Лудогорец приключи с участието си в Шампионска лига

Разградчани загубиха от Ференцварош с 2:3
Обновена: 17 юли 2019 23:06 | 17 юли 2019 22:45, Анисия Иванова
54
Лудогорец приключи с участието си в Шампионска лига
Снимка: Gol.bg

Лудогорец приключи с участието си в Шампионска лига. Това стана, след като разградчани загубиха от Ференцварош с 2:3 в реванша от първия квалификационен кръг на "Лудогорец Арена" и с общ резултат 3:5 напуснаха надпреварата.

Унгарците поведоха с два гола рано, рано в мача, благодарение на Игор Каратин (17') и Михал Шкварка (21'). Малко след това Георги Терзиев (24') върна надеждите на разградчани, но пропусната дузпа на Якуб Шверчок в 29-ата минута сякаш пречупи домакините.

През втората част гостите нанесоха своя трети удар, който бе дело на Токмак Нгуен (48'). "Зелените" отново върнаха едно попадение, след като Марсел Хайстер си отбеляза автогол.

Taка Ференцварош ще се изправи срещу малтийския Валета, който отстрани Дюделанж. Разградчани пък ще продължат в "шампионския поток" на Лига Европа от втория квалификационен кръг на надпреварата. Утешителната възможност пред "орлите" в тази фаза ще e Валур.

Още за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
8
 
! Отговори
Самодиви в зелено преди 4 години
В Крйзифорест мъжественността се измерва с милиметрите пуешка лой по алиброситеИграха с една напълно бунашка тактика, калпава техника и изумителна радост от реализиран грешен пас. Тоя от дуспата си е за еВане де може Уши-Нос-Гърло ама след АналгинаАко утре им скочи отборът на Дунав-ЧерноМоре след едно три моркова в аналгина ще ги пуснат да ги доизморквят и Тракийските Локомоушънс и да ги пущат за радост на Столипиново че ще одмъат коконите от гората
23
4
 
22
 
! Отговори
WTF преди 4 години
А какво ги интересува всичко това нормалните хора??
22
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Орбан начука канчето на Джендъра....
21
2
 
17
 
! Отговори
Вуте преди 4 години
Еееййй...Не спират да ме копират Вее... Само Миньор и сръбска музика... Живелли... Домуз, за Коледа...
20
2
 
44
 
! Отговори
odpo преди 4 години
Като не купуват съдиите е така.... Лудогорец е изкуствено създадена пералня за пари... никога не са били отбор и никога няма да бъдат!
19
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Домуса се насочи към телевизията и временната му футболна авантюра започна да страда.
18
8
 
13
 
! Отговори
НЕОтрален преди 4 години
Само Левски и ЦСКА ще прославят ...София в България !
17
1
 
29
 
! Отговори
Brunei sultan habib преди 4 години
То не става само с крадене Домусе, трябва и акъл
16
1
 
28
 
! Отговори
Щирлиц преди 4 години
Изхвърлете всички чужденци от родния футбол,и започнете от начало с детско-юношеските школи.Просто е.Да,ама искате бързи резултати,та да продавате полуистински "звезди",за /не/уговорените срещи да не споменавам.А иначе треньорите са най-малко виновни,началото е поставено от ръководството на футбола ни,и ненаситните ..мм...собственици на футболни клубове.Та така.
15
0
 
20
 
! Отговори
Готино преди 4 години
Дякаа,в такъв случай утре рано сабахлям със Стойчо Стоев за царевица!
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
смех и срам 2 в 1
13
1
 
23
 
! Отговори
вампириte преди 4 години
Брао на лонохорец следващата година в Б група.
12
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
лудогорец ми напомня за компютър ПРАВЕЦ първият бг компютър води се български както лудогорец но със западни части за времето си да кажем модерен но сега е ретро бавен муден за нищо не става трябва ново лице на бг футбола с млади и образовани треньори със съвременна философия как се играе модерен футбол с тези треньори стоичо моичо херо меро до тук с тях не става
11
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно как кренвиршите са силни само в българското първенство .....защо ли ??? Въпрос с повишена трудност перуката да отговори !
10
2
 
26
 
! Отговори
<><> преди 4 години
И Домуса продължава да си лющи топарлаците на някой остров докато тук му лющят табихета работещи за 700 лв верни и достойни българи !
9
2
 
31
 
! Отговори
Вуте преди 4 години
Най глупавото в случая е, че даваха глупавият мач по платените диеми...На мача я е имало я няма 1000 роби на домуса... Преди 35 години на Миньор Перник ходеха по 20 хиляди привърженици на домакински мач в А група...
8
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нека беленето кренвирши и яденето им започне сега!
7
2
 
28
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Гелът ще дрищи...
6
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тралалала едно ми е весело!Така е, Домуса от яд че неговия отбор така и не събра фенска маса и в безумното желание да накара всички да харесват проекта му се впусна да прецаква другите отбори и изпусна юздите на собствения.И сега ще си сърба попарата!
5
2
 
22
 
! Отговори
Вуте преди 4 години
Домуса, да вземе разпусне нова тъпотия, за недостатъчни рев и сълзи за смешното му отборче...Утре, кой не пристигне с черна лента, да се уволни... Подпис:домуз ага