Дъното: България с най-тежката си домакинска загуба

Предишните две най-сериозни поражения бяха от Унгария и Холандия
15 окт 2019 08:39, Красимир Ангелов
101
Дъното: България с най-тежката си домакинска загуба
Снимка: БТА

България претърпя унизителна загуба с 0:6 от Англия в европейска квалификация от група А и остава на последното място в своята група.

Още по темата
Фактите са, че България няма победа от една година, а днешното поражение е най-тежкото като домакин в цялата ни футболна история. Предишните две най-сериозни поражения бяха с по 1:4 от Унгария (1934) и Холандия (1974).

За Англия по два гола вкараха Рахим Стърлинг и Рос Баркли, по веднъж се разписаха Маркъс Рашфорд и Хари Кейн.

Всички реакции след снощната загуба четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
5
 
! Отговори
тя преди 4 години
Да върне милионите !
88
0
 
7
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
Абе хора, защо се надъхвате толкова срещу футболистите? Истината е , че те толкова могат! В кои отбори играят и тези отбори къде се намират в класирането? Играят в световно неизвестни отбори и затова падат от световно известни отбори! Просто в момента това са най - добрите ни футболисти. Някой ден може и да се появят играчи от световна класа в България, но сега няма такива! Друг е въпроса, защо 20 и повече години не се появиха добри играчи.
87
0
 
18
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Хора.....разберете най-после,че след 1994г.в България няма футбол.Няма футболисти.Има чалгари,наркомани,алкохолици и мамини синчета с лъскави лимузини и джипове.
86
2
 
17
 
! Отговори
живеещ в Лондон преди 4 години
Много ясно че Боби Михайлов е отговорен , и трябва да бъде наказан и глобен . Такива безхаберници и некадърници взимат по 40 000 лева заплата . Аз предлагам глоба в размер на 5 000 000 лв и уволнение
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 43искрено ме разсмя с тая тъпотия дето си написал.
84
0
 
16
 
! Отговори
!?! преди 4 години
Като ги гледах вчера ми се струва, че дъното тепърва ще бъде достигнато
83
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боби Михайлов е виновен, че футболистите са некадърници.
82
3
 
10
 
! Отговори
до нямамозъче(82) преди 4 години
Това "съдийско отборче" ви приземи на земята,защото преди неговото появяване си менкахте шампионските титли:2-3 за Левски,2-3 за ЦСКА,за разнообразие се появява Литекс:1-2, тук таме някоя титла за Славия,Ботев, локото и т.н. и така 100-на години. С една дума "съдийското отборче",който вече 7-ми път е в ЕКТ(значи Домусчиев плаща и на УЕФА,според болният ти мозък) ви сложи на мястото,където заслужавате,а не където искате.Защото ако сте добри като играчи и като ръководство и вас ще гледаме в ЕКТ...
81
0
 
13
 
! Отговори
Финансист преди 4 години
Най-интересното от вчерашния мач беше, че за пръв път видях Бончо Генчев ядосан. Познавам го от детските и юношеските му години. Изключителен професионалист, великолепен човек, но повече не би трябвало да ходи на мачове и да ги коментира. Само го ядостват, а изобщо не са на нивото му.
80
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хаха! Не разбирам кое е неочакваното ? Може би 0:2?? Да можем да кажем "почти ги надиграхме в първото полувреме но...съдията...но лошия шанс...но контузията на Филанкишиев..." Несъизмерими отбори. Несъизмерими държави. Несъизмерими народи и цивилизации. Каквато ви е държавата-такъв ви е и футбола-такава ви е и армията-такава и културата и изкуството ...такъв ви е и премиера....и ВСИЧКОТО. Жалки нещастници...
79
0
 
20
 
! Отговори
последна новина преди 4 години
Борисов поиска оставката на Боби Михайлов,правителството спира всякакво сътрудничество с БФС-Перук!
78
4
 
29
 
! Отговори
ГЕРБ видшм резултат преди 4 години
Всичко в тази страна е на дъното, очакваме ново постижение двуцифрен резултат. Гербавите *** цъкат минуси, но и това няма да помогне да скрият некадърноста на ГЕРБ. Целия свят ни видя че сме една развалина, това е отражение на случващото се в България. Кражби, корупция и резултатите са налице пълен крах и поредна национална катастрофа.
77
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-добре да не бяха излизали да играят и щяха да паднат служебно само с 3:0. За напред им го препоръчвам. И вдигнете заплатата на Боби, че не му стигат за екскурзии на синчето.
76
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да си сложим ръка на сърцето и да си кажем, че в последните десетина години българския футбол копае дъното благодарения на съдийското проектче Нямахорец! Думуза и Перуката нямат място повече в БФС!!!
75
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо е въпрос на култура, второ за пореден път се вижда, че когато у нас не се спазват законите, цели стадиони се чупят, развяват се нацистки символи и полицията стои и гледа отстрани и не ПРАВИ НИЩО ! БФС наказва с глоба 2000 лв. и да се възстановят щетите, то в първия мач навън се вижда до къде води това. И това не е само за футбола, курупцията и опростачването и чалганизирането на нацията, води до това Гешев да е прокурор, Биросов премиер, Пеевски най-големия инвеститор, Нинова и Радев съветски агенти и т.н. Футбола ни е пълна проекция на обществото ни в момента, нищо по-различно.
74
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ах! Добре, че беше тази вечер! Никога нямаше да разберем :))))))) ! Вместо да търсят таланти, Перуци и компания карат родителите/играчите да си плащат за да се развиват и да имат шанс да играят. И..... - снощи :) !
73
1
 
11
 
! Отговори
димов преди 4 години
Нямат дух и хъс - но къде е заровено кучето -очевидно не е в играчите все едно в Сан Марино да обвиняват футболистите за слаби резултатиКато заиграят 50 футболисти във водещи първенства с решаваща роля в тях -тогава да ги питаме -защо не играят
72
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С такива като Боко Тиквата, Киро Домуза, Боби Перуката и Мазния Крадлев, дори и това ни е много ...Просто чалгарско племе - нация от ***, мутри, чалгари и мошеници.
71
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям срам това - в частта на света където живея не се чува често за България, не бях разбрал че има такъв мач и тази сутрин колеги ме питаха в офиса - "бе какво е ставало в София снощи - някакви изстъпления, расизъм и пр.?"Та разбрах че пак някои *** са си показвали магариите и простотиите (не визирам футболистите, тях отдавна съм спрял да гледам).
70
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А помните ли първият официален мач на националите след онова лудо световно лято на 94-та с кого беше.....с Испания и 6:0 за тях, а. Тогава 4-тите в света отрезняха. Сега са същата трагедия.