Мъж нападна полицай след забележка за силна музика

Петъчният купон е завършил с арест
Обновена: 1 сеп 2019 14:51 | 1 сеп 2019 14:47,
56
Мъж нападна полицай след забележка за силна музика
Снимка: BulFoto архив

Мъж от Вършец е задържан в ареста заради нападение над полицай, направил му забележка за силна музика. Това съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана.

Още по темата

Инцидентът е станал в петък към 23:36 часа. Дежурните от РУ в Берковица получили сигнал за як саунд, който се носи от частен дом в курорта Вършец и веднага се отзовали на адреса. Там пирувала шумна компания. Почерпените купонджии танцували и крещели на фона на музика с високи децибели, която кънтела наоколо и нарушавала нощната тишина. При появата на ченгетата те спрели касетофона. Последвал опит на униформените да напишат предупреждение към домакина съгласно Закона на МВР и той да се подпише. Тогава разярен, пияният мъж се нахвърлил срещу тях със закани, че ако пак дойдат в дома му , ще ги заколи.

Изневиделица грабнал празна стъклена бутилка от бира и налетял на единия от полицаите. Ченгето успяло да избегне удара, а колегите му щракнали белезници на ръцете на апаша и го прибрали в ареста за 24 часа. По случая се води преписка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
45
 
! Отговори
1 преди 4 години
До ПламенЗащото тогава цял ден на слънце, щеше да *** камъни за баластра на кариерите, или да изработва тухли в тухларната, а сега лежат в килиите по цял ден и се жалват за всичко!
6
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Модераторчее, ти за едно парче хляб и майка сии за проституткаа ще продадеш, а ние се чудиме , защо Бойко Борисов се продаде на сащ и Меркел! Ония поне е взел милиони от сащ, а ти за дребна заплата предаваш свободата на словото, смешен и жалък си !
5
0
 
52
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Какво е "саунд"?Какво е "кънтЕла"?Все пак не говоря суахили.
4
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
як саунд от касетофона
3
1
 
45
 
! Отговори
??? преди 4 години
Нали са били купонджии , откъде се появява накрая този апаш ? "..щракнали белезници на ръдете на апаша..." Апаши ли са празнували ? Изобщо тъмна Индия !
2
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До to politsayite togava byaha boklutsi i sega sa boklutsi
1
2
 
35
 
! Отговори
Петров преди 4 години
При появата на ченгетата те спрели касетофона.=========================================Касетофона? Или направо фонографа? В Днес колата на главния редактор да не е с касетофон? И ченгетата? Така ли ги учат журналюгите?