Мъж, измамил 4-ма хазяи: Не ми досаждайте, ще ви убия!

Дължал им общо 9000 лева за наеми и сметки
18 сеп 2019 14:40,
19
Мъж, измамил 4-ма хазяи: Не ми досаждайте, ще ви убия!
Снимка: архив "Булфото"

45-годишен мъж от Свищов е обвинен в измама и закана за убийство, съобщи полицията във  Велико Търново.

Още по темата

Наематели печелят на гърба на хазяи! Наемат - преотдават

В хода на разследването е изяснено, че в периода от 2002 г. до декември 2018 г.  той е наемал жилища под наем в дунавския град с обещанието, че ще плаща наема и направените разходи.

В последствие обаче наемът и разходите оставали неплатени. За посочения период свищовлията успял да измами 4-ма хазяи, на които дължал общо около 9000 лв., като последните дори заплашил с убийство, защото те непрекъснати му „досаждали“ с искане да си плати наема и да сключат договор за наем.

След доклад на материалите в прокуратурата вчера той е привлечен като обвиняем, наложена му е мярка за неотклонение „подписка“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
6
 
! Отговори
от Варна преди 4 години
Няма връзка със случая, но най-лъжливите хазяй са във В Търново. Който има там студент/ка, да знае че НЕ ВРЪЩАТ депозита за 1 месец-НИКОГА. Лъжат, крият се, тъкмо не са в града, бил изцапан латекса.... Нашата щерка беше на 3 различни места и даже в едната квартира смених дръжките на бравите( ок 100лв), че беше сложил едни "златни" дето се разпадат и някой панти на кухнята(пак ментаци). Тоз поне обеща да върне депозита, още чакат децата-от 2014та. За мен са лъжци такива
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 15Добър план, ама забравяш, че ако мунпратищ мутри, най-вероятно ше чу са аверите. Хем ще те набие, хем ще те осъди после ...То ако така ставаше, нямаше да им мафия в страната ...
14
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледай сега пак аз трябва да ви решавап проблемите: хващат се 4 хазай и наемат момчетата, дават им 50% от 9000лв и този го смилат от бой, плаща си и всичко е 6Ей, да стана един примиер ли президент ли че да оправя това блато.
13
0
 
24
 
! Отговори
до 13 преди 4 години
Тези колекторски фирми са ефективни само където им минават номерата. Срещу наплашени и обикновени хора. По-коравите дават отпор. Отделно жалба в прокуратурата и са до там. Квалифицира се като рекет.
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз имам писмен договор,плащам всички данъци по него и всички последни сметки за ток,вода,асансьор,чистачка остават завлечени,щети по счупени мебели,матраци,тоалетна,Ел.уреди,мръсотия,изцапани стени за боядисване,щети за по 3 депозита,явно трябва да потърся онези момчета от колекторските фирми да говорят културно с длъжниците ми!
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВТи говориш за бели хора, изградили бели държави.
10
0
 
19
 
! Отговори
В преди 4 години
някои скандинавски страни е регламентирано така, че всичко минава през общината. Всеки имот отдаван под наем първо се обявява там. A си го дал нелегално, а ти изгърмя имота за да си платиш глобата.
9
5
 
9
 
! Отговори
Има решение преди 4 години
Да си наемат фирма за длъжници!Срещу прилична сума ще му смачкат фасона и ще върне парите.Другото е,че вместо 9000 парите може вече да са 15000 и отгоре,абе с две думи ще му разковат ***.
8
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Устното споразумение също е договор. Трудно доказуемо, но не невъзможно, Рентиер.При положение, че четирима са изгърмяли може и да имат шанс.
7
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Измамници са хазяите които дават жилища без договор за да не плащат наеми и вместо нашата глупава държава да прояви интерес, четем такива *** журналисти дето не връзват две и две кой тука е мошеника
6
1
 
13
 
! Отговори
загрижен преди 4 години
Те са му отворили очите,той иска техните да ги затвори.
5
1
 
41
 
! Отговори
Жо преди 4 години
МАСОВА ПРАКТИКА е наематели да се съгласяват на нереално висок наем и собствениците ги приемат с отворени обятия без да сключат законен договор.След плащането на първия наем, наемателите започват да не плащат не само наема, но и сметките за вода, парно, ток и телефон. Натрупват се огромни суми и един сен собственикът заварва апартамента си отключен и празен, с огромни задължения за ток, вода, парно, телефон и изпочупено обзавеждане.
4
1
 
35
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Накрая да не стане Български игрален филм - Четири хазяи и едно погребение...
3
17
 
36
 
! Отговори
Рентиер преди 4 години
След като не са имали ПИСМЕН ДОГОВОР, значи няма никаква измама.
2
2
 
35
 
! Отговори
преди 4 години
До 2Не е българска. Аз вижея в Лондон плащам си наемите изрядна съм и въпреки вси4ко един Унгарски хазаин от бялата раса държа да отбележа ме извози с депозит. Още се опитвам да си защитя правата и да си върна парите
1
28
 
16
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 4 години
То пък едни хазяй : пратил си е децата и внуците в чужбиа , а тука дава 10 апартамента под наем и изяде и изпи България