Приближава рецесия, заделете си 3-4 заплати!

Това съветва финансовият експерт Мартин Миланов
26 ное 2019 09:38,
159
Приближава рецесия, заделете си 3-4 заплати!
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

В условия на приближаваща рецесия и турбуленции на пазарите се препоръчва хората да имат "финансова възглавница". Обикновено това са 3-4 заплати, които те да заделят. Това мнение изрази Мартин Миланов, финансов експерт в Tavex, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Още по темата

"В момента в Европа има продукт,  който предлага срещу малка сума всеки месец да се закупи злато, а след завършването на въпросния абонамент човекът да получи още злато като бонус. Вече има над 3 хил. такива активни абонамента и над 15 кг. продадено злато под формата на кюлчета", каза експертът.

"В последните няколко години се наблюдава ръст в това, че хората придобиха възможност да купуват повече злато и валута, като ръстът е около 15% година за година. Този тренд продължава и през 2019, очакваме го и през 2020 г.", обясни Миланов.

"Българинът по принцип е традиционалист. Технологиите обаче ще разчупят това поведение. Блокчейн технологията също е силна по отношение на това да защити потребителя и в същото време да предоставят шанс за "игра" на финансовите пазари".

Видеото с мнението на Мартин Миланов вижте в Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много са му закъснели съветите.С една заплата вече не можеш да изкараш месеца,камо ли да заделиш нещо от нея.Аз предлагам да излезем всички по площадите и да искаме смяна на модела на данъчното облагане.Да се премахне ДДС а да се въведе данък оборот.Така цените на стоките няма да растат а ще се кротнат и даже ще почнат да ги намалят,защото ще търсят начин да правят повече оборот за да имат печалба.Сега някои ще каже че цените са нормални,но аз веднага ще го опровергая.А какви са на черен петък?
134
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 600лв как точно се оделят 3-4 заплати!
133
2
 
8
 
! Отговори
Сашо преди 4 години
Според роднина финансист в голяма финансова институция в Германия, работещ и живеещ там от 15 години, най болезнено време идва за тия хора, които са инвестирали парите си в имоти и не са оставили кеш за лошите дни, които идват, а те щели да бъдат много по лоши от тия през миналата криза. Според него тия накупили имоти, в следващите няколко години ще загубят над 50% от вложените пари в тях, което ще е истинска трагедия за много хора, част от които няма да могат да го преживеят и ще се поболеят.
132
2
 
8
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Играта на финансовите пазари е същата като националната лотария, малко печелят много губят, разликата е в сумите. Тук няма нито икономика нито други познания, както е и при лотарията
131
3
 
12
 
! Отговори
Костас преди 4 години
Българинът обикновено има доста повече от тези 3 заплати настрана. По природа той къта бели при за черни дни. Това не е лошо, но понякога прекалява и забравя да живее този живот. На Балкана той е на разумен с финансите си. В Гърция и Турция повечето хора живеят ден за ден. Кредити за телефони, дрешки, коли. Кой както го разбира този живот да си го живее. Специалистите да си гледат тях си и да не дават акъл.
130
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако това е верно .Борисов ще си подаде оставката и после,ще каже че други са виновни за кризата.
129
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
затваряйте свинска мас и месо в буркани, брашно, боб, напълнете мазите с цепеници, купете си свещи и кибрит и пазете всичко на сухо. Дръжте винаги едно 50-80 литра вода в легени, корита, вани който има, туби, бутилки, сменяйте я когато имате възможност и промивайте тоалетните само в краен случай, може да покривате с найлон да не мирише, ама и да мирише това няма да ви убие, борбата с глада жаждата и студа са с приоритет.
128
2
 
19
 
! Отговори
Милан преди 4 години
При заплата 560 лв. Ако обичаш нали сте експерт , как да заделя пари???
127
2
 
31
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
Доообре, всеки месец ще заделям по 3-4 заплати.
126
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То циклично се върти и няма как да не идв криза.Въпросът на експетно ниво е кога?И без да е експерт всеки знае,че след подем има спад.А 3-4 заплати ще стигнат за 3-4 месеца.Колко ще е дълга?Това също е въпрос за експерт.И тоя е експерт колкото аз съм атомен физик!
125
2
 
12
 
! Отговори
Браво Бойко преди 4 години
Предложете Бойко Борисов за" Нобелевска премийка".Под негово ръководство само за две години ПРиходната част на бюджета е увеличена от 23 000 000 000 живи кървави лева ограбени от народа годишно на цели 43 000 000 000 живи кървави лева предвидени за ограбване през 2020 година с бюджета.за справка вижте публикации на бюджети 2915 2016 2017 2018 и 2019 вкл в ДНЕС БГ
124
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
3-4 заплати но ако заплатата е както на Борисов или Радев по 10-11 бона месечно. А средната е 1000-1100 и се харчи за 1-2 седмици. При по-дълга рецесия няма друга работа до 60 г. и не може и да се пенсионира. Има хора които още не може да намерят работа след предишната криза от 2009 г. а тоя говори за нова.
123
1
 
23
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Хахаха .Какъв експерт.Пълен баламурник ,като тези които му вярват .Tavex гледат да ви продадат златото което ще се срине .
122
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия блокчейн технологии направо си противоречат на европейското и националното законодателство! Отделно да не говорим, че в по-голямата си част са най-обикновенни пирамиди! Хора не се лъжете да вкарвате в балони като криптовалути! Купувайте акции на доказани марки от Америка и Западна Европа, но не от някви трейдъри и т.н., които също са пирамиди!
121
2
 
28
 
! Отговори
Абе стегайте с3 преди 4 години
Хитреците пак ви обесняват за криза, а кризата у БГ-то не е свършвала от 2009 (голема та криза). Ядеме дървото за сметка на олигарсите(модерните робовладелци). Кандидатствах за работа в известна БГ. фирма, там ми казаха, че за да бачкам кат шофер(за това кандидатствах) требе да бачкам у склада извънредно, а те щели да ми плащат извънреден труд нищо, че ше ме осигуряват на 650 кинта, а ше ми дават 1400. За сметка на това ше бачкаш кога ти кажат извънредно, дори и неделя???? "🤔 Ае нема нужда😏😎
120
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И една заплата стига за терминала...., не че после ще е лесно...... Ама вие си преценете, живота е един....
119
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНе знам кой *** ти е поставил негативен лайк?!Това е найразумното нещо което трябва да направи човек в БГ!
118
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя е икономист, колкото аз космонавт. Има инфлация, и ще става все по-голяма. Днес 100 лева, след мах. 4,5 месеца са 70.По добре си купете нещо сега. Няма смисъл от бурканбанк, ако нямаш мн. Хартиѝки, бедния винаги е прецакан.
117
0
 
14
 
! Отговори
българин преди 4 години
Това по скоро.Е начин да напълним гушите на банкерите в България! И как уж нещата при "бащицата" и водача на Групировката ГЕРБ са ОК. А изведнъж някаква "рецесия"? Я му кажете тихо на тоя.Че чуе ли го др Борисов.Ще им срине институцията! Той се "пали" И от най малкото казано от Нинова.А да си затрае за твърденията на тоя? Изключено! Дано не го е видял все още др Борисов тоя! -:)
116
1
 
9
 
! Отговори
ПСН преди 4 години
Така де. Ще си изберем нови лакеи.