Задържаха 66-годишен за братоубийство в Троян

Заподозрян е, че е убил 71-годишния си брат
10 ное 2019 11:33, Александър Попов
4
Задържаха 66-годишен за братоубийство в Троян
Снимка: Булфото, архив

Полицията в Троян е арестувала 66-годишен мъж от града, заподозрян че е причинил смъртта на 71-годишния си брат, съобщиха от МВР - Ловеч.

Двамата мъже са живели заедно в къща в града и са имали психични заболявания. 66-годишният е задържан с прокурорско постановление за срок до 72 часа.

По случая е образувано досъдебно производство и работата на полицейските служители продължава под ръководството на Окръжната прокуратура в Ловеч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: убийствоТроян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Пишете глупости преди 4 години
1 и 2, не сте прави!Виновни са тези, дето скачаха по площадите преди 30 години! Добре, че управляваха за кратко с Филип Димитров начело и после още само 4 години с Иван Костов.През останалото време начело бяха наШте под различни форми и тогава хем имаше демокрация, хем народът живееше охолно, както живее и днес!Тези двамата братя от Троян сигурно са скачали по площада там за здраве и за демокрация, но този 66-годишният сигурно е скачал повече.
2
2
 
1
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
При социализЪма нямаше братоубийатва !!! Всики се обичахме !!!
1
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Турците са виновни! Ако не беше 500 годишното турско робство такива дивотии нямаше да стават, и българите сега щяхме да сме поне 872635916 души!