Ерика и Дейвид: Гимнастиката в залата и любовта в живота

Любовта им пламва в залата и ги кара да се подкрепят в спорта
15 окт 2019 19:11,
8

Шампиони в спорта и в живота. Това са Ерика Зафирова и Дейвид Хъдълстоун. Тя е член на националния ансамбъл по художествена гимнастика, а той е най-добрият ни спортен гимнастик в момента. Любовта им пламва в залата и така вече година и половина са неразделни.

Дейвид се превърна в истинска сензация преди няколко дни. На първенството на планетата българинът спечели квота за Олимпийските игри в Токио 2020 година. Постижението му е голямо, защото на миналите игри в Рио де Жанейро България нямаше представител.

На Световното първенство Дейвид изигра шест от шестте си съчетания без грешка, а една от основните заслуги за доброто си представяне пред Bulgaria ON AIR той сподели, че е на Ерика. Гимнастичката е била в залата в Щутгард заедно със семейството си за да го подкрепят.

Историята на Дейвид Хъдълстоун е много интересна. Майка му е българка, а баща му американец. Роден е в Холандия. Първите си стъпки в спортната гимнастика прави на Карибските острови, където е живял с родителите си. След това семейството се мести в САЩ, но в името на спорта и кариерата си Дейвид идва в България, за да тренира.

Човекът, който е неотлъчно до младия талант в залата, е неговият треньор Дамян Ингатов. Той ни разказа за качествата на Дейвид, които го отличават от останалите гимнастици и стратегията, която са си изградили за спечелване на олимпийската квота.

Дейвид е човекът, който е помогнал на Ерика да вземе важното решение от индивидуална състезателка по художествена гимнастика да премине в националния ансамбъл на България и вече да е медалистка от световно първенство.

Предстоящата година олимпийската е най-важната и мечтана за всеки спортист. Ерика и Дейвид сбъднаха своите детски мечти да попаднат на олимпиада. Любовта им ще ги събере и на игрите в Токио, тъй като състезанията и на двамата са едно след друго.

Въпреки успехите си и Ерика и Дейвид са здраво стъпили на земята а единственото, което ги интересува са любовта им и престижното представяне на олимпийските игри. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
3
 
! Отговори
Идриз аго преди 4 години
Какви звучни български имена Ерика, Дейвид?!? Много ме притеснява, че Ерика го поема банално.
5
2
 
2
 
! Отговори
Циганофил преди 4 години
До НаблюдателСамо да не ти е вкъщи,такива жени ще ти съсипят нервите.
4
5
 
9
 
! Отговори
? преди 4 години
защо мъжът е гримиран?
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сладури са и двамата, нека се обичат.
2
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Яка е ! По моето време нямаше такива острилки, *** !
1
4
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
"След това семейството се мести в САЩ, но в името на спорта и кариерата си Дейвид идва в България, за да тренира"...Респект, това се казва новина! Иначе пичлето е яко, със здраве да я...