Силно земетресение разлюля Япония

Земен трус удари и Филипините
13 юли 2019 07:52, Елка Василева
9
Силно земетресение разлюля Япония
Снимка: архив, Reuters

Земетресение с магнитуд 6,1 стана днес край Южна Япония, близо до остров Окинава, предадоха Ройтерс и ТАСС, като се позоваха на Геоложкия институт на САЩ.

Силният трус е бил регистриран на голяма дълбочина, 257 километра, на около 346 километра северно от Наха, главния град на префектура Окинава.

Няма данни за пострадали хора и нанесени материални щети, нито е издадено предупреждение за вълни цунами, пише БТА.

Земетресение с магнитуд 5,8 разтърси и Филипините, предадоха Ройтерс и ТАСС, като се позоваха на Геоложкия институт на САЩ.

Трусът е ударил северната част на остров Минданао, в южната част на архипелага, като е станал на дълбочина от 12 километра.

Там също няма данни за пострадали хора и нанесени материални щети, нито е издадено предупреждение за вълни цунами.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
JJIvanov срочно преди 4 години
sybject Атипична сеизмична активност Ако засечете някъде постоянно треперене на терена на сгради снимайте поне с две камери и записвайте звуците поне пет десет минути..Махнете всички камери и друга тежко терористична техника от треперещите сгради..Експерти от съседен паралелен обитаме свят проучват какви "***" са развъдени на повърхноста след 1900 година вкл.
5
0
 
2
 
! Отговори
JJIvanov warnings преди 4 години
Подава се ,че Йелоустон не е беден както другите вулкани НАПРОТИВ има ОГРОМНИ ЗАПАСИ От гореща ЛАВА И отровни газове.Засега биосферата го пази от опасни удари вкл от земетресения..Екперти да почистят веднага всички опасни станции и уреди по разлома САН АНДРЕАС .Инсталирани нарочно дигитално холограмни сканриащи станции са раздразнили разлома до дълбоко фокусни огнища.".Извънземни наркомани" ползват холограми за декодиране
4
0
 
2
 
! Отговори
JJIvanov geolog преди 4 години
Тестващи земетресения в Калифорния потвърдиха, че предупредителните земетресения от 6.4 и 7.1 Рихтер са пробили Йелостонския газово магмен щокПукнатини са стигнали до външния спящ охранителен слой на огромния вулкан ..Подадоха че един труд 9 по Rihter може да активизира щока НЕПОПРАВИМО..данните са от Атлантическия океан следящ бреговетеВървят тестове за ликвидация на човечеството все по активно .Докладват в момента че могат да ударят САЩ с най много до 200 метра високи цунами вълни .
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма страшно-нали не е Калифорния..Тогава *** щяха да побъркат нета с ревливи коменти.. Не мислят,че Земята е кълбо-където е начало-там е и краят..
2
3
 
11
 
! Отговори
.. преди 4 години
Както колегата казва, за Япония 6.1 е ежедневие.Просто, нашите "писачи" търсят сензацията...
1
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Япония това е нещо нормално като треперенето за Меркел.