Син се хвърли от седмия етаж пред очите на майка си

Самоубийството е станало във великотърновската болница
5 юли 2019 20:35,
33
Син се хвърли от седмия етаж пред очите на майка си
Снимка: архив "Булфото"

40-годишен пациент на великотърновската болница сложи край на живота си от втори опит. Той е скочил от седмия етаж на здравното заведение. Трагедията се разиграла преди 3 дни, пред очите на майката на мъжа, разказаха от ръководството на МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов", пише "24 часа".

Още по темата

Мъж скочи от блок в столичния квартал "Толстой"

Мъжът бил приет в хирургично отделение, след като се опитал да се самоубие, като си нарязал вените. Медиците спасили живота му и го настанили в отделението.

Край болничното му легло постоянно била майка му, защото имал психично заболяване. Една сутрин станал от леглото и казал, че отива до тоалетна. Майка му го последвала, но синът успял да отвори прозорец и се метнал пред очите й от високия етаж. Той е загинал на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
6
 
49
 
! Отговори
Гаманов преди 4 години
От една страна се е отървал от мъките и от този гаден и мизерен Живот. Но от друга не го оправдава нищо,защото как ще живее тази жена - майка му от сега нататък и кой ще и помогне в тежки моменти на нейната старост? Много тежки трагедии в БГ с тази безчовечна капиталистическа система и никакво здравеопазване за бедните хора...