ЦСКА евроборец, избухна срещу Осиек

Локомотив Пловдив също надви Спартак Търнава
Обновена: 25 юли 2019 22:50 | 25 юли 2019 22:50, Веселина Йорданова
45
ЦСКА евроборец, избухна срещу Осиек

ЦСКА удари с 1:0 Осиек в първа среща от втория предварителен кръг на Лига Европа и отново доказа, че е евробоец.

"Армейците" направиха важна първа крачка към следващата фаза на надпреварата, но всичко ще се реши след седмица в Хърватия.

Срещата предложи здрава битка, малко голови положения и един страхотен гол дело на Евандро в началото на второто полувреме.

ЦСКА изигра изключително правилно мача, възползва се максимално добре от шансовете си и в крайна сметка зарадва уникалните си фенове, които създадоха неповторима атмосфера на "Армията".

Локомотив (Пд) победи с 2:0 Спартак (Търнава) в първия мач от втория кръг на Лига Европа.

Двете гола от дузпи отбеляза Димитър Илиев. Това бе първи мач на "черно-белите" на техния стадион в евротурнирите, оказал се успешен.

Подробности четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
2
 
! Отговори
лефски посрамиха преди 4 години
отнова родината, Срещу Кипър забележете 3 парцала
28
0
 
2
 
! Отговори
Бг преди 4 години
Най-сигурния отпадащ е цска-просто хората играят с друга скорост-в първия мач нямаха късмет но на реванша ще разбият "разбитата"отбрана на цска! левски започнаха добре но неможе да пропускаш сам стещу вратаря в 5-а минута-няма да ти дават още такива шансове.почти са отпаднали но трябва да се борят в реванша с всички сили.локо пд-много динамичен и хубав мач и за радост останахме със суха мрежа...но реванша ще е труден !мършите на гела не подлежат на коментар-смешници-и треньор не може да им угоди
27
1
 
4
 
! Отговори
РККА преди 4 години
Мисля че единствения отбор играл добре снощи е този на Локомотив Пловдив браво на момчетата
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слаб, слаб, изключително слаб ЦСКА. Голът колкото красив, толкова и случаен. Една изритана топка, но ударът се получи от загубата на равновесие, а не от някакви умения. Осиек са посредствен отбор, но в по-голямата част от срещата стояха по-добре от ЦСКА. В Хърватия още първото полуверме ЦСКА ще отнесе няколко гола. И Левски и ЦСКА бяха до тук. И двата отбора са жалки. Съжалявам, че стоях и си губих времето да ги гледам. Повече няма да повторя тази грешка никога.
25
2
 
2
 
! Отговори
Напушени журналета преди 4 години
Другата седмица направо ще се взриви,като отнесе петица.Назначавайте отговорни хора да отразяват реално.
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До youЗа първата част от коментара ти абсолютно те подкрепям! Колкото до втората.... ако онова нещо от Б група претендира то да е ЦСКА - те да бяха извадили исканите от синдика 8 млн. и всичко щеше да е ОК! Правоприемника наследява права и задължения, а не само да само да се тупа в гърдите - "ние сме ЦСКА"! Та в тази връзка - кога ентото поред пререгистрирано Подуяне смята да плаща своите 30 млн.?
23
5
 
4
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 4 години
Избухнали ... на фона на гладиаторската битка през 1-то полувреме в Ларнака, срещата им с Осиек беше на нивото на младежки формации. На тези Осиек само името им е хърватско, по-слаби са и от Титоград, и от Ружомберок, а на ЦСКА господ им помогна със съперници защото видя какво сътвориха в първите 2 кръга на първенството. Не случайно и Любко каза че в България може да бъде треньор само на Левски и Литекс, явно под Литекс е имал впредвид сборната формация на "микренското ЦСКА" ... !!!
22
1
 
6
 
! Отговори
you преди 4 години
Какво избухване ,кви пет лева!Вие мача гледахте ли го въобще?Драскачи първо гледайте после пишете разните си глупости.Няма един пас нормален,ритане,блъскане и чудене какво да я правя тая топка.Това ако е футбол здраве му кажи.Грозна работа!А за това дали този отбор (ако може да се нарече така ) е ЦСКА,естествено че не е.ЦСКА играе в Б група.
21
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе такива онакива ама си свършиха работата .Левски и това не може .Викат нямало вече ЦСКА ,сигурно да ,ама вас ви няма още в края на 90 те .
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вярно, малко случаен, но хубав гол! Но за съжаление всичко хубаво в мача свършва до тук! Не видях нито една комбинация, която да ми грабне окото, нито едно отиграване, освен гола! Всеки гледа да се отърве от топката, като попадне в него и буквално я кюска без мисъл! А малко по-старите помним, че отбори от ранга на Осиек преди години, като идваха на Армията мачът "започваше" с резултат 2:0! Снощи така пазеха резултата, все едно играеха с Барселона и само късмета покри отбора да не е 1:1!
19
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
цска избухна с едноцевката но успя само да подплаши заека изобщо не е сигурно дали ще го хване докато локото стреля с двуцевката и леко го нарани и има по голяма възможност да го хване
18
7
 
12
 
! Отговори
Умерен цесекар преди 4 години
Сааамоооо сааамоооо само ЦСКА !
17
0
 
16
 
! Отговори
фена преди 4 години
Въх-евроборец ти да видиш.Гола наистина беше красив но случаен и това го има във футбола.През далечната 1993 год Костадинов направи гол в последната минута на Франция бихме ги там и отидохме на незабравимото щатско лято на световно.Сега и да го накараш такъв гол и то в последната минута няма да може да направи това е.А иначе стигат до наказателното туткат се там и до там !
16
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цска еврогерои...а за локото 3 реда.Егати и журналята.За пореден път сте на журналистическото дъно.
15
15
 
9
 
! Отговори
Люляка Миризлив преди 4 години
Когато Лестър се прекръсти на Арсенал и се премести в Лондон и тури тирето тогава ми се обадете да си говорим за Ловеч-София. Хайде със здраве.
14
2
 
29
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Лудогорец, Левски и ЦСКА са много слаби. Факт !Нямаме футбол. Факт !Каквато ни е държавата, такъв ни е и футболът. И ще става по-зле !
13
4
 
20
 
! Отговори
Sanfo преди 4 години
1:0 "избухна" !?!?!
12
0
 
29
 
! Отговори
eve1 преди 4 години
Поздравления за Локо Пловдив!Много приятно отборче, може понякога да са били и слаби но винаги си имат стил на игра който е приятен за гледане.Не съм от Пловдив но съм им фен.
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България футбола е на средновековно ниво Все пак сега можем да гледаме как играят този спорт в билите държави
10
0
 
35
 
! Отговори
Sp преди 4 години
Браво на Локо Пловдив! Смаза с мъжка игра Спартак! Успех в реванша!