Кубрат Пулев доволен, че паднал от Кличко. По-интересно е!

С Андреа се разделихме, продължаваме напред, заяви той
21 ное 2019 10:15, Нели Христова
20
Кубрат Пулев доволен, че паднал от Кличко. По-интересно е!
Снимки: Reuters

Преди една седмица Кубрат Пулев победи на ринга Райдъл Букър и записа своя 28-успех. За Кобрата, съпреникът му е бил сериозен противник, но той не му оставил капчица надежда и шанс да направи нещо.

"Закономерно го бих през цялото време. 10 рунда. Много бой изяде този човек, не знам как се е чувствал след това. Има в някои мачове, като този срещу Чисора, в последния рунд като го ударих му се затвори окото. Някак си, може би от благородство, намалих темпото и не исках да го довършвам. Но при Букър... аз през цялото време го биех. Той си ми беше една тренировка. Един подвижен боксов чувал", това каза най-добрият български боксьор пред bTV.

Кобрата бе категоричен, че благородството да не удря противника там, където е най-ранен, го има само той и то единствено, когато знае, че ще победи със сигурност.

Преди пет години, Кубрат Пулев претърпя загуба от Владимир Кличко. Днес той твърди, че може би е по-добре, че е загубил мача, защото инаме е щял да стане прекалено голям.

"Може и да е по-добре, че не го победих. Така е трябвало да стане, сега е много по-интересно. За нищо не съжалявам. Действията ми на ринга бяха прибързани, бях зелен въпреки опита при аматьорите. От империята "Кличко“ правеха хиляди номера. Бях сам срещу всички, нямах опит, хората около мен нямаха опит. Те искаха да помогнат, но това беше положението. Поемам изцяло вината и отговорността, защото най-важна бе стратегията на ринга. Бях добре физически, но...“, върна лентата Кобрата.

"От щаба на Кличко бяха учудени от публиката и от това колко българи дойдоха да ме подкрепят. Бях много добре подготвен, но стратегията ми беше супер грешна. Бях сам дори срещу "Зауерланд“. Допуснах грешки от първи клас в бокса - като ти посягат долу, не сваляш ръката и не позволяваш да те финтират“.

Пулев разкри, че прословутата му реплика след въпросния мач – "Продължаваме напред“, се е превърнала в мотивация за много хора, включително и за такива със здравословни проблеми. "Това ме топли и ме радва – че са получили подкрепа в трудни мигове“.

Прочутата си реплика Кобрата използва и във връзка с раздялата си с фолкпевицата Андреа.

"Любовта не е лесно нещо, но тя е движещата ни сила. С Андреа се разделихме, но нищо не се знае. Продължаваме напред и вярваме в хубавото бъдеще", обяви той.

"Вярвам в хубавото бъдеще. В България ми липсва всичко, въпреки че нямаме парите на другите държави, но винаги ми липсва,  Българите трябва да сме със силен дух и да вярваме в себе си. Силата е в духа, а не в мускулите, заяви Пулев. Той призна, че най-много му липсва климата, а другите държави не са много по-различни от нас, просто са по-приветливи, по-усмихнати и културни, но това се дължи на факта, че имат повече пари.

Пулев говори и за следващата си битка: "Със сигурност ще се изправя за титлата срещу победителя между Джошуа и Руис. Очаквам, ако Руис се подготви съвестно, да спечели отново. Въпреки че и Джошуа със сигурност си е взел поука“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бил зелен за мача с Кличко, хиляди номера му правели от щаба на Кличко....???Нямам думи за тоя наш кавалин!Та той Кличко както е на 43 години в момента, пак ще те направи на мармалад, бе Кобрети!
13
2
 
6
 
! Отговори
Ron Burgundy преди 4 години
ПУлев в цялата си кариера се е бил срещу САМО един истински боксьор - Кличко. И закономерно падна , ама яко !Това са фактите. Иначе ние се кефим че е бил тоя или оня, ама си знаем каква му е КЛАСАТА))))
12
3
 
5
 
! Отговори
Boxing преди 4 години
Лошото е,че не загуби, а го биха като малаче!Дано в следващата среща играе наистина срещу елитен боксьор! Успех
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
чудите се как да изкълчвате думите на хората, да изкарате сензационно заглавие! Смешни сте!
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога ли ще се разкрие сам за ромските си корени , явно няма смелоста за да не бъде отблъснат за винаги от България и българския народБрат му има статия в интернет 0т 2012 г , сам си признава момчето евала му давам истински мъжкар а Кубрат Пулев го е страх да го оплюят
9
7
 
8
 
! Отговори
я пак преди 4 години
Каквото и да говорите това ни е най-успешния професионален боксьор за всички времена а като гледам новите ще си остане такъв и още много, много време независимо дали пак ще се бие за някой от поясите.
8
0
 
12
 
! Отговори
гост преди 4 години
Е да ама той падна и от Суши.
7
1
 
7
 
! Отговори
Тони Уий преди 4 години
Този се опитва да пунктира Баце
6
2
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
О ПУЛЕВ: И КАКВО КАТО СЪМ СИ УРЕДИЛ МАЧА С КЛИЧКО!! КОЙ СМЕЕ ДА МИ ГО КАЖЕ В ОЧИТЕ!!
5
3
 
23
 
! Отговори
Бау преди 4 години
"защото иначе е щял да стане прекалено голям." Иска ти се драги .. Нямаш необходимото да си голям :(
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-хубавото нещо което му се случи е ряздялата с тази Андрея.
3
5
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НЕ МОГА ДА ПРЕЦЕНЯ КОИ СА ПО-ОПОЗОРЕНИ!!ТЕЗИ КОИТО СЕ ОТКАЗВАТ ОТ НАЦИОНАЛНОСТТА СИ ЗА ДА ИГРАЯТ ЗА ЧУЖДА ДЪРЖАВА ИЛИ ТЕЗИ КОИТО СИ УРЕЖДАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО МАЧОВЕТЕ ДА ПАДНАТ ЗА ДА ПОЛУЧАТ ПОВЕЧЕ ПАРИЧКИ!!!
2
8
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ Е ДОВОЛЕН!! СЛЕД КАТО КЛИЧКО ГО ЗАПЛАШИ, ЧЕ НЯМА ДА ИМА МАЧ ПРАВЕШЕ СЕ НА БОЛЕН ВСЕ А НАШИЯ БЕШЕ ЗАТЪНАЛ В ДЪЛГОВЕ!! И МУ КЛЕКНА НА КЛИЧКО ДА ПАДНЕ БЕШЕ МНОГО СМЕШЕН МАЧ! А КЛИЧКО МУ ОБЕЩА ПОВЕЧЕ ПАРИЧКИ!!!ПОРЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ ПРОДАЖНИК ОПОЗОРИЛ БОКСА!!
1
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прав е Кобрата . Ама как да имаме пари като деветдесетте години няколко пъти ни фалираха държавата ....