BG родители отвлекли сина си гей, искали "превъзпитание"

Италия ще изправи пред съд родителите
27 юни 2019 07:38, Александър Попов
113
BG родители отвлекли сина си гей, искали "превъзпитание"
Снимка: Reuters

Една история, която се разиграва преди 4 години достигна своя пик - процес в Падуа. На подсъдимата пейка ще застанат български родители и техен приятел сърбин, а обвинението - отвлекли в града сина си хомосексуалист, за да го пратят насила в България с цел да го "превъзпитат", пише в. "Матино ди Падова", цитиран от "24 часа".

44-годишните сега български съпрузи се заселили в Италия преди десетина години и сега живеели в Сан Джовани Лупатото, в района на Верона.

Навремето те узнали, че синът им студент е хомосексуалист и живее заедно с приятеля си и с други двама съквартиранти в общ апартамент. И решението е взето - да разтрогнат връзката и да бъде пратен за "лечение" в България.

Заедно със семеен приятел сърбин решили да го отвлекат насила от апартамента му и да го транспортират у нас при роднини в черноморко селище.

Според вестника едва сега прокурорът по делото Серджо Дини е приключил разследването и то ще се разглежда в съда. Обвиненията към майката и бащата са за отвличане на човек, домашно насилие и многократни наранявания.

"Матино ди Падова" пише, че синът на българите се запознал с бъдещия си "годеник" в апартамента, в който живеел с други студенти. Любовната връзка между двамата се разгоряла веднага.

Първоначално родителите на българския студент се правели, че не забелязват нищо. По-късно обаче, след като разбрали, че не могат да приемат ситуацията, решили да реагират.

На 16 май преди 4 г. двамата родители и приятелят им звъннали на апартамента, където живеел синът. Той им отворил, без да подозира какво го очаква. Приятелят Н. бил прикован насила в един ъгъл. Когато се опитал да се притече на помощ на българския си приятел, бил заплашен със смърт и юмрук в лицето.

Синът пък бил обездвижен насила, след което бил влачен по стълбището и натоварен в една кола, която отпрашила с бясна скорост. Оттогава от българския студент нямало повече никакви вести.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
8
 
8
 
! Отговори
Анонимерн преди 4 години
До БравоБраво бре Браво! Ми то в Библията пише и че не трябва да се краде, лъже и т.н....Кой как си го слага си е негова работа!
47
16
 
6
 
! Отговори
Анонимерн преди 4 години
До АнонименНауката ясно е казала, доказала - дали детето ще е гей, се определя от майката. Има книги, учебници по биология, който има учи и уши да чете и да знае! Така че родителите да се сърдят на себе си!
46
8
 
5
 
! Отговори
Стъни преди 4 години
Там където първичното взема привет над разума има изкривяване в действията.Не упреквам родителите, сами по себе си са оправдани в решението си.Друг е въпросът , че става дума за пълнолетен , който се направлява сам.
45
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** дисфорията съществува от както свят светува. Първата книга за нея е написана от някакъв клиничен психолог в средата на 50 - те години. Има хора, излекувани от нея, но са голяма рядкост. За това психолозите предпочитат да не я наричат заболяване - по щадящо е за нелечимите пациенти, които трябва да живеят с нея. Други въпроси? Не питай, чети!
44
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** идеологията е нещо съвсем реално. Основатели са 2 лесбийки - едната клинична психоложка, а другата психоаналитик. Пишат книга по въпроса, която е пълна с анимъжки предрасъдъци. Основната и идея е да накара мъжете да страдат за да имат по - ниски резълтати въпреки по - високата си интелигентност. Най - ефективния начин е като им се внуши, че са гейове и в това няма нищо кило. Дори разработват няколко стратегии как да бъде постигнато. *** идеологията е една от тях.
43
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да го търсят в бургаското АГ -ще ражда
42
8
 
14
 
! Отговори
Браво преди 4 години
В библията ясно пише за тези отвратителни неща. Хората просто са се опитвали да спасят сина си от адски мъки в пъкъла както и вас който гледате тази поквара пред очите ви и нищо не правите за да я спре! Българиския народ много се отдалечил от Бог затова и сме толко зле.
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога се появи + ***....
40
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога се поя *** дисфорията кога излекуваха обикновено най-интелигентнитеЧовек трябва да бъде искрен със себе си и да не се срамува от себе си. Няма нищо невиждано нечувано нечовешко
39
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Грешно е да го превъзпитават. Нужно му е лечение. *** дисфорията е заболяване. Психиатрично. Много трудно лечимо. Обикновено се излекуват само изключително интелигентните...
38
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом искат превъзпитание, логично е да го отвлекат някакви други родители с по-добри възпитателни идеи.
37
16
 
18
 
! Отговори
Анонимерн преди 4 години
До АнонименХомосексуализъм е имало винаги и ще има! Какви *** идеологии какви пет лева?! Не можеш да се бориш против природата! На всички мразещи различните желая много деца, които да са гей,,,и а дано тогава да се озъзнаят. Броят на хората с хомоориентация е правопропорционален на броя на населението, така че си представи колко гей мъже и жени има в Индия и Китай...По добре гледайте, че родителите ви и бабите ви и дядовците ви вземат по 200 лв пенсия и орди мургавелковци безчинстват.
36
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Родителите са постъпили правилно, защото искат детето им да има бъдеще, да създаде семейство и да бъде щастлив. Да краткосрочното му "удоволствие" ще пострада, но родителите това им е работата: като наставници да помогнат за бъдещия успех на децата си, вместо моментните удоволствия.А Италия, както повечето Европейски страни изчезва като население, следствие на новите им ***-идиологии.Китай, Индия и т.н. са реалното бъдеще. Те се растът и вече наближават 3 милиарда... без джендърстване
35
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 26Даже и при животните има хомосексуализъм. Това не е заболяване.Повечето хора са бисексуални.
34
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 32Боят не е решение. Трябва да го приемеш. Той има едно разбиране за света и любовта а ти друго.
33
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хе хе, такива ги оправя Станка от металургията 4-ти разряд.
32
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Поручик Ржевскиа при дещеря лезбийка? Как се процедира??
31
5
 
11
 
! Отговори
уху буху преди 4 години
До АнонименА ако дъщеря ти беше лезбийка? Пак ли ще има бой?!?! Ей няма оправия...
30
34
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак добре,че не са го пречукали. Ако моят син беше педалл, щях да го смеля от бой и умъртвя с ритници.
29
6
 
22
 
! Отговори
до 29 преди 4 години
За какъв расизъм може да става дуа като и ние, и те сме от бялата раса? А че те и гърците ни смятат за по - ниско качество хора, е вярно. Друг е въпроса те самите колко са стока, де. За момчето - това е варварска постъпка от родителите, разбира се. Но и донякъде ги разбирам...