Задържаха деветима след акция в Сандански

Проверени са 369 лица и 285 автомобила
18 юли 2019 23:20,
2
Задържаха деветима след акция в Сандански
Снимка: архив "Булфото"

Девет лица са задържани с полицейска заповед до 24 часа след специализирана операция в Сандански, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Благоевград.

Още по темата
Специализираната полицейска операцията е по линия на противодействие на конвенционалната престъпност, незаконната миграция и незаконното разпространение на стоки, носещи запазени търговски марки, допълват от пресцентъра на полицията.

Тя е проведена от Областната дирекция на МВР - Благоевград, съвместно с Районното управление в Сандански и Дирекция "Жандармерия".

Проверени са 369 лица и 285 автомобила.
Констатираните нарушения са 52, съобщават още от полицията в Благоевград. От там допълват, че по време на операцията са извършени и 17 проверки по Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия, като за установените четири нарушения са образувани едно бързо производство и три броя заявителски материали.

Проверки са извършени и в 10 търговски обекта в Сандански, в които се предлагат стоки, носещи запазени търговски марки, съобщиха още от Областната дирекция на МВР в Благоевград. В два са установени нарушения. С протоколи за доброволно предаване са иззети мъжки дрехи от различни марки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разликата между оригинален Долче-Габана (или там каквато друга марка поискате) е че оригиналният е има надпис направен в Китай, а на "ментетою" е сложен в БГ.А приликата е, че и двете са ШИТИ в Китай.Кой разбрал, разбрал.
1
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега се чудят как да отвлекът вниманието ,от проблемите с НАП и какволи не още