Намериха в Румъния трупа на изчезналото момче в Дунав

От седмица български и румънски граничари издирваха 16-годишния
Обновена: 27 юни 2019 14:16 | 27 юни 2019 13:48, Анисия Иванова
2
Намериха в Румъния трупа на изчезналото момче в Дунав
Архив: Булфото

На румънска територия е намерен трупът на момчето, потънало в Дунав край Силистра на 18 юни. От Областната дирекция на МВР и Гранична полиция потвърдиха за случая, съобщава БТА.

Още по темата

По неофициална информация момчето е разпознато от близките си. Те трябва да предприемат действия за превозването на трупа на българска територия.

Трупът на момчето беше издирван от седмица. Миналата седмица две момчета и две момичета, ученици, се разхождали край реката, когато едното от момчетата решило да влезе във водата. 16-годишният младеж бил понесен от подводни течения.

В търсенето му участваха гранични катери от българска и от румънска страна, както и румънски граничари, правеше се обход и по суша.

 

В акцията участват гранични катери от българска и от румънска страна, както и румънски граничари. Продължава обход и по суша,

Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2019/06/20/prodyljava-izdirvaneto-na-izcheznaloto-v-dunav-momche.41396В акцията участват гранични катери от българска и от румънска страна, както и румънски граничари. Продължава обход и по суша,

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не, че нещо, ама последно на 18 или 19 юни?