При "подходящи условия": Тръмп се среща с Рохани

Той предупреди Иран, че на агресия отговорът ще е сила
14
При "подходящи условия": Тръмп се среща с Рохани
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че ще се съгласи да се срещне с иранския Хасан Рохани, ако "условията за това са подходящи", предаде ДПА.

"Искаме да няма никакви ядрени оръжия и балистични ракети", каза Тръмп. "Наистина смятам, че Иран може да бъде прекрасна страна, но не могат да имат ядрени оръжия", добави той.

Тръмп предупреди Иран, че ако се държи агресивно, ще му бъде отговорено със сила.

Президентът на САЩ каза това на пресконференция в края на срещата на върха на Г-7 в Биариц, където страната домакин Франция оглави усилия за намиране на дипломатическо решение по въпроса за поставеното под заплаха ядрено споразумение, което имаше за цел да попречи на Техеран да разработва ядрени оръжия, отбелязва ДПА.

Президентът на САЩ заяви, че има добро усещане за Иран, и че е реалистично да се мисли, че среща с Рохани може да има през следващите седмици, предаде Ройтерс.

Тръмп изрази и мнение, че иранският президент ще прояви желание да се срещне с него. "Те наистина понасят сериозни страдания", каза Тръмп.

Френският президент Еманюел Макрон заяви, че Рохани му е казал, че е отворен към възможността да се срещне с Тръмп. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 11Толкова ти е тънка мисълта, че хич я няма. Тръмп си върши работата успешно, а вие си лаете. Дали от глупост или заработвате върху пенцийките- все тая. Живи и здрави да сте.
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 10. Дамм.Си е на пълно в ред ако питаш мен! Човек си е с тънък хумор и мисъл! Друг е въпроса.Че Ти самият Не го долавяш!-:) Или както се казва.Аз казах.Който разбрал разбрал!-:) Е То явно е че Не си разбрал нищо уви!-:)
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДаамТи у ред ли си ?:):):) Или просто заработваш?
7
2
 
5
 
! Отговори
Даам преди 4 години
Да ще се съгласи, няма къде да ходи. Дадаха му да разбере, че и без него си могат ( с поканата на иранският министър )и тъпака се направи на велик като не се появи на срещата за климата. Но пак загуби . Ди каприо в момента с тези 5 милиона е по велик от оранжевите нищожество , страхотен удар за егото на изкукалиятдедляк.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До " редакцията"! Много ви молим.Да ограничите " информацията" в повереният ви сайтЗа това ч у ч е л о на конци! Ние сме българи И натрапвайки ни подобна информация.Как и кога чучелото американско пръднало или кихнало.Или какво казало.НЕ Н И Е ИНТЕРЕСНА! Ок? Нямаме намерението да ставаме Американофили! Ама изобщо никакво намерение нямаме!-:)
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледа си бизнеса човека и да го изберат още веднъж. Другото е само шоу.
4
5
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ШОУМЕН И ЦИРКАДЖИЯ!ВСИЧКИТЕ МУ ПАРИ ИДВАТ ОТ БАЩА МУ И АКЪЛА МУ СЪЩО! НИЩО НЕ Е ПОСТИГНАЛ В ЖИВОТА СИ!!ХИЛЪРИ КЛИНТЪН ИМА 2 МИЛИОНА И 800 ХИЛЯДИ ГЛАСА ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО!
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подходящите условия са Рохани да има ракети и ядрено оръжие. Като Ким. А той няма.
2
12
 
5
 
! Отговори
Само САЩ преди 4 години
Най-великия. В прав текст каза, че ако не слушат ще има ракетки за Рухани. Имаше и два въпроса за Русия от една глупава чернокожа и един сричащ китаец, но за Тръмп бяха маловажни. Най-великия, натупа Путин и сега говори уж с уважение за Русия. Как да не му се възхитиш.
1
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп на колене пред Северна Корея , сега и пред Иран !