BG родители отвлекли сина си гей, искали "превъзпитание"

Италия ще изправи пред съд родителите
27 юни 2019 07:38, Александър Попов
113
BG родители отвлекли сина си гей, искали "превъзпитание"
Снимка: Reuters

Една история, която се разиграва преди 4 години достигна своя пик - процес в Падуа. На подсъдимата пейка ще застанат български родители и техен приятел сърбин, а обвинението - отвлекли в града сина си хомосексуалист, за да го пратят насила в България с цел да го "превъзпитат", пише в. "Матино ди Падова", цитиран от "24 часа".

44-годишните сега български съпрузи се заселили в Италия преди десетина години и сега живеели в Сан Джовани Лупатото, в района на Верона.

Навремето те узнали, че синът им студент е хомосексуалист и живее заедно с приятеля си и с други двама съквартиранти в общ апартамент. И решението е взето - да разтрогнат връзката и да бъде пратен за "лечение" в България.

Заедно със семеен приятел сърбин решили да го отвлекат насила от апартамента му и да го транспортират у нас при роднини в черноморко селище.

Според вестника едва сега прокурорът по делото Серджо Дини е приключил разследването и то ще се разглежда в съда. Обвиненията към майката и бащата са за отвличане на човек, домашно насилие и многократни наранявания.

"Матино ди Падова" пише, че синът на българите се запознал с бъдещия си "годеник" в апартамента, в който живеел с други студенти. Любовната връзка между двамата се разгоряла веднага.

Първоначално родителите на българския студент се правели, че не забелязват нищо. По-късно обаче, след като разбрали, че не могат да приемат ситуацията, решили да реагират.

На 16 май преди 4 г. двамата родители и приятелят им звъннали на апартамента, където живеел синът. Той им отворил, без да подозира какво го очаква. Приятелят Н. бил прикован насила в един ъгъл. Когато се опитал да се притече на помощ на българския си приятел, бил заплашен със смърт и юмрук в лицето.

Синът пък бил обездвижен насила, след което бил влачен по стълбището и натоварен в една кола, която отпрашила с бясна скорост. Оттогава от българския студент нямало повече никакви вести.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
19
 
22
 
! Отговори
Не разбирам преди 4 години
Значи ако хомосексуален демонстрира ориентацията си публично казвате да си завира където каквото иска, стига да не парадира и да не ни се навира в очите. До тук добре. В случая момчето кротко и тихо си живее с човека, който обича, без да се натрапва никому и пак не е добре. Е, няма угода за някои балкански субекти и това е. В крайна сметка той е пълнолетен и родителите са извършили престъпление.
67
10
 
27
 
! Отговори
Коврата преди 4 години
При животните имало хомосексуали3ъм... ахахах айде моля ви се прочетете малко! Първо разберете колко точно вида животни правят секс за удоволствие! Жокер - по-малко са от пръстите на едната ми ръка! Всички останали животни използват секса само за размножаване или налагане на йерархията в стадото/групата/прайда... Демек това, на което викате "хомосексуализъм при животните" е свързано само с показване на сила/подчинение и няма нищо общо със сексуално привличане или ориентация! Аман от невежи дженд
66
19
 
3
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 4 години
Няма как да стане Мъж от това Дете . Той вече е опитал мъжка *ласка*.Няма и да има Наследници Деца .Пишете го в Гей Парада в София на първата редица .Другия начин е - да се разреши на Гей Двойки да осиновяват момченца , а на Педофили момиченца . Така е в ЕС - само в България се инатиме за приемане на Закон .
65
1
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Каква драма! От това сериал може да излезе
64
6
 
10
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 58Абе, какво да ти кажа... тури му шапка!!! Евалата на разсъжденията ти!!!Ама бай *** Балкански още мъдро е казал: "Ти мене акъл не ми давай, пари ми дай!"А хората по света пари дават за да получат акъл, но ти като не щеш твоя си работа.Прочие, Алън Тюринг е бил осъден на пробация и за да отърве затвора се е съгласил да бъде подложен на хормонална терапия. С катастрофален резултат.Ама ти акъл си имаш, за какво ти е да знаеш тези досадни подробности нали?
63
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименДоктор Петров е прав! Я дай пример как ще превъзпиташ една жена, която не харесва мъже...!
62
21
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Това което е решила и направила Природата,не се"превъзпитава" или поправя."Природата му е дала мъжко тяло, превъзпитава се отклонението от нормата.
61
14
 
14
 
! Отговори
д-р Петров преди 4 години
Това което е решила и направила Природата,не се"превъзпитава" или поправя.
60
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до психопата долуаз не съм мъж, а съм живяла в брак с мъж който няма влечение към жени, така че не ми обяснявай кой точно е за затвор, нито какви са последиците от фалшивото поведение.
59
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен учителката преди 4 години
До Анонимен Е определено ти трябва курс по български език!
58
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Навярно е харчил много от семейния бюджет и бил пристрастен към харчилъка,не бил на издръжка от дружеството как зависим,просто обичал по приятелски да се отнася що има в разположение как превод от родителското тяло в парична сума да я предостави по приятелски на нуждаещи се,но реални,не като в оня случай в който един американец направил паричен трансфер по банковата си карта към позната с която се запознал в пространството като наша и щом родителите му забранили да не се познават ги убил.
57
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иначе на въпроса ти има кратък отговор - по време на хипи движението много мъже са обръщали резбата, после са се обявявали за бисексуални и накрая са си ставали отново хетеросексуални мъже със семейства. Наричали са го период на откриване на себе си чрез експериментиране. Историите са десетки хиляди. Потърси историята на хипи движението и свободната любов... Явно си твърде малък и неук, щом питаш за очевадни неща. Спри да задаваш посредствени въпроси. Моля те. Не ми плаща никой да те уча.
56
0
 
5
 
! Отговори
развей прах преди 4 години
До Waffen SS Е как какво е станало...поредната сттаия написана от ***!
55
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алан Тюринг никой не го е лекувал. Той е излагал научната общественост и за това е бил тормозен. Никой, който се е излекувал от *** дисфория не се гордее с това, че е бил болен. Съответно не можеш да го караш да говори за това. Защо ме караш да ти обяснявам очевадни неща? Като дете си. Психичните заболявания са трудно лечими по принцип и никой излекувал се не е склонен да говори по въпроса. Требе да си не особено интелигентен, да не кажа нещо по - силно, за да не го знаеш това.
54
2
 
13
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 42Посочи ми поне един излекуван изключително интелигентен гей?Няма такъв!Или ще ми кажеш, че Алън Тюринг е бил глупав?
53
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 51 Анонимернявно не си чел Библията
52
2
 
17
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
"Оттогава от българския студент нямало повече никакви вести" .И какво е ставало с него.Да не е станал нормален хетеросексуален?
51
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали детето ще е гей се опредля от това колко неумна е майката. В малкото случаи на вродени хормонални аномалии( 0.3% от всички *** дисфорици) нещата не зависят от никого. В останалите зависят от майката - колкото по - неука е, толкова по - вероятно е детето да стане *** дисфорик.
50
11
 
29
 
! Отговори
един преди 4 години
Поредната *** пропаганда на този сайт...
49
16
 
7
 
! Отговори
до психопата долу преди 4 години
Да бъде искрен със себе си и да не се срамува от себе си...Сега остава да започнеш да ми обясняваш, че хетеросексуален мъж е социална кнструкция, а хомосексуална жена е нещо натурално... ***, за затвора са такива като тебе! Разрушавате човешки животи само за да можете да крадете чужди резултати! Повечето от вас са за доживотен, а останалите са за смъртна присъда!