Лечков се инати: Няма да приема оставката на Боби!

Има си ред, не може ей така да се правят рокади, отсече той
Обновена: 16 окт 2019 19:44 | 16 окт 2019 17:00, Красимир Ангелов
74
Лечков се инати: Няма да приема оставката на Боби!
Снимка: Булфото

"Нито аз, нито останалите, които сме под Боби Михайлов в йерархията на футболния съюз, не сме виждали черно на бяло оставката. Освен това, даже и да има такава, аз няма да я приема. В това съм категоричен", заяви първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков в коментар на бурята в българския футбол от последните дни.

Още по темата
Той все пак уточни, че не може да гарантира как ще реагират останалите членове на Изпълкома, но е категоричен в своето решение да не приема оставката на президента на съюза.

"Аз не знам какво се говори и какво се шушука. Знам, че в петък има Изпълком. Знам, че за да бъде извършена промяна на най-високия връх в българския футбол, е нужно свикването на извънреден конгрес. Има си ред, който трябва да се спазва. Не може ей така да се правят рокади", отсече екзекуторът на Германия пред "Блиц".

Лечков все пак обеща да отговори на всички въпроси на медиите в петък, когато ще има Изпълком, на която се очаква да се обсъжда оставката на Борислав Михайлов.

"Поне един час ще отделя на медиите, ако има какво да ме питате. А то 100% има. Нали знаете: Кой каквото си е надробил, ще го сърба", заяви в заключение бившия халф.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
3
 
! Отговори
прокурор преди 4 години
така е ,Вожда се изживява като пълководец,иска оставки наред,няма значение хора от правителството или от където и да е било,кеф ,че си бих здраво камшика и си подадох оставката доброволно,а също така и паспорта си върнах,по добре свой сред чужди,отколкото чужд сред свои
53
1
 
2
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
До НОМЕР2Вярно, че са независими. И от Президента и от БФС нищо не зависи :)
52
4
 
8
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 4 години
Откъде накъде една Мутра ще командва какво да се прави в независими организации! Вчесто Мутрата да си подаде оставката, че съсипа България...
51
5
 
14
 
! Отговори
ined преди 4 години
Значи трябва да изгонят и Плешивия и Перуката
50
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И е прав Лечков! Има си устав който трябва да се спазва! С това си действие ПРЕМИЕРА на групировката ГЕРБ.Доказа пред цяла България.Че " управлява" България като частна фирма! И президента е прав! И ако премиера си пъха носа на всякъде.Значи институциите и законите в БГ не работят! След като премиера може да " нарежда" за всичко и на всички в БГ!!!
49
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
48 ми,Чети целия коментар, нв вади само каквото ти е изгодно. Ако не иска да дава пари, да отнеме лиценза и. Но и за това има правила. Писах че може да праща фин. ревизии. И пак по закон, ако има нарушения. Отделно по криминални и други по закон, също може да взема отношение, но това е. Пряко в законодателството държава не може да се намесва. Боби ще си тръгне, щото неговата е задачата да представлява федерацията пред изпълнителната власт, а от личен конфликт с Бойко няма полза за футбола.
48
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На това се казва организирана престъпност. Сама птичка пролет не прави.
47
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В изпълкома всред множеството бизнесмени и разнообразни общественици и деятели, Боби и Лечков са единствените играли тази игра на проф. ниво национален отбор.Напълно логично е всред членовете на федерацията да са на специална почит. Или е по добре Разградския химик, добре поставен пред власта, да е лице на Федерацията?Безумни, осъзнайте се. Публиката е само зрител. Да се оправят футболните членове с федерацията. Те са тези, чиито труд в момента е с нулев резултат.
46
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нито министъра, нито премиера или президента имат отношение.Значи работата на правителството е само да дава пари, без да търси отговорност... Не е ли нагло!
45
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лечков- марихуаната, са тревожи, че хотелите му повече няма да се поддържат от БФС!
44
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И двамата трябва да изчезнат. Аз не разбирам защо някой трябва да им иска оставка? Редно е те сами да си тръгнат ако имат малко чувсто за достойнство.
43
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БФС е спортна организация с устав. И там е записано кой има право да е членка, как се организират събрания и как се избират ръководни органи.Нито министъра, нито премиера или президента имат отношение. Още по малко публиката, на спортните им мероприятия. Парите които дава държавата са за спорт, на лицензираната федерация. Може да има много федрации, но само една получава пари от бюджета, и то по предварителен план за общо спортни мероприятия. Само с тези пари няма проф. Отбор, който да се издъ
42
1
 
15
 
! Отговори
Ъртамуню преди 4 години
Аве може ли само "първия секретар" да е виновен? Къде е бил и кво е правил изпълкома? Оставка на цялото "бкпкпссполитбюро"! Аут от футбола.с стари ку,,упс-крави нов футбол не се прави
41
2
 
28
 
! Отговори
на село е преди 4 години
До Анонимену Сливен е, ама нещо бърка какво говори. Тоя *** заедно с перуката аут. Дим да ви няма. Схемаджии смотани
40
3
 
13
 
! Отговори
Ники преди 4 години
Тоя само е ритал в Сливен, но си е родом от Воденичане-Ямболско...
39
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 42Смешко да беше завършил поне 12 клас. Всяка стока която купуваш е с ДДС. Всяка заплата има данък, всяка услуга има данък, жилището има данък, колата ми има днаък. Не те знам ти, какъв дрипак си ама щом не знаеш, как плащаш данък явно си яко ***.
38
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами оказа се, че Лечков е много по интелигентен от много журналисти, политици и други подели активното мероприятие срещу БФС.Кой ще ръководи БФС се решава на събрание в което право на глас имат членовете на федерацията.Държавата може да отнеме лиценза на федерацията, може да прави ревизия как са изразходват средствата, които е от пуснала, но не може да сменя ръководството и.
37
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако цялото БФС не подаде оставка и политиката не ги принуди... Това ще е края на управляващите на следващите избори. Това е пълен цирк вече 20 год. Целият свят ни се смее, станахме джудже.. Какво още? Кой е тоя дървар да втвърдява тона? Какъв си ти ве? Над държавата и народа ли си?
36
9
 
4
 
! Отговори
Max преди 4 години
Няма "няма".В тази държава всичко се решава от един човек.Каквото Той каже това става.
35
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алкохоликът и сливенския тарикат - като ги видиш и ти става ясно защо футболът е на такова дередже.