Възрастен мъж бе намушкан с нож в центъра на Лондон

Полицията е арестувала за нападението 29-годишен мъж
15 авг 2019 21:33,
12
Възрастен мъж бе намушкан с нож в центъра на Лондон
Снимка: pixabay.com

Мъж беше намушкан днес с нож близо до британски правителствени сгради в центъра на Лондон, съобщи полицията и добави, че инцидентът не се разглежда като свързан с тероризъм, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Полицията уточни, че е била извикана на адрес до вътрешното министерство след съобщение за мъж с кухненски нож до сградата.

Въоръжени полицаи са се отзовали на сигнала и са открили мъж на възраст между 60 и 70 години с рани от нож.
Лондонската служба за спешна медицинска помощ съобщи, че жертвата е била откарана в медицински център, но по-късно беше уточнено, че нараняванията на мъжа не са животозастрашаващи.

Фотограф на Ройтерс е видял как извеждат мъж с наранявания по лицето и кръв по предната част на тялото от сградата на вътрешното ведомство.

Сигналът в полицията е бил подаден малко след 13 ч. и районът е бил отцепен, посочи АФП.

Полицаите са арестували наблизо 29-годишен мъж по подозрение в причиняване на тежка телесна повреда.

Полицейска говорителка подчерта, че е твърде рано да се каже дали инцидентът е свързан с работата на вътрешното министерство, но няма данни да е свързан с тероризъм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 4 години
Това са бели кахъри, - Алах иска Министерството на Пособията да премине в арабски ръце. Също във връзка с обмяната на култури, правоверните се съгласяват да празнуват християнските празници, те са неработни дни, но настояват и Петък да е неработен, да не говорим за Рамадан. Фашисти казват ехидно, че мюсюлманите въобще не работят, - а това вече си е чист антисемитизъм. Не е ли по добре в разговорната реч да въведем - антисатанизъм, защото антисемитизъм е цензурно.
7
0
 
6
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Викал ли е "Аллах аббар", или е бил обикновен ***.ло.ум.ник?
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А българите пращат децата си да учат там и хвърлят луди пари....
5
0
 
7
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Те, пакитата, така си решават проблемите! Както и римската, така и английската империя накрая остава един труп, от който се хранят червеите, които тя сама си е докарала.
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По принцип Лондон е известен като столицата на нападенията с нож и киселина (да, на английски звучи по ритмично)... Но няма проблем, защото според г-н Хан това е част от живота в големия град.
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нищо особено за Лондостан. Само дето работника е намушкан пред офис на Вътрешните Работи. Иначе черните протестират, като ги претърсват за хладно оръжие напоследък.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с този расизъм! Извършителя е класически британски ***, изграден в среда да изразява себе си. Все пак Лондон е втория най-голям майймунарник след Париж.
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лондон е известен като северния Исламабад.