16-годишен моторист е с опасност за живота след ПТП в Плевенско

Младежът нямал предпазна каска, имал 11 месеца стаж
11 юли 2019 14:13, Анисия Иванова
10
16-годишен моторист е с опасност за живота след ПТП в Плевенско
Архив: Булфото

16-годишен водач на мотоциклет от с. Радомирци е с опасност за живота след катастрофа, съобщиха от Областната дирекиця на МВР в Плевен.

Инцидентът е станал вчера между селата Радомирци и Рупци. Сигнал за произшествието е постъпил в полицията в Червен бряг. Извършен е оглед, при който е установил, че водачът на мотоциклет - 16-годишен от село Радомирци, е изгубил контрол над управлението и е паднал на средата на пътното платно. Проверка е установила, че непълнолетното момче притежава категория АМ и А1 и има стаж като водач 11 месеца.

Младежът не е използвал предпазна каска. Вследствие на инцидента е получил фрактура на черепа. Настанен е в САРИЛ при УМБАЛ "Д-р Георги Странски" с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: МВРкатастрофаПТП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Доби преди 4 години
Катастрофата е станала на 09.07, след което приятелите на пишлемето дрогирани или пияни са потрошили СПО в Плевен!
9
0
 
3
 
! Отговори
Лол преди 4 години
Ми тати е полицай......и може
8
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Пишлемешка му работа.
7
0
 
5
 
! Отговори
Моторист преди 4 години
А1 е до 125 кубика, взема се на 16 години и по принцип си е много приятна моторетка за начинаещи, ако се кара с акъл. Без екипировка да се кара е гупаво, а без каска - направо малоумно. Дано се оправи и си вземе поука. Имам познат, който го върнаха от оня свят ама нито физически, нито психически е същия. Падна с мотор от мост преди 15 години, без каска.
6
0
 
9
 
! Отговори
сс преди 4 години
А1 е до 125 кубика, като го гледам този на снимката не ми се струва да е 125 кубика???
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 16 годишните разрешено ли им е да карат мотор?Иначе дано се оправи момчето...но не случайно на мотористите им казват "донори"
4
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално е, когато си на 2 колела и при падане със скорост над 40 км/ч да се претрепе всеки човек...Затова си има писти... Мотоциклетите трябва да се забранят със закон да нямат право да се движат по пътищата редом с останалите МПС.Иначе с този вакуум между ушите на тези хора ни чакат само такива новини.
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ги питам сега тези дето скочиха на здравния министър за медицинските разходи при катастрофа? Да ги питам мотоциклетистите как да ги пазим? Да питам журналята сутринта от маалата в Самоков? Мънго Джери с 6-ти клас и без книжка. Ама помислилил, че полицая му махнал за "мараба". Не бил побягнал щото знае, че няма книжка? Бил се уплашил, а не бяга щото е нарушител! Дайте сега да ги разнищят полицайте за адекватната стрелба и питайте после защо няма полиция. Не е спазил полицейско разпореждане!!!!
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко благородно е постъпило момчето .Гледа да помогне на много други нуждаещи се .
1
2
 
20
 
! Отговори
Teo преди 4 години
Те, каските, са за лузърите! Я можем и без тех! Но понякога на Бай *** късметът му изневерява. Дано се оправи момчето и да си вземе поука!