Пак: МВР задържа мъж, изготвял менте документи за МПС-та

Срещу 59-годишния и в момента се водят дела за подобна дейност
Обновена: 19 юли 2019 00:03 | 18 юли 2019 23:50, Анисия Иванова
8
Пак: МВР задържа мъж, изготвял менте документи за МПС-та
Снимка: МВР

Полицията е задържала 59-годишен мъж, изготвял фалшиви документи в Силистра, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

В сряда служители на сектор "Противодействие на икономическата престъпност” са претърсили дома на мъжа в областния град. Намерени са и иззети бланки за годишни технически прегледи, стикери за валидна застраховка гражданска отговорност, холограмни стикери и др.

Установени са компютърна конфигурация в работен режим с визуализирани на екрана документи за регистрация на МПС, ламинатор, гилотина за рязане на хартия и принтери. Иззети са електронни носители на информация.

59-годишният мъж, срещу когото и към момента има дела за подобна дейност, е задържан за срок до 24 часа.

По случая е образувано досъдебно производство. Разследването продължава под наблюдението на Районна прокуратура – Силистра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
ами преди 4 години
"59-годишният мъж, срещу когото и към момента има дела за подобна дейност, е задържан за срок до 24 часа". Значи има дела за подобна дейност,но човека продължава,без да се притеснява.Защо ли? Защото знае че пак ще му се размине,прокуратурата и съда винаги са действали с двоен аршин-публичните дела с гръм и трясък и разни спец прокаратури и камери,а тези които след това ще УБИВАТ хора по пътищата-най-много една условна и пак продължаваме
5
2
 
3
 
! Отговори
? преди 4 години
А когато в кат регистрират негодни за движение автомобили(с десен волан) или луксозни джипове - като товарни, издадените документи оригинални ли са или менте.
4
0
 
4
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Навремето, като ми взеха книжката за разни нарушения, мизерниците, реших че не ми се занимава да плащам глоби и си платих за нова книжка. Е го на - вече 7 години нема проблеми с нея.
3
0
 
12
 
! Отговори
fake news преди 4 години
имайки се предвид че всичко е в системата на мвр, ментетата се откриват с една 10 секундна проверка с диспатчера... като те спрат ти минават номера, каското и книжката за валидност. само *** парчета биха дали пари за фалшиви хартии....
2
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сакън да не изкара човек 2 лева ...
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още един бял хакер. Искал да тества системата и дупките. Вълшебник Бойков.