Любо Пенев изригна: БФС от години е на дъното и гние

България не заслужава този срам, отсече бившият национал
16 окт 2019 16:05, Красимир Ангелов
36
Любо Пенев изригна: БФС от години е на дъното и гние
Снимка: Булфото

Бившият футболен национал и треньор Любослав Пенев, който загуби последните избори за президент на БФС от подалия оставка Борислав Михайлов, коментира във Facebook бурята в българския футбол в последните 2 дни.

"Използваме случая да благодарим на всички хора, които ни писахте на лични съобщения, на споделените и харесани постове, с които ни подкрепяте. Бъдете сигурни, че ние продължаваме битката. Радваме се, че най-после има размърдване по отношение на управлението на БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ. Но по-добре късно, отколкото никога.

Още по темата
Преди година и половина ние казахме, че тези хора не могат да управляват българския футбол, че любимата игра е стигнала дъното на дъното, че те нямат стратегия, нито могат да я направят, камо ли да я изпълнят. За съжаление излязохме прави.

Сега когато държавата усети звучния шамар на падението, както спортно, така и духовно, и започна освобождаването на футбола от недосегаемите, дано да има последователност и да стигне до край. Защото там от години гние, на всички нива", написа бившият нападател на ЦСКА и Валенсия.

Той изрази надежда, че ще се търси отговорност за "огромните пари, както каза премиера, дадени на БФС".

"Защото когато държавата дава парите на данъкоплатеца за развитието на футбола, трябва да се знаят целите и как са управлявани средствата за постигането им. Постигнатото го видяхме", написа още Пенев.

Той призова да се почисти докрай болното място на родния футбол, "защото футболът е играта на феновете, защото е социален феномен, защото е в сърцата на милиони българи. А ние не заслужаваме този срам".

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
9
 
! Отговори
Луки преди 4 години
Любо не успява защото бие бате Бойко на тенис и не му пуска фъндъци.
12
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мани го тоз мустак, бе, чичовото, с него приличаш на "норвежец"!Виж, с акъла не мога да ти помогна.... трябвало е да четеш повечко книжки на младини!
11
3
 
12
 
! Отговори
до Гошо преди 4 години
Както от чудесни футболисти не се получават добри треньори, така и от добри треньори не се получават добри администратори или управляващи.Мислете малко с тези глави.Като стане швф на БФС няма да подрежда съставите и да чертае схеми за игра.Нещата са за интелигентен човек.
10
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Празни приказки на чичовото. И телектуалното му ново е квартално махленско.Дори и делегатите на конгреса не можа да впечатли. Сега го играе с вятъра на промяната, който обаче задуха отвъд океана. Така бе и с батето. А бе къде е далаверата, че чак от енгилизко ни манипулират БФС то?
9
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Любо,ти ле бе чичовото ще оправиш футбола?Ти ли дето си вкара автогол навремето и като се върна каза :''На който не му харесва да духa супата''?Същия си и ти,че и по-зле от Боби!
8
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наско и Мъри, време е!
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А като ги каза тея неща Стоичков навремето... Всичко го плюхте,зашото виждате заплати по 20 30к като треньор чета. Минахте си по реда и сега било на дъното. Мишки гъбясали... Всички си заминавайте стига крадахте бъдещето на децата и спорта. Не виждате ли, че сте прокажени в главата.
6
5
 
23
 
! Отговори
Българин преди 4 години
При него преди 3 години нашите играха в пъти по-добре и се надиграваха с датчани италианци и т.н. след него Петеффффф зле Хубчеффф зле Балъкофффф много зле. Иначе го изгониха за един равен и една загуба. Защото не им мълчеше особенно но краля слънце. Не знам като шеф на БФС как ще е, но като мъжкар определено изпъква на фона на сегашните мишки.
5
7
 
14
 
! Отговори
Един преди 4 години
Сакън Любо да става шеф на БФС. Товгата 6:0 с Англия ще е оптимистичен резултат. Честността е крайно недостатъчна за този пост.
4
12
 
16
 
! Отговори
Ей го на преди 4 години
Ей го чичовото изпълзя и той.Понеже си оправи кредитите и собствените бакии, че седна да обяснява как се управлява нещо, което е далеч от личните финанси.
3
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако има нещо, в което Пенев превъзхожда настоящото БФС, то това е че той е честен и откровен човек, който милее за футбола. Но за ръководен пост се искат и качества...
2
5
 
25
 
! Отговори
Поаро преди 4 години
Хайде сега Любо, мястото е свободно! Трябва да се оправят нещата! Но внимавай и ти да не се заиграеш!
1
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти си същия, тръгна да ставаш ръководител на БФС а дори своя капитал не можеш да ръководиш фалирал гладен некъдърник.