Дете загина, блъснато е от кола във Варна

Инцидентът е станал на паркинг в Морската градина
Обновена: 29 юни 2019 18:00 | 29 юни 2019 18:00, Елка Василева
35
Дете загина, блъснато е от кола във Варна
Снимка: архив, Булфото

Дете е загинало, след като е блъснато от автомобил на паркинг в Морската градина във Варна, съобщиха от ОДМВР- Варна.

По първоначална информация автомобил с чуждестранна регистрация е блъснал дете на паркинг пред ресторант, намиращ се в Морската градина.

Детето е загинало на място.

Изясняват се причините около инцидента, станал около 17 часа.

На място текат действия по разследване на обстоятелствата, довели до възникване на произшествието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: детеВарнакола
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
жалко за детето,но тъпотията която са проявили родителите,ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ ИМ ТЕЖИ НА СЪВЕСТА.
26
1
 
9
 
! Отговори
Красимир К. преди 4 години
Виновни са не само общинските съветници а и "гнилите ябълки" административни съдийки Евелина Попова и Обретенова дето пуснаха със съдебни решения безконтролно колите в Морската градина заради далаверите на мъжете си-единия адвокат на Рубин Коцев на р-т Хоризонт, а другия районен архитект на Одесос...
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 6Румънец е!
24
1
 
7
 
! Отговори
Бау преди 4 години
До Анонимен 5"Варна е града с най-лоша организация на движението в цяла България, и с най-некадърните шофьори"Ти явно не си бил в Стара Загора...
23
0
 
2
 
! Отговори
Веско преди 4 години
До СпараведливостХа-ха! Хубав патос, ама като за апартаментите на властимащите. У нас всичко е законно и веднага ще ви покажат утвърдения план на града, където това не е градина, а селищно образувание, където улиците нямат тротоари и затова им викат алеи.
22
1
 
21
 
! Отговори
От Варна преди 4 години
Майката и бащата на детето са били при детето през цялото време. Те са казвали на румънеца че трябва да даде назад, вместо това по неясно какви причини натиска бясно газта и дава напред цели пет -шест секунди. Удря и премазва детенцето, майката почва да пиши и да се хвърля под колата. Всичко това става пред очите на куп очевидци. Защо румънската мутра е постъпила така никой не знае. Проверяват го да не е бил дрогиран.
21
8
 
4
 
! Отговори
питам преди 4 години
А това дете има ли родители?
20
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"А защо не вдигнат пешеходните пътеки на нивото на тротоара"Щото има пешеходни пътеки на всеки 20 метра и просто ще се наложи да се вдигне пътя на нивото на трАтуарЯ. Истината е само една - повече подлези и надлези, разкарайте колоездачите от пътя.Ама е по-лесно да плиснем една боя - пешеходна, после да бръмчим за жертви. Да плиснем една боя - велоалея, после бръмчим за паркирали по велоалеи. С боя не става.
19
1
 
24
 
! Отговори
22 преди 4 години
Няма такива шофери като румънците. Днес дава назад, идва на 20 санта свириш той продължава . На кресна карат като лудо в насрещното. Единствено солено глоби, отнемане на колата ако искат пеш да се прибират до румъния. Жалко за детето. Ето з това морската трябва да е зона без коли!!!!
18
3
 
35
 
! Отговори
123 преди 4 години
Само да кажа каква е колата.Колата е БМВ. Всички знаем колко акъл имат шофьорите на тази марка. НУЛЕВ.
17
9
 
23
 
! Отговори
морския преди 4 години
До АнонименКато цяло варненци не са лоши шофьори,но не мога да кжа същото за прийждащата (през лятото)*** от Монтана,Перник,Търговище,Шумен и т.н.За колите с регистрация ТХ може да се напише книга.Мотористите карат по някакъв техен си закон,полицайте не виждат и не чуват и като стане някоя беля тогава всички са загрижени.И понеже станаха инциденти с пешеходни пътеки градската управа направо ги заличи.Та така.
16
0
 
23
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
В Борисов ата градина е същото коли коли коли и няма кой да ги спре !!!!Пред хотел шератон в София тротоара са си го направили паркинг Законен !!!после шофьори виновни
15
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те тия дето пишат законите ни не са виновни, а тия дето не ги спазват ;)
14
1
 
68
 
! Отговори
One Driver преди 4 години
Колата е BMW,3-ка,с румънска регистрация. А стига сте се правили на много умни,с тъпите си коментари,че тоз и оня е виновен!Кой където иска да ходи,да мълчи,да вика,да върви където ме е удобно! Единственото,което трябва да се направи е:коли и велосипеди,в Морската нямат място!Това е! Жалко за детето, съболезнования на родителите!
13
0
 
46
 
! Отговори
Жо преди 4 години
НА ПАРКИНГ се кара с 5 км/ч. Паркингът не е улица и скоростта на колите и пешеходците трябва да е еднаква.
12
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че те собствениците на Хоризонт първи обжалват всяка забрана за влизане на коли в Морската. Резултатът е налице.
11
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега ще излезе, че детето се е блъснало в спрелият автомобил.
10
3
 
100
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Или да затворят морската за коли и мързеливите търтеи да си слязат от колите и да ходят пеша. Това е място за разходка, нормално е децата да бягат. Родителите им на каишка ли да ги държат заради няколко мързеливи тарикати, които не излизат от колите си?
9
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дете, блъснато на паркинг, веднага да почине, от автомобил с чужда регистрация ... повече информация няма.Да не се окаже че "автомобила" е от онея грамадни джипо-камиони от неизвестни марки и руска/украинска регистрация, дето толкова често ги виждаме да нарушават правилата и правят ПТП-та, мислейки си че се намират на руска/украинска територия?
8
7
 
38
 
! Отговори
Легендата преди 4 години
Варна е разкопан двор. Това може да е някакъв случаен инцидент, но състоянието на града и неговата управа е потресаващо.