се приближи до мен, представи се и после ме прегърна. Миришеше на марихуана. По това време аз не пушех толкова, но приятелката ми, с която живеех, ме посъветва да си дръпна малко за да успокоя нервите си. И го направих. Бях толкова напушена, че Майкъл ме надуши“, разказва Рей.

Моделът си спомня, че Джексън винаги се опитвал да я накара да се смее, но целувката променила нещата между тях. Той се притеснил, защото бил дал обещание на свой приятел, който също харесвал Рей, да не я докосва. Когато тя разбрала кой е този човек, била наистина притеснена.

Рей се срещнала с Майкъл отново месец след снимките на "Трилър" и повече така и не го вижда, но не таи лоши чувства към него: "Той беше много мил и обичащ човек. Много беше забавен. Когато влезеше в стаята, около него витаеше една приятна аура".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Супер, още една изнасилена напушена девица, която цитирам "Той я поканил в съблекалнята си и тя, разбира се, отишла."
27
10
 
7
 
! Отговори
ПЕТЪР КУРДОВ преди 4 години
Еи прости български писващи '''журналяги''---ТРИЛЪР ИЗЛЕЗЕ 1982 ГОДИНА , А НЕ 1984 = КАКВИ 35 ГОДИНИ ! = 37 ГОДИНИ .Джако е имал проблеми с баща си като малък, оня го е насилвал, това е световно известно днес, ЗАТОВА малкия Джексан беше фреак + педофил и той .ВИЕ СТЕ ЗА УБИВАНЕЕЕ !
26
14
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Много добър шоумен и откровен извратеняк и педофил!
25
1
 
7
 
! Отговори
алчност преди 4 години
Ей как пък някой не каза как докато са работили с някой известен, той не ги е докосвал, натискал, целувал, .., и най-вече насилил. Това като с фалшивия Меси. Не е имало проблем докато са мислили че е Меси, само са чакали кога да му бръкнат във портфейла. Ама като не е той, голямо реване пада.
24
2
 
2
 
! Отговори
Стефанов преди 4 години
До Анонимен4 "...оставил е очевидно следа в музиката." - Очевидно си познавач. По-иронично не мога да се изкажа.
23
4
 
19
 
! Отговори
Да преди 4 години
Майкъл е легенда, вселена, звезда!Далечна звезда беше, такава и си остана. И това е причината за самотния му и неразбран живот.Между него и другите стоеше безграничния му талант.И си остана неразбран.Не мисля, че беше щастлив.Добре, че напусна този свят.
22
2
 
22
 
! Отговори
Чикън преди 4 години
Роди се нов бизнес. Чиста проба изнудване. Всеки, който се е докопал до известна личност, задължително гледа да изсмуче нещо финансово. Оная евтина !@$%? прави същото с Кубрат. А адвокатката й бих я пратил на лагер в Столипиново да разбере какво е сексуално насилие.
21
2
 
34
 
! Отговори
Аззз преди 4 години
Преди 45 години получаваш второстепенна роля в един клип и си мислиш, че си звезда. Едва ли Майкъл Джексън е написал толкова за себе си, колкото всичките мижитурки около него са написали за него. Това са пълни глупости от алчни хора без срам
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е та кво, престъпно ли е да се съблече пред нея. Тая какво иска да каже.
19
1
 
7
 
! Отговори
сега преди 4 години
В момента в Лондон в театър Lyric може да се види Thriller.Страхотно!!!
18
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По - добре, че Майкъл си отиде, та не доживя да види цялото падение на този грешен и грозен свят...!!!
17
19
 
5
 
! Отговори
dominici преди 4 години
Жената сега ще получи някой лев, за да напише, че е правила страстен секс с Джексън - един вид той не е педофилът, който го изкарват. Между другото, много ми хареса как по време на посещението на папата у нас, пускаха мизика на Майкъл Джексън. Всички кардинали само се облизваха. Но пък и Бойко е гален от цели 3 папи ...
16
4
 
1
 
! Отговори
Аз преди 4 години
До Анонимен 10Да позная. Сигурно си мъж, но оби4аш да си слагаш 4ервило ?
15
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който срещу Майкъл Джексън бълва п0мия, в устата на *** му да го нашия!
14
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"ОК, работело е, оставил е очевидно следа в музиката."Майкъл Джексън не просто е оставил следа в музиката, той Е крайъгълен камък в музикалната индустрия и по специално в поп жанра. Спечелил е 372 музикални награди и е поставил огромен брой рекорди в индустрията, дори постмортем продължава да държи рекорда за най-много продадени копия на сингъл (110 000 000- "Трилър"). Това не е просто поредният певач-еднодневка.
13
11
 
41
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Апропо, за тези от вас, които не знаят, Майкъл Джексън (както и Адолф Хитлер) има смелостта да се опълчи на юдеомасоните, затова го съсипаха! Но, това е тема табу и много малко хора говорят по нея...Мир на душата му, беше велик!
12
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майкъл Джексън е номер едно, извадил е голямата гега, за да натега таз *** по гола Пица... за разлика от нещастника *** румен радев - нищоправец на пет цифрена заплата, кремълска слуга, мущач тъпир!Оставка на фат мака румен радев от харманли!
11
5
 
28
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Taя с нищо не е по-различна от мародерите, които разравят гробове с цел да измъкнат нещо от ковчега!
10
9
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей,безмозъчни гадни и невежи същества.!!Що за мерзост.!!!Как си позволявате да говорите по този отвратителен начин за човек,когото не познавате и не знаете нищо за него! МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН промени светът!!Неговата музика е урок за по добър живот! МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН е най големият дарител сред известните личности!МАЙКЪЛ не е просто Краля на поп музиката,Той е по-Велик и от най-великите! МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН ще живее вечно чрез музиката си и в сърцата на милионите си почитатели!! (А вие сте едно нищо!)
9
7
 
26
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Майкъл е...един,а женички,манекенки и...статистки...много.Кралят на попа си е...крал,кой каквито книжки да си пише.