Гръцка хитрост: Как да заобиколиш забраната за пушене?

В страната бяха гласувани още по-солени глоби за нарушения
Обновена: 23 ное 2019 18:38 | 23 ное 2019 18:38, Веселина Йорданова
43

Грък измисли хитър начин как да заобиколи строгите забрани за пушене в страната. Този жител на село Родoполи, на броени километри от Кулата, пуши в заведението, но оказва се - не съвсем.

На видеото се вижда как мъжът използва сламка, през която изкарва тютюневия дим навън. Във вторник бяха гласувани нови още по-сериозни глоби за пушене в частни и обществени затворени места, предаде Bulgaria ON AIR.

Не се съобщава дали му е наложена глоба, която варира между 50 и 500 евро, както и на собственика на заведението, която може да бъде от 500 до 10 хиляди евро.

Около 40% от гърците са пушачи, а в над 70 на сто от заведенията се нарушава забраната за тютюнопушене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Върл Левскар преди 4 години
До 38 и всички .Вярното е следния пример с мен . Пуша от малък и цената е месечен лизинг на малка кола .Слънце без филтър 20ст. А сега пуша Малборо 5.40.150 кинта месечно .400 кинта лизинг за прилична колица .Който , както си реши .И нека има заведения за пушачи , ако не дай боже ни признаят за престъпници .А Нидерландия , която не ни признава , разрешава марихуана .Гадно ми е . Смениха си името тъпите холандци и има защо .
39
0
 
1
 
! Отговори
непушач до 26(пушач) преди 4 години
За заведенията за пушачи и непушачи те подкрепям.Да има и от двата вида и всеки да влиза където иска.Колкото и да го мислим по добро няма да измислим!
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако в едно семейство пушат и двамата съпрузи по 2 кутии дневно при цена на кутия 5 лева за 50 години те плащат за цигари 365000 лева!
37
1
 
15
 
! Отговори
още един пушач преди 4 години
До ПушачЗа алкохола и дрогата няма забрани,само за цигарите. Пияни и дрогирани убиват по пътищата много повече хора отколкото един пушач.Ама най-лесно е на пушачите да се слагат забрани ,защото другите ги хващат когато са изтрепали сума ти народ.А за гей парада...нямам думи.
36
0
 
4
 
! Отговори
Shark преди 4 години
До Кина. Дау винаги с това обяснение излизате. Димът... ала бала. А защо не казвате нищо за алкохола тогава. И за тези които пият и после шофират и убиват невинни. За това какво ще кажете. Или и за това имате добро, но неприемливо обяснение.
35
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дъвка за балончета!
34
2
 
4
 
! Отговори
факт преди 4 години
Цяла българия е била под робство повече от 100 години от византия.
33
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЦяла южна България и си Филипуполи от векове била гръцка териториа.Не, не е. От яд отиди и се застреляй, мръс.но п.с.е
32
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цяла южна България и си Филипуполи от векове била гръцка териториа.
31
1
 
3
 
! Отговори
майна преди 4 години
Гърците са го измислили
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
У нас забраната за пушене на обществени места не е нужно да се заобикаля. Газят я директно.
29
5
 
9
 
! Отговори
до 17 преди 4 години
До Мануил Палеологосне пиши глупости,тогава точно цяла гърция сте били под Римска окупация и въобще това е латинско наименувание на въпросния град
28
6
 
16
 
! Отговори
Проф.БожидарДимитров преди 4 години
Цяла северна Гърция е Българска територия. До паралелът който минава южно от остров Самотраки всичко е Българско. Гърция започва надолу от този паралел.
27
5
 
14
 
! Отговори
БългАрия преди 4 години
Първо селото не е гръцко, а изконна българска територия и второ на тоя псевдогрък забравил българското си потекло час по-скоро трябва да му бъде припомнен този факт, защото иначе ще му се наложи да пуши през кожени сламки дебели като тръстика.
26
2
 
19
 
! Отговори
Пушач преди 4 години
Добре бе, вредно било. А вредната храна, а вредните алкохолни питиета, а вредните автомобилни газове, а вредния стрес от ниските заплати и пенсии? То всичко е вредно.Като има заведения за пушачи, с персонал от пушачи, тогава това си е право на техен свободен избор. *** забрана, затова и не се спазва. Заведения за пушачи и за непушачи и всеки да влиза където иска. Така е в Австрия и Германия. Свободни хора с право на избор.И аз не искам публични гей паради, вредят на морала на децата ми.
25
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Мануил Палеологос
24
6
 
15
 
! Отговори
Кина преди 4 години
До SharkА бившите страстни пушачи(с по кутия - две на ден) сме още по-нетолерантни от непушачите. С избора си на храна реално не атакуваш околните, каквото си лапнеш, си е само в твоето тяло. А пушека директно го вкарваш в дробчетата на другите хора, при това издишан, плюеш в белите им дробове.
23
9
 
16
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
А у нас има абсолютна забрана и абсолютно на всякъде се пуши.Когато един закон или наредба масово се нарушава , то в него има нещо сбъркано. Стария вариянт със зали за пушачи и не пушачи беше най удачен.Пушачите внасяме 2 милиарда годишно от акциз и сме гонени навън на студа.Има ли статистика колко са отказали цигарите и колко са се разболели от студа ?Май единствения ефект е да ни е гадничко.
22
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ШопБате тоа ше кресне първи като пуснат високи данъци за дизелите. 5 леа на бас, че кара нафтова печка на 20 години.
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 12Това е един билярден клуб до РУ. Като цяло се води, частна собственост и ако не се лъжа би трябвало да е оградено вече (?) така, че да е де факто зала за непушачи. А до ганявците долу, вместо да мрънкат да отидат на заведение където се пуши и където всеки пуши(има такива, особено в софия) и да им се налютят очичките, белким се сетят що тая забрана видя бял свят.