76-годишен мъж с "ГАЗ-53" е прегазил детето в Русе

Два часа след инцидента полицията откри товарния камион
Обновена: 12 ное 2019 14:44 | 12 ное 2019 14:44, Анисия Иванова
34
76-годишен мъж с "ГАЗ-53" е прегазил детето в Русе
Снимка: Булфото

Полицията откри шофьора на камиона, който блъсна и уби петгодишно дете в русенския квартал "Долапите"днес, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Два часа по-късно след инцидента МВР откри посочения от свидетели товарен камион. Той е с марка "ГАЗ-53", а негов шофьор е 76-годишен мъж.

Още по темата

Сигналът за инцидента е постъпил на тел. 112 в 11,32 часа. Според първоначалната информация камион е блъснал дете на ул. "Бяла черква" в квартала. Изпратените екипи на полицията и на Спешна помощ само са констатирали смъртта на момичето.

Полицията предприе издирване на шофьора, тъй като той не е спрял на местопроизшествието.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
2
 
! Отговори
иван преди 4 години
До Анонимен: бай ти тошо ви даваше по 5лв заплата на ден за да си седите в БГ и да гласувате за него и да не излизате НИКЪДЕ в чужбина за да не видите колко сте встрани от света и цивилизацията!!! 2 неща никога няма да умрат в БГ - комунизъма и простотията , защото са неразривно свързани!!!
27
0
 
1
 
! Отговори
иван преди 4 години
Най-голямата грешка:десетки пъти минавал с висока скорост по тия разбити улици и НИКОЙ не е огънал винкела в тъпата му кратуна!!!! Както се изказа някой:комунизЪма отново уби човек!
26
2
 
2
 
! Отговори
Педантичен преди 4 години
Дъртака имал ли е аптечка в колата?Това е най-важното - аптечката и "апарата" за обдишване!
25
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 23Много си пр ост бе изкукуригал кумундел.Каква фирма те гони? Това е камион ГАЗ53. 53 е годината на модела. Коя фирма ползва 70 годишен камион?Иде реч за бракуван камион от армията, собственост на въпросния изкуфял дъртак.Изкуфял като тебе.
24
3
 
5
 
! Отговори
Ннн преди 4 години
А на баба му не е ли първата и мисъл,че детето може да излезе на пътя ,да го хване за ръка,или си е държала кучето,а?!!! До анонимен 18
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
6-годишно дете не може да се мотае само на улицата. Не може да се сравнява поведението му с това на нормален възрастен човек.
22
5
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Защо не кажат коя е транспортната фирма, за да се санкционира собественика, той има не по-малка вина за наемането на инвалид на работа, от извършилия убийството. Ехоо, АПИ, КАТ и прочее, защо не контролирате пенсии да не сядат зад волана.Това е взеимна вина и трябва да има закон - шофьор до 60г! - това е много отговорна работа,
21
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Възрастен човек (на 76 г.), роден около 9 септември.Целият му съзнателен активен живот преминал с възпитание от социализЪма.Явно, така са го научили - като прегазиш дете, даже да не слезеш да окажеш ПОМОЩ!
20
6
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Виновен е този, който му е разрешил и дал камиона на един изкукал дядка да шофира.
19
10
 
7
 
! Отговори
1111 преди 4 години
Пак за годините на шофьорите трябва да се говори. След 65 г. Проверочен изпит и медицинско всяка година .
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"БЪЛГАРИЯ УБИ ДЕТЕ!"Само че сега такива заглавия, написани в пар цала на оня мръ сник Пор - няма да има!Мръс на из мет!
17
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До НннЩо за *** сте Вие??Детето било "оставено САМО" - ми не е било само, заедно с баба си е било!А кьоравият шофьор НЕ Е ЛИ ВИДЯЛ, че на улицата има ДЕТЕ, БАБА и КУЧЕ??Къде е гледал?Като видиш малко дете отстрани на пътя, не трябва ли ПЪРВАТА ТИ МИСЪЛ ДА Е, че ЕВЕНТУАЛНО ДЕТЕТО МОЖЕ ДА тръгне към ПЪТЯ?Или шоферът си е мислил как да прекара още вар и да налапа някой лев от курса?
16
13
 
5
 
! Отговори
Деян Куцев преди 4 години
Със зимни гуми ли е бил?
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Кой си оставя дете на 5г. без надзор да си играе по улиците." - въпросния "квартал" е по-скоро село. Но не като тези села около софийско дето "тарикати" са си направили къщи че е по-евтино от София и карат всеки ден до столицата, а баш-село, където на ден я-мине я-не кола по дадената улица, да не говорим за камион. В такива условия 5-годишните не само че са на улицата (детски площадки няма), ами дори и ходят сами до магазина. Не оправдавам никой - само разяснявам ситуацията по селата
14
11
 
17
 
! Отговори
Ннн преди 4 години
Повечето търсите вината в шофьора,а никой не се замисля защо 5 годишно дете е оставено на улицата само.И не възрастта е причината.Преди няколко дни, 21 годишен едва не уби 4 души на автобусна спирка,така че...
13
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бай Тошо затова мъжете ги пенсионираше на 60 години и нямаха право да карат камиони тролейбуси автобуси и трамваи. Караха си москвичите и ладите и всичко беше ок.
12
5
 
19
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Да помълчим за минутка и дано душата на детенцето поеме към своя светъл вечен живот!АМИН
11
9
 
19
 
! Отговори
Знаещ преди 4 години
Първо, за инфо на разсъодаващите по-долу, дълбоко се съмнявам, че човекът е карал. Може да поема чужда вина. Второ - ако е карал той, може да не е разбрал, че ц. му се е завряло под машината.
10
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Родителите в българия са абсолютни невежи! Кой си оставя дете на 5г. без надзор да си играе по улиците. На тази възраст нямат инстинкт за самосъхранение, абсолютно дезориентирани са... обръщат се и тръгват без да се оглеждат. Не мога да повярвам, че 76 годишен мъж ще сгази умишлено дете. Ако е от етноса може и да са го хвърлили умишлено за да изкарат пари... нали им спряха търговията с деца в гърция и сега трябва да се преориентират.
9
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За всеки избягал, двойна присъда!