Заради фалшиви документи: Арестуваха сириец и българка в Гърция

Двамата са заподозрени, че ги продавали на мигранти
30 юни 2019 08:32, Петя Славова
6
Заради фалшиви документи: Арестуваха сириец и българка в Гърция
Снимка: архив, Reuters

Сириец и българка са били арестувани от гръцката полиция, заради множество фалшиви паспорти и документи за самоличност, предаде БТА, позовавайки се на Асошиейтед прес.

Смята се, че двамата са продавали документите на мигранти на цена по 5000 евро. Арестите са извършени в Атина в петък, но съобщението за тях беше публикувано вчера.

Освен гръцки и шведски паспорти бяха открити български и гръцки документи за самоличност, лаптоп, таблет, машина за ламиниране, флашки с информация и листове пластмаса. Ако са успели да продадат подготвените документи, двамата са щели да спечелят близо един милион евро.

Сириецът е на 41 години и вече е излежавал присъда за подобна дейност, но неотдавна е бил освободен. При влизането на полицията в апартамента 44-годишната жена се опитала да изхвърли през балкона няколко документа и лаптоп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 3Бива тъ-па злоба, но при теб край няма! Снимай си личните документи и покажи къде на тях има подпис на президента! Или важно е да лаем безкрайно като квартален по--ми--яр?
3
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимно 2Смята се, че двамата са продавали документите на мигранти на цена по 5000 евро.---------------Иначе спазват тарифата на Шкембе Войвода, не му подбиват пазараОБАЧЕ подписа на радеф стои под всеки такъв документ!!!
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смята се, че двамата са продавали документите на мигранти на цена по 5000 евро.---------------Иначе спазват тарифата на Шкембе Войвода, не му подбиват пазара
1
8
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Много...важно,че ни занимават с дребни мошеници.Наш Бокич гласи 3 милиарда да изръси за 8 летящи...хамерикански тенекии,а за това...нищо.