Лудогорец приключи с участието си в Шампионска лига

Разградчани загубиха от Ференцварош с 2:3
Обновена: 17 юли 2019 23:06 | 17 юли 2019 22:45, Анисия Иванова
54
Лудогорец приключи с участието си в Шампионска лига
Снимка: Gol.bg

Лудогорец приключи с участието си в Шампионска лига. Това стана, след като разградчани загубиха от Ференцварош с 2:3 в реванша от първия квалификационен кръг на "Лудогорец Арена" и с общ резултат 3:5 напуснаха надпреварата.

Унгарците поведоха с два гола рано, рано в мача, благодарение на Игор Каратин (17') и Михал Шкварка (21'). Малко след това Георги Терзиев (24') върна надеждите на разградчани, но пропусната дузпа на Якуб Шверчок в 29-ата минута сякаш пречупи домакините.

През втората част гостите нанесоха своя трети удар, който бе дело на Токмак Нгуен (48'). "Зелените" отново върнаха едно попадение, след като Марсел Хайстер си отбеляза автогол.

Taка Ференцварош ще се изправи срещу малтийския Валета, който отстрани Дюделанж. Разградчани пък ще продължат в "шампионския поток" на Лига Европа от втория квалификационен кръг на надпреварата. Утешителната възможност пред "орлите" в тази фаза ще e Валур.

Още за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
4
 
! Отговори
vlady преди 4 години
Трудно е без най-класните играчи с черни гащета. За съжаление на Лудогорец не могат да участват за тях в евротурнирите. Легендата Георги Кабаков вероятно ще представи Лудогорец в групите на Шампионска Лига.
43
0
 
1
 
! Отговори
Левски Европейски преди 4 години
Няма цецка вече, Етрапале-Ловеч е! Но идва хърватския Осиек, *** са и двата гранда от София! Мура, МТК, вадуц и т.нт. Разград са жалки сега, Думусчиев им дава всичко затова ще има яка чистка! Истината е,че всички сме на дъното! Отпадаме следващият кръг всички!само Левски-Европейски!
42
1
 
7
 
! Отговори
Глупак е тоя преди 4 години
Тоя *** не разбра ли,че с купени и уредени мачове само у нас се живурка. Вместо да се излага като евроидиотите дето падаха от Вадуц,Тукпере и некви трактористи, тоя *** трябваше да си стои в Разград и да не мърда от там-да откаже евротурнирите-щеше да измисли нещо. Сега- съдията перфектен ,а "орлите"- нещастни гугутки излязоха.И на фона на хвърлените милиони за трансфери. Тия пари да бе ги дал за кувьози и за болни деца- щеше да е къде къде по -добре,отколкото за пълни нещастници!
41
6
 
5
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 4 години
Напред продължава само двойният полуфиналист за Купата на европейските шампиони,великият ЦСКА !!! ,, Пощенец,, към Цола Драгойчева, ,,Динамо,, към МВР , ,, Левски Спартак,, към Ангел Солаков, ,, Уеффски-Лаффчис,, 1992 ще бъде изваден от участие заради нацистки символи !!! Това е...
40
2
 
7
 
! Отговори
До 44 преди 4 години
Те треньорите ще сменят като много клубове,ама един друг отбор смени абсолютно всичко -града,името, играчите,цвета на екипите,ръководството,историята ,стадиона и се кръсти ЦСКА.Няма как да се отрече!!!Срамота е да говориш,юнак!
39
1
 
7
 
! Отговори
гневен мъж преди 4 години
Домуз ага,колко милиона кредит си усвоил до сега,заради намерението да крадеш чрез футбола?Кой ще връща тези стотици милиони евра,които са пари на обикновенния български вложител?И ти вървиш по пътя на Цв.В.,с неговия "Ботев" Пловдив.Разбирам,да имаше едно мазе,пълно с твои собствени пари,и да ги раздаваш за разни приумици-никой не може да тикаже копче.Но да унищожаваш парите на вложителите-в затвора,и конфискация на проваления ти бизнес.
38
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога почнаха, кога приключиха..."Български" футб... ритнитопковци!
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Направо да сменят президента или името !
36
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е, че Ференцварош ни набута един голям Валур.
35
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде зелените и сините да почват пайк да си менкат треньоритв
34
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Траур в разград и на шпалира подуене.....
33
1
 
8
 
! Отговори
7 преди 4 години
Отбраната закопа отбора . Глупава тактика на безразборно нападение с оголена защита.Загубата е чисто треньорска - да си ходи . Срещу опитен отбор така не се играе , а със стабилна защита и средна линия , контраатаки и изнасяне на целия отбор при всяка възможност . Пред вратарското поле са прави "заградителен огън " от 2-3-*** срещу водещия топката с готовност за придвижване при смяна на фронта на атаката от противника.Хубчев се опитва така с Левски .
32
0
 
28
 
! Отговори
Футболен фен преди 4 години
Сега вдигни диемите с Още два лева и всичко е точно.Срам стадиона без публика а камо ли фенове.Премести ги в шумен поне да имаш публика
31
5
 
21
 
! Отговори
муспи преди 4 години
До Анонимен - Този "клубен отбор" е турски, създаден в градче с преобладаващо турско население, от голям мафиоз и с еврейски пари. България е под поредното си робство, и българите не може да не мразят поробителите. Мачовете се играят на празни стадиони, даже и в този привилегирован градец.
30
2
 
14
 
! Отговори
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !!! преди 4 години
Отборът на властта паксе oсра.
29
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едва ли има друга държава която толкова задружно да ненавижда клубен отбор ........ :D
28
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лошото е че май всичмите ни отбори са на това ниво. Вече треперим и падаме от средна ръка евро тимове и то в първите квалификации. Цесекар съм ама и нашите са само големи думи и "джаскане" на топката като у селските дивизии. Левски и те са горе долу същите калинки. Дано да ме опровергаят ама.... май ще приключат с евро похода и тази година рано рано още преди нормалните отбори да са започнали предсезонна подготовка.Déjà vu!!!
27
7
 
23
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Ето, това имах предвид като ви разправях, че за 10 години управление на Бойко изостанахме дори от бившите соц. държави от Източна Европа. Вече втора година унгарския шампион идва и прегазва нашия прехвален европроект Луноходец.
26
3
 
16
 
! Отговори
два абсурда преди 4 години
Цска е съществуващ отбор, а Лудогорец е с пълен стадион. Ха-ха-ха...
25
5
 
33
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Нормално, Ференцварош не играят с юношите, както продажниците от Черно Море Варна, както и мача не свири неумеещия да чете депутат от ГЕРБ Стефан Апостолов!