Еквадор въвеждат визов режим с Венецуела заради мигрантите

В страната влезли 500 000 венецуелци, не можело повече
26 юли 2019 22:20, Анисия Иванова
10
Еквадор въвеждат визов режим с Венецуела заради мигрантите
Снимка: БТА

Властите на Еквадор решиха да въведат визов режим с Венецуела заради притока на мигранти оттам, предаде ТАСС. Новината съобщи еквадорският президент Ленин Морено.

Ще има два вида визи. Едните за венецуелци, които вече се намират Еквадор. Ако не нарушават еквадорските закони, те ще могат да получат разрешение за пребиваване в страната от хуманитарни съображения.

Другият тип визи ще са за венецуелците, които искат да влязат в Еквадор в съответствие със законите за миграцията.

По думите на Морено в Еквадор има 500 000 венецуелци. Страната не може да приема повече такова количество мигранти, допълни той.

Визов режим с Венецуела вече въведоха властите на Перу. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Венецуелците разбраха, че Запада ги лъже и никой не ги иска и няма да им помогне. Целта е единствено да падне Мадуро и ще последва разпад на държавата, масова бедност и глад, които ще са много по-зле от днешните проблеми, насаждани отвън.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
welcommen u germany!! alles!!!
7
1
 
3
 
! Отговори
Константин преди 4 години
Изобщо не знаете какво е във Венецуела и Еквадор, само си пишем коментари. И Вие вярвате ли на пеевските медии и писания? Наивно. И Венецуела са 30 милиона население, ние сме 5 милиона. Те ще се оправят дори да са зле, ама ние да му мислим под вещото ръководство на боко чавес.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Но как е възможно? Защо?!?Та те при Чавес купиха от руснаците цял завод за калашници!Имат вече 40 бр. Су-35!ЗЕнитни ракети С-300!Президентът им е като добре охранен Борат! Защо бягат от хубавото?
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1А вие кво искате?Да умрат от глад, само и само да пазят някакъв брадясал и умопобъркан полуидьот?
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АМА КАК ЩЕ БЯГАТ- ТЕ ВЯРВАТ В КОМУНИЗМА И ПРАВИЛНАТА ЛИНИЯ НА ПАРТИЯТА МАЙКА- ТАМ САЩ СПИРА НЕПРЕКЪСНАТО ТОКА, САЩ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО. ТОВА Е ДЪРЖАВАТА С НАЙ МНОГО ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ А НЯМАТ ТОК- АХ ТОЯ ЛОШ САЩ. ПРОПАГАНДА Е ТОВА ЗА БЯГСТВОТО- КОЙ БЯГА ОТ КОМУНИЗМА- Я ПИТАЙТЕ НАШИТЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ, НО СОЦИАЛИСТИ.
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еквадор е много бедна държава.Щом от Венецуела бягат в Еквадор ... значи Венецуелците са пред руски голодомор.Но при червени комунтяги е така - винаги.
2
3
 
25
 
! Отговори
Равносметката преди 4 години
Не мога да разбера причините, които ги карат да бягат от прогресиращата социалистическа Венецуела - държавата на победилият чавесизъм, водена от др Мадуро!
1
18
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
СЪЩИЯ ТО ПРЕЗИДЕНТ ПРОДАДЕ АСАНДЖ НА ФАЩ!ЕКВАДОР НЯМА СОБСТВЕНА ВАЛУТА И ПОЛЗВА ВАЛУТАТА НА ФАЩ! ЗА ДА ВЗЕМАТ ВАЕМ ОТ МВФ ИМ Е БИЛО НУЖНО РАЗРЕШЕНИЕТО НА ФАЩ И ЗА ДА ГО ПОЛУЧАТ ПРЕДАЛИ АСАНДЖ! ПРОДАЛИ АСАНДЖ