Кола блъсна трима души на спирка във Варна

21-годишният шофьор изгубил контрол над автомобила
Обновена: 4 ное 2019 08:59 | 4 ное 2019 08:57, Елка Василева
20
Кола блъсна трима души на спирка във Варна
Снимка: архив, Булфото

Трима души бяха пометени от кола на спирка във Варна. Те са откарани в болница след тежката катастрофа, станала на метри от сградата на районния съд във Варна. Състоянието им все още се изяснява.

Инцидентът е станал тази сутрин - около 07:40 часа, на бул. "Владислав Варненчик", съобщи „24 часа“.

21-годишният водач на "Фолксваген" поради неизяснени към момента причини губи контрол над автомобила и се качва на тротоара, където блъска трима души, чакащи автобус на спирката.

Тримата са отведени в болнично заведение незабавно. Към момента текат прегледи за изясняване на травмите им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Варнакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
Това го няма никъде в Европа, доколкото знам.Сигурно има някаква причина....За сметка на това са осигурили достатъчно ефективен контрол и събираемост на глобите.Във Варна една елементарна система камери на изхода няма кой да поддържа, той нашия системи за управление на скоростта на всички автомобили, различни марки и модели, ще слага....то това да не е да ядеш баница- режеш, ядеш.
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво точно разследвате? 21 годишен се мислил за Шумахер...а може и да е бил махмурлия след поредния купон.
12
1
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Колата сама не може да блъсне никого, освен ако тръгне по ноклон, но това со редки случаи. Задволанното устройство е виновно, не обвинявайте колата.
11
1
 
16
 
! Отговори
Варна преди 4 години
Причината е една и тя е телефона. Масово си пишат или говорят докато карат , а после по неясни причини било , друг път
10
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Улиците на Варна всяка нощ се превръщат в място за състезание на недорасли ***. И това от години. Купуват стари автомобилчета,режат им катализаторите,аспусите,трещят,гърмят и газ до дупка из града-щото нямат пари да си заредят бензин да излезе и покарат извънградско където е разрешена по-високата скорост.А от Общината, Кметството,Полицията се правят,че не ги забелязват.Безхаберието наистина взе да става доста странно.
9
5
 
19
 
! Отговори
Аз преди 4 години
не мога да разбера, защо не се изгради автоматична с-*** за ограничаване скоростта на колите. Вместо да чакат по-кьошета и храсти с радара, да има у-ва във всяка кола и те да ограничават до разрешената скорост. Даже и да не е свързана със спирачната с-*** на по-старите коли, пак ще има полза За да не ги манипулират, ще подлежат на ГТП, както другите неща в една кола. Ако някой каже, че е скъпо, трудно...т.н., ще му отговоря отсега-че е въпрос на желание.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коментарите са показателни - от 10 само 2 са по темата, тезата за 80-процентниците намира поредното си потвърждение.Ако единствените които предизвикват катастрофи бяха САМО хора без книжки , годишно щеше да има не повече от 100-150 жертви, а не над 600-700.
7
1
 
12
 
! Отговори
Бабу преди 4 години
Колата беше служебна явно е карал като служебна -газ до ламарината пък другото на тото
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
вчера шофирах към 20.30 часа . толкова наркомани и младежи в еуфория по 3-4 в центъра и около хуманитарната гимназия и централна поща не бях виждала във Варна.
5
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наскоро имаше материал - в едно училище някъде в страната имало само един ученик без нито едно отсъствие от училище Момиченце от ромската махала
4
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има тука един перко дето пише расистки коментари и не знае че това е подсъднио и много лесно може да бъде издирен от службите
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГРАД КОЗЛОДУЙЗащо българите инструктори продават книжки на ромите ?
2
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой дава на ромите книжки без да държат изпити ?Инструкторите и даяджиите българи Ромите не могат да вършат престъпления без участието на българи
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано да не е от махалата