АЕК Ларнака разнищи Левски за 3:0

"Сините" ще имат много тежка задача в реванша
Обновена: 25 юли 2019 20:38 | 25 юли 2019 20:35, Веселина Йорданова
48
АЕК Ларнака разнищи Левски за 3:0
Снимка: БТА, архив

Левски допусна много болезнена загуба с 0:3 от АЕК Ларнака в първа среща от втори квалификационен кръг на Лига Европа, играна на стадион "АЕК Арена".

Футболистите на треньора Петър Хубчев стояха добре на терена и не позволяваха на домакините да владеят продължително топката. "Сините" пропуснаха и няколко добри възможности да поведат в резултата, но Дени Алар и Хали Тиам не успяха да се разпишат.

В края на първото полувреме пък Живко Миланов получи втори жълт картон и бе изгонен, след като влезе твърдо на Начо Касес. Санкцията бе пресилена, тъй като на повторението се виждаше, че испанецът преигра в ситуацията.

През втората част численото предимство си каза думата и кипърците дръпнаха в резултата с три бързи гола на Апостолос Джиану (66'), Раул Руис (70') и Хектор Хевел (75').

Taка Левски ще има изключително тежка задача в реванша, който е на 1 август, да върне пасив от цели 3 гола. Все пак надеждите като че ли са все още живи, тъй като "сините" видимо доминираха на терена, преди да останат с 10 човека.

Подробности четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Добро сме играли али сме пали"......голям смях
35
0
 
1
 
! Отговори
Троичо Младенов преди 4 години
А.. и други го могат.
34
0
 
1
 
! Отговори
РККА преди 4 години
Не съм левскар но съм българи и ме боли като падаме, но повече ме боли когато падаме от леваци.Така ще е докато в българския футбол дерибействат не футболни хора,перачници,куфарни милиардери....
33
1
 
1
 
! Отговори
Цецка Микрева преди 4 години
А бе, тия що ревът на чужди гробища.То ЦЕЦКА има да я шият още дълго ,на една страна емблема легнала на друга микре се търкаля на трета армия с 5 човека, а те домакин зорлем 1 гол вкараха и надигнаха ***,вече евробоец се пишат.Тихо,че реванша идва.
32
0
 
3
 
! Отговори
хубчо-тактик преди 4 години
ще ги пресираме и ритаме непрекъснато, ако получим червен картон - той ще е виновен!
31
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гаврата и изнасилването на синия пар.цал продължава. Колко жалко е да си от фк Лесни. Сменете си името и не петнете памета на Апостола. Фк Лесни, Леки повече ви подхожда.
30
0
 
21
 
! Отговори
тъпчовци преди 4 години
На крив левскар-жегата му пречи! Щом проблема е в жегата- като играят на Подуене да направят мача в 8 сутринта,та да не им пречи жегата и тогава ще очакваме победа на Уевски с 7-8: 0! Нъл тъй! Само дето толкова рано говедата няма да са се събудили след чалготеката. А кипърските селяни вчера до обяд са брали маслини ,а следобяд-на мач! Но тъй като гледам -в Подуене те няма да берат маслини до обяд,тъй че очакваме поредния резил " а ла Вадуц"! И-Д-И-О-Т-И! Срам и позор,резил за България!
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
левскито за пореден път му се уплете цървула този път в кипърският плет и затова падна
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе ако увааваха левски ще прекръстят отбораняма друга държава с име на национална икона в името на футболен отбора междо другото ако не са били братя прошек и паметника нямало да го имаа ко не е бил петър димков и къщата му в карово е нямало да я иматова уважението на власта към левски- като им трябва да му спретнат някое честванеи после всички го забравят- абе българска работа- те ония пияните руснаци трябваше да не ни освобождават да караме на шалвари и фесове- и без това ти "не са те"
27
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе да си го кажем честно сините бяха отбор при бай тотораслед това станаха едно нищокакто и целият ни спорт-ларнака някакво си село ги бие
26
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каквото и да хейтите и да злобеете и въпреки че жегата била еднаква и за двата отбора. Мача можеше да се играе много по-късно а не при тези температури. Едно е да играеш постоянно при такива условия, друго един път в годината.
25
1
 
12
 
! Отговори
до Истината преди 4 години
Братле, какъвто и *** да си Васил Левски е свещен, а също така ми е тъжно, че Динамо са присвоили името на най-великия българин. Да говориш така за Васил Левски си или от малцинствата или сериозно си го закъсал психически, ама сериозно.
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във вътрешното ни първенство, а за жалост и в различните международни се забелязва, че срещу "по-малкия" отбор често има съдийска сеч.
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудесно, мачкайте играчите на българската мафия, на реванша искам още.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във футбола по-добро от това да ти дадът дузпа е да дадът червен картон за противников играч.
21
11
 
9
 
! Отговори
един цесекар преди 4 години
След измисления картон за Миланов мача свърши за Левски. Това е подарена победа за АЕК. Много се дразня като съдиите "порязват" българските отбори.
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
преди време като писах че с тези играчи левски са гола вода получих много минуси
19
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
толкова си могат играчите от отборчето в Европа. У нас със съдията всичко могат. Скоро онзи разбирач ще каже, че и Петър е грешка
18
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мача не е свършил !!!!!
17
0
 
5
 
! Отговори
Дончо преди 4 години
Отдавна е казано - ***!