Сексуалният хищник Джефри Епстайн се е самоубил в килията си

Преди две седмици, той се опитал да се обеси
Обновена: 10 авг 2019 16:50 | 10 авг 2019 16:30, Нели Христова
79
Сексуалният хищник Джефри Епстайн се е самоубил в килията си
Снимка: Reuters

Милиардерът Джефри Епстайн, срещу който тече дело за трафик на хора за сексуална експлоатация, е намерен мъртъв в килията си, съобщава BBC.

Още по темата

Тялото му е открито в 7:30 часа местно време. Още не се казва каква е причината за кончината му.

Епстайн твърдеше, че е невинен. В последните часове стана ясно, че дори синът на кралица Елизабет II - Андрю, е замесен в скандала.

Преди две седмици, той бе открит отново в безсъзнание в килията си с наранявания в областта на врата. Тогава бе откаран в болница, състоянието му бе стабилизирано и Епстайн бе върнат обратно в килията си в Ню Йорк.

Според теливизионният канал ABC, Епстайн се е самоубил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
най после добра новина ..
49
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
сексуалните експлоататори са страхливи и не се самоубиват,още повече ако са милиардери,имало е много влиятелни засегнати,които явно са още по-страхливи и са се осигурили както трябва
48
1
 
13
 
! Отговори
НЕ вярвам преди 4 години
Това е АМЕРИКА!Най-великата демокрация във Вселената.Не, не, там такива работи НЕ МОГАТ да станат.НЕ!
47
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едни и същи сценарии за прикриване на гнусни престъпления. Навсякъде по света богаташи и политици са най-престъпните твари.
46
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самоубили са го, за да не се разприказва.
45
3
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
разбира се,трябва да направя това уточнение:..-"Звяра" не действа сам!..В ЛУКАВОСТТА СИ той увлича най-различни ЛУМ пенски елементи от всякакви народи и популации....Така че "Вината лежи СПОДЕЛЕНА"..Искате доказателство?..НИЩО ПО-ПРОСТО!-Само вижте НАШИЯ ЛУМ пен от с.Банкя как ПОДСКАЧА ПО СВИРКАТА на споменатите....но,кой съм аз?..Чакате Него?..Е,дано да сте живи да Го дочакате..
44
1
 
20
 
! Отговори
ayyy преди 4 години
има правило ако някой опита да се самоубие влиза в едни програми, едни правила че и вилица даже не му дават и е такова наблюдение че и да си помисли не може, така че не на нас, да се самоубие само 2 седмици след 1-ви опит, пак ни пращат за зелен хайвер
43
6
 
28
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ВСИЧКО,дошло от евреите,е ПАГУБНО за човечеството!!!!ВСИЧКО,до което се е докоснал евреин, е обречено на погибел и забвение....Много пъти съм чел Писанията..Но ще бъда откровен:-Силно съм се съмнявал в някои "предсказания"..ЛУДОСТТА,обаче,обхванала света от стотина години,лудост,в основата на която са ЕВРЕИТЕ,ме кара ПРОТИВ ВОЛЯТА ми да си спомня за Написаното,че "ЗВЯРА" ще бъде пуснат да безчинства по Земята..Сега мълча.."Звяра"-това са евреите..Безчинствата им са безброй..Отворете очи
42
3
 
14
 
! Отговори
rusnak преди 4 години
Реднеците са пак във извратения с вихър на либерални ценности.
41
2
 
3
 
! Отговори
Нищо ново под слънце преди 4 години
то...
40
2
 
5
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
Обаче там журналистите не си поплюват ич! Медиите го разкъсаха преди той да се физически самоубие!
39
1
 
38
 
! Отговори
Сеирджия преди 4 години
Поне трима щатски коментатори от по-заядливите медии предсказаха със сигурност 100%, че богатият педофил няма да доживее съдебния процес. Нали ще натопи и други "видни" извратени особи, които с парите си винаги са над закона. Как да не се сетиш за десетките случайни, ама много случайни смъртни случаи около зловещата бабетка Хилъри. Помните ли вица: "Ама нали има закон?", възтутил се конят. "Да, има за кон. Има и за лъв" - напомнил лъвът.
38
2
 
20
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 4 години
До ИзводиТочно така, маа френд. Ясно е, че са му помогнали дори само като не са взели мерки след първия опит за самоубийство. Да не говорим, че едва ли е било само това - залогът е голям: изгърмял е милиардер, но явно са щели да изгърмят и други милиардери, та затова... Което автоматично опровергава ъзомийническия ти възторг от правораздавателната система в "онази част на света". Осъзнайте се.
37
1
 
32
 
! Отговори
Мухаха преди 4 години
Изгърмя бушончето Епстайн . Ама такива като него .... много .
36
2
 
34
 
! Отговори
Водолей преди 4 години
Новини от бъдещето : ... А делото е прекратено поради изчезване на записките на Дж. Епстайн в които присъстват висши политически и държавни лица които вече заявиха че няма нищо вярно в публикуваните данни които са единствено инсинуирани от политическите им опоненти. Съдиите също не намериха причина делото да продължава .Красьо Черния : Амчи, да , мойто тефтерче как изчезна ей, тъй изведнАж . И никой вече не го помни даже . Като "Панамските архиви" . И много др.Аре, пийте една студена вода.
35
1
 
18
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Този знаеше много неща.
34
2
 
55
 
! Отговори
Аналлибераст преди 4 години
Самоубили са го.Точно след като стана ясно, че доста известни хора са замесени в скандала с него.Трябва да си пълен оллигофрен за да повярваш на медиите и тая съшита с бели конци версия.Както и катастрофата с Даяна, Кенеди, Уотъргейт и т.н и т.н.
33
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко ли неща не знаем за така нареченият елит? :)
32
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Луди хора Луда нация!
31
2
 
36
 
! Отговори
Изводи преди 4 години
- В онази част на света и милиардер да си, ако сгазиш лука ще се озовеш в ареста и прошка няма;- Само че има нещо смущаващо конкретно в този случай. След като веднъж вече е правил опит за самоубийство, защо е допуснато да бъде сам в килия и там не са били елиминирани възможностите да си посегне отново?- Да не би пък да не се е самоубил, а да са му "помогнали"? Явно са замесени много важни личности, които са заинтересувани този да млъкне завинаги и цялата вина да се стовари върху него.