Седем в ареста за разпространение на дрога в Пловдив

Задържани са в момент на сделка, иззети са доказателства
8 ное 2019 15:48, Анисия Иванова
3
Седем в ареста за разпространение на дрога в Пловдив
Снимка: МВР

Седем души са задържани в Пловдив при полицейска операция срещу разпространението и употребата на наркотици, съобщиха от МВР.

Акцията е проведена на 6 ноември от служители на “Криминална полиция” и “Специализирани полицейски сили" в Пловдив под ръководството на Окръжна прокуратура – Пловдив.

На "Голямоконарско шосе" в момент на сделка с наркотици са заловени трима мъже и четири жени, придвижвали се с два автомобила – "Ауди” и "Рейндж Ровър".

При последвалите лични обиски и претърсвания в колите и на два частни адреса разследващите са иззели над 73,5 грама метамфетамин на кристали, 4 стъклени лули и 2 електронни везни със следи от наркотичното вещество, 100 таблетки клонарекс, пакетче амфетамин и мобилни телефони.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354а, ал.1 от НК, което се наблюдава от Окръжна прокуратура-Пловдив.

Седмината, на възраст между 21 и 45 години, са били задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР. Впоследствие на двама от тях са повдигнати обвинения и мярката им за задържане е удължена до 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: пловдивМВРдрога
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хващат кокошкарите, за 73 грама задържали 7 човекаОбади се в полицията и кажи кои са боксовете!Нали си ербап не кeлeш?
1
1
 
7
 
! Отговори
хаха преди 4 години
хващат кокошкарите, за 73 грама задържали 7 човекапрах в очите