Бразилия не чака инвестиции – има си "завод" за фалшиви Ферарита

Баща и син продавали возилата за 40 000 - 50 000 евро
16 юли 2019 15:43,
21
Бразилия не чака инвестиции – има си "завод" за фалшиви Ферарита
Снимка: Pixabay

Бразилската полиция е открила нелегален завод за производство на коли ментета от луксозните марки Ферари (Ferrari) и Ламборгини (Lamboghini), които са били продавани след това на много по-ниски цени от пазарните, предаде Франс прес.

Още по темата

Родните богаташи вече предпочитат "Ламборгини" пред "Ролс Ройс"

"Коли ментета с марките Ферари и Ламборгини са били сглобявани по поръчка и продавани с обяви в социалните мрежи", заяви говорител на полицията в щата Санта Катарина, пише БТА.

Колите са били продавани при цени между 180 000 и 250 000 реала (43 000-49 000 евро), докато оригиналните модели струват между 1,5 и 3 милиона реала (355 000-709 000 евро), уточни полицията в комюнике.

Собствениците на нелегалния завод - баща и син
- ще бъдат обвинени в престъпления срещу "промишлената собственост". Има подозрения, че именно те са основните производители на фалшифицирани марки в Бразилия.

По време на операцията си полицията е иззела осем коли ментета, които са били сглобени наполовина, както и шасита, инструменти и заготовки, използвани за нелегалното производство на луксозните коли.

Полицията в Санта Клара е започнала разследването си, след като е получила жалби от представители на двете престижни италиански марки, уточни АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До . . . .15 Турция нищо не произвежда.Произвежда Япония в Пуйкия.Айде бягай там.Ясен си.И не се връщай,като някои други.
15
0
 
5
 
! Отговори
шляпалника преди 4 години
Когато има воля, има и път. Намерили са начин...супер.
14
4
 
0
 
! Отговори
. . . . преди 4 години
До тойотаджияХайде сега! Ти наистина ли вярваш в собствените си тъппотии, или само така тропап с предните си копита по клавиатурата? Тойотите, които се произвеждат в Турция преминават качествен контрол по японските стандарти, амджъкаазлийо! И между впрочем, какви коли се произвеждат/сглобяват в буллгаристан, ако можеш да ме просветеш че да сравня качеството им с турските автомобили! Волските каруци не се броят, да знаеш!
13
2
 
17
 
! Отговори
Котьо преди 4 години
Ние едно колело не можем да сглобим хората у Бразилията Фератита произвеждам.На нас май ни се отдава само да крадем,пием и бием туристи.
12
3
 
5
 
! Отговори
едно време преди 4 години
Преди години слави трифанов пробута подобно ферари имитация на спечелилия в томболата му, даже не запали колата. хах
11
2
 
11
 
! Отговори
до гошото преди 4 години
гоше, изобщо не си прав ,че не сме сглобявали рената. французите са били впечатлени от високото качество което не се е различавало от френското. е, тогава е нямало роботи разбира се. проблема там идва от Брежнев, който нарежда да се прекрати производството и нашите продажници го изпълняват. тогава сме слушали тах, сега другите..и като ни наредиха да спрем южен поток веднага го направихме.. и беше правителството на БСП (Орешарски) тогава...не че има значение де.. БСП=Герб
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЕ като са по лиценз не са опасни ли, високата скорост е опасна при всички положения
9
5
 
2
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 4 години
Тойотаджията много ги разбираш бе братле за да може да сглобиш нещо под марката на дадена фирма трябва да минеш хиляди качествени проверки за да те одобрятвсичко си има строг контрол , това да не е да правиш тоалетна хартия ХАХАХХАХАХ ама и там има контрол
8
0
 
14
 
! Отговори
тойотаджия преди 4 години
сега да направят и една акция в Турция..където се произвеждат фалшиви некачествени Тойоти.. (верно, със знанието на Японците)..но в западна европа вече пропищяха от калпаво сглобените Короли и ЦХ-Р.
7
5
 
14
 
! Отговори
гошо преди 4 години
Ние едно БУЛГAР+РЕНО не можахме да сглобим ! ВИЖ хората какво умеят!?
6
3
 
13
 
! Отговори
Эврапэйскый Союз преди 4 години
велика Европа 1 молив не може да произведе, то Ферарите не се копират така лесно, но Бразилия, Китай, Индия - могат!
5
3
 
44
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Браво на тези... Ферари и Ламборгини за простосмъртни... Както някога назначаваха хакерите за айти експерти... Трябва бащата и сина да получат работа в някой от заводите на двете марки. На това му казвам - истински предприемачески дyx
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Купуваш едно фалшиво Ферари на цената на едно БМВ Ф10 втора употреба и започваш ***.Ще има яко сех.
3
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Защо"юдо-масонския нео-либерален елит" .... смятай.Първо проблема е, че са правени не по лиценз и технология и това освтини ги прави и опасни. А Ленд Ровърва правен в Индия е правен по лиценс и технология на марката производител. Разликата е огромна.
2
18
 
19
 
! Отговори
Защо преди 4 години
произведеното в Бразилия Ферари да е фалшиво,а произведения в Индия Ленд Ровер да е истински !?щото не са напълнили гушите на печалбарите наречени бизнесмени ли !?за това ли е фалшиво Ферарито !?юдо-масонския нео-либерален елит ще бъде жестоко наказан !!!
1
0
 
37
 
! Отговори
Факт преди 4 години
И бразилските цимбали са много по напред от българската държавна машина.