Преди година 8 питбула едва не убили Мартин – изверга от Сотиря

Кучетата обаче разкъсали собственика си, който спасил Мартин
Обновена: 16 авг 2019 12:51 | 16 авг 2019 10:04, Камелия Цветанова
66

Преди година 21-годишният Мартин Стоянов Трифонов от Сливен, който изнасили и преби до смърт 7-годишно момиченце в района на Сотиря, едва не бил убит от питбули близо до дома си във вилната зона на селото.

За случая тогава разказа Bulgaria ON AIR.

Вместо изрода, който посегна на момиченцето в четвъртък, смъртта си намерил собственика на кучетата.

Още по темата
Жертвал се, за да спаси Мартин Трифонов, който сега е издирван от полиция, военни, пожарникари и следови кучета заради жестокото престъпление, което извърши.

А убиецът тогава се отървал само с нахапани пръсти на ръката и крака.

В края на юли 2018 г. той се прибирал от магазина в селото към дома си. Кучетата били пуснати свободно, засилили се към него, били 8 на брой, оградили го. На помощ обаче се притекъл 34-годишният стопанин на питбулите, който, бил разкъсан от тях.

Кучетата били гледани с цел продажба. След като убиха собственика си, те бяха евтаназирани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
2
 
! Отговори
Забележете преди 4 години
въпросният наречен " изверг" Мартин какво казва на " 1:57- 1:58 " ..Малки деца минават" когато казват " Може ли така да си пускат кучетата на свобода" , ако се вслушаш хубаво се чува ясно, бре и това педофил го казва, странна работа, педофил ,който би и убил не само изнасилил дете да се притеснява, че кучетата биха нападнали децата, малко не се стикова, ама да докажат ако е извършителя
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимна преди 4 години
До АнонименДа, води се предполагаемия уж, заподозрян, тоест не е с доказана вина и прочие и е вече "изверг" и кво ли не, много простаци като прочетат нещо и скачат като коне с капаци, ама той и кмета каза,че имало доста заподозрени от това село, понеже имало си там такъв контингент, като го питаха как така има още заподозрени, може и той да е, ама все пак се води предполагаем и не е доказано, може като е по простоват и неграмотен да го нареди някой, де да го знам, ама дано да си съдят виновника
34
2
 
18
 
! Отговори
Тутанкамон преди 4 години
Хора, тук не се пише и констатира върху собствениците на кучета. А върху това, че е трябвало кучетата миналата година да разкъсат Мартин за да не убие дете тази година. Това, че явно кучетата разпознават злите хора много по точно и ясно от колкото хората. Е гати простия народ. Една *** статия трябва да ви се обяснява чак.
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да го бяха разкъсали на парчета тоя ***,жалко за кучетата
32
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единственото което мразя повече от питбулите, са техните собственици.
31
3
 
24
 
! Отговори
честно преди 4 години
Този дето е пуснал 8 питбула на свобода си е виновен,че са го нахапали и уморили. Гладни ли ги е държал? Според мен ги е отглеждал, не да ги продава,а за незаконни боеве,за да са толкова нахасани. А за тоя другият,ако е убил той детето е чудовище,ама искам и доказателства. Да не излезе като в случая със Северин.,човек да си мисли,че не е действал сам.
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Снимката кърти.Интересно защо нямаше снимки по медиите на онзи,с 14 кила бомба ...възпитаното и умно момче?Помните ли?
29
2
 
16
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
Смърт за този уpoд! Дано ченгетата го застрелят, като го намерят и да кажат, че е оказал съпротива при ареста. Такива отпадъци не трябва да живеят и да причиняват такива трагедии. Заради него двама човека сега са мъртви, едното дете. Да го бяха разкъсали кучетата, сега детенцето щеше да е живо.
28
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде са ония скaпaняци кучкари дето казваха в този форум че питбулите били миролюбива натура? Дано всеки стопанин на питбул последва съдбата на тоя с 8-те питбула. Акъла ми не го побира Как може човек да отглежда толкова грозно и агресивно животно?
27
1
 
6
 
! Отговори
HUMANN преди 4 години
Ти, Гост-31, като си толкова ербап, защо не влезеш в 1 двор с 5 кучета-путбули или ротвайлери за 1 час!? Или с 5 тигъра? Или пък тигрите не са умни ли?!
26
5
 
12
 
! Отговори
HUMANN преди 4 години
Питбулите не надушват дали човек е добър или не. Те убиват всеки който мине наблизо. Добре, че са евтаназирани, а и този който ги е отглеждал е умрял. А сегашния убиец ще бъде заловен. Може ли нормален човек "Гост-31" да напише в случая "кученцата"!?
25
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГостДругия път, като кучетата изядат някое дете на 13-14 години, ще знам, че кучетата са надушили гад ...Ти си много глyпaв, знаеш ли?!
24
17
 
23
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Кучетата си знаят работата. Надушили са го че е гад. Мн жалко че не са го осакатили. И мн жалко за кученцата че са били ефтаназирани. Стопанина им просто не е тр да се намесва. Озрода е щял да си получи заслуженото а кученцата щяха да са си живи.
23
0
 
37
 
! Отговори
Мартин Териерски преди 4 години
"Преди година 8 питбула едва не убили Мартин изверга от Сотиря"Колко жалко.
22
3
 
26
 
! Отговори
Име преди 4 години
Не само, че кучетата усещат, ами ако не беше моето куче един *** си ме завличаше в храстите миналата година. Докато бягах чувах как го гризе и не му завиждам, обаче не го и съжалявам. Дано е пукнал от кръвозагуба.
21
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 26Ми не прави го просто крадец. Всеки е крал нещо през живота си :) думата изверг има съвсем друго значение.
20
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 24Според теб не е ли из-ве-рг този, който посяга и присвоява нещо, за което ти си работил, пестил си, може и да си го отгладувал, за да го купиш, а той идва и го краде?Не му е за пръв и единствен път, обрал е много хора.
19
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Медиите, честно ви казвам ако това се случи на мен ще ви съдя до девето коляно.
18
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакайте малко сега... в другата статия полицията казва, че е само заподозрян и се издирва. Това не го прави виновен. Вие веднага обаче "изверга" и не знам си какво. Я малко по-сериозно?
17
3
 
33
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Комитета от Хелзинки се подмокрят от кеф от тази новина, българин се жертвал за етноса, после етноса решил да става педофил, все качествени хора, които либералите и евроатлантиците обожават и искат да са съставна част от бъдещото мулти-култи общество ;) !!!!