Ким Чен Ун се закани да създаде непобедима армия

Той наблюдава поредно военно учение
18 ное 2019 12:48, Елка Василева
28
Ким Чен Ун се закани да създаде непобедима армия
Снимка: Reuters

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун проследи как протича учение с въздушен десант на снайперисти и се закани да създаде "непобедима армия", предадоха Асошиейтед прес и ТАСС, позовавайки се на Корейската централна телеграфна агенция (КЦТА).

Пхенян продължава да се държи предизвикателно, въпреки че САЩ и Южна Корея отмениха съвместните си учения, за да създадат благоприятни условия за дипломацията.

Още по темата

Днешното съобщение на КЦТА се появи часове след като американският президент Доналд Тръмп призова Ким Чен Ун в Тwitter да "действа бързо, за да постигне сделка", и намекна за още една среща на върха, като написа: "Скоро ще се видим!".

Само за три дни Северна Корея разпространи информация за две военни учения. Според съобщението от събота по време на демонстрация на ВВС Ким е призовал пилотите да се готвят да се изправят срещу "въоръжения до зъби враг".

Вашингтон и Сеул обявиха вчера, че отлагат за неопределено време съвместно военно учение като израз на добра воля към Пхенян, предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смееш ли да се сбиеш с армията на Джуджи с ***, а?Щото и той вика, че били без аналог.
21
0
 
3
 
! Отговори
Папакочев преди 4 години
На снимката всички са с по-малки глави от Ким - пак кажете че не е голяма работа
20
0
 
1
 
! Отговори
Лайно Дзвък преди 4 години
Вички армии са непобедими, докато не ги победят
19
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Непобедима армия, чийто войници нямат сили да ходят от глад. Непобедима армия, чийто 80-годишни униформи са направени да ги измъчват. Непобедима армия, чийто войници са с промити мозъци. Непобедима армия, в която всеки пази съседния да не дезертира. Непобедима армия, която вече се е победила, в мрак на диктатура и безверие.
18
3
 
3
 
! Отговори
До номер 18 преди 4 години
Стига опорки, другарю! С.К. нямат пари да си платят тока, така че едва ли имат пари да ти платят за този коментар.
17
6
 
5
 
! Отговори
СТРАНА в 21 ВЕК преди 4 години
България - нямаш достъп до Вода , Здравеопазване и Болници , няма Ток , няма Интернет .Медиите са Зависими от Бойко Борисов и Кликата Му ( Подозирам че Бойко е вече Уморен Кон ) . Купуваме остаряла военна техника от други Държави .
16
1
 
4
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Щом "Боби" го казва, значи Ким е: красив, слаб и демократичен. Не, не просто демократичен - най демократичния. Корейците са: усмихнати, сити, доволни и с охолен живот. Не, не просто охолни - направо тънат в разкош. Казаното от "Боби" е истината, не както твърди Си Ен Ен, 99,9 процента от света и Вие. Не спорете с "Боби" защото ще Ви зарине с "фактология" и словоблудство. Ще му мине, само ако не спорите с него. Боби "знае" най добре всичко.
15
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До До Боби 14Да управлява ок стареца е бил стара кримка видял е какво ли не. Ами Кимчо на колко взе властта? на 30-32 нали?Значи трябва този младеж с жълто около устата да е направил нещо което да е приемливо за да видим на колко групи/прослойки:Старите генералиВисшата Комунистическа прослойкановото нещо което би трябвало да се характеризира като реформатори(тяхна е идеята за обединение на кореите)*** по места тероризиращи обикновените хораи самите обикновени Корейци
14
2
 
6
 
! Отговори
До Боби № 14 преди 4 години
В монархиите е така! И на 10 може да станеш цар стига да си наследник! Царските династи се наследяват така. С.Корея си е неофициално монархия крепяща се на милитокрация налагаща насилствено всеобщ непрестанен комунистически карнавал с маски. Всички се преструват задружно и чакат този безумен строй да падне така както беше и у нас. Или държиш на твърдението си, че династията КИМ-СВИН управлява съвсем демократично с вече 3-то поредно поколение пожизненени президенти.
13
5
 
4
 
! Отговори
Боби преди 4 години
Хорица нещата в Северна Корея не са такива каквито ни ги представят медиите.Запитайте се как един 30 годишен с жълто около устата взе властта, задържа я и на всичкото отгоре се ееева с САЩ. Значи него го търпят както Китай, комунистите по места, така и генералите а и народа особенно не протестира. На снимката хората са гладни? Хе Хе Хе *** виж снимки от Африка и тогава говори.
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До rusnakгледай си просссссссията ушанко, заради такива като теб са в 16-ти век.
11
2
 
10
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Наистина ми е жал за тези хора... само вижте на снимката: слаби и измъчени... и една *** всред тях... дано има Бог , дано има и Ад за такива....само вижте в ютюб интервюта с успели да избягат от Северна Корея... ужас, ужас, ужас
10
1
 
6
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Я, ще правят римейк на "Тримата танкисти и кучето" в корейски вариант?
9
3
 
9
 
! Отговори
СТРАНА В 21 ВЕК преди 4 години
В която има режим на тока, няма интернет, липсат съвсем основни стоки за бита и има един град витрина, в който живеят привилегированите, но в него нямаш право да отказваш участие в манифестации и нямаш право да живееш, ако поради някаква причина си инвалид. Страна, абсолютно изолирана от света, в която великият ГРУХ, баща и дедо са богове. Страна, в която не можеш да имаш различни възгледи за облекло, прическа и вкус към изкуството извън одобрените от партията на семейство КИМ-СВИН.
8
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УжасТ!
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А силна Кога ?за непобедима е лесно като армията на Замунда никога не се е била и никога не е губила ...
6
4
 
9
 
! Отговори
МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ преди 4 години
За семейството на Ким, че са типични комунистически бандити. За едната бройка и у нас да е така и добрече свалиха правчанския ***, че иначе пикаещия в центъра на София Сашко със самолетчето сега щеше да е премиер (макар и да не голяма разликата, но все пак е нещо). Та да се върнем на Ким Свин баща. За него е било известно, че редовно си е правил оргии с преплюскване и наркотици и за това и пукна преди да навърши 70. Освен това всичките Ким са джуджета като повечето диктатори (Наполеон, Путин)
5
3
 
9
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 4 години
Властта му се крепи на липсата на нефт в страната му.
4
1
 
7
 
! Отговори
Даа, преди 4 години
когато тръгне да изнемощява един лъв, маймуните започват да го дърпат за опашката!
3
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 4 години
а добитъка умира от глад