Ще има ли скоро нов конгрес на БФС?

Надали дата ще се назначи днес, смята Ваня Симонскa
28 ное 2019 10:45, Красимир Ангелов
6

След скандалите в мача с Англия, загубен катастрофално с 0:6 в средата на октомври, президентът на БФС Борислав Михайлов подаде оставка. За временно изпълняващ длъжността бе определен един от вицепрезидентите в съюза - Михаил Касабов, а решението е оспорвано от друг такъв - Йордан Лечков.

Ще има ли в крайна сметка скоро нов конгрес на БФС?

"В момента войната в БФС се води между Йордан Лечков и Михаил Касабов. Малко съм скептична, че ще се назначи дата за конгрес на БФС днес", коментира в студиото на "България сутрин" продуцентът на спортните новини в Bulgaria ON AIR Ваня Симонскa.

"Ръководството максимално ще забави назначаването на дата за нов конгрес. Не мога да кажа дали полицейските акции имат общо с това, по-скоро ще искат да доизкарат мандата си", каза още Симонска.

По мнението ѝ Бербатов е прав в интервюто си - "никой никога не е готов за поста на президент на БФС.

"Мисля, че много от хората, които са сега в БФС, са разполагали с финанси, когато са влезли в БФС. Йордан Лечков на няколко пъти подхвърли, че се похабяват имена със смяната на треньорите в националния отбор. Малко трябва да се отдръпнем от футболистите в националния отбор - те са резултатът от 14-годишното управление на БФС", казa още Симонска в ефира на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако ще идват Бербатов и Манчевци то по добре да останат старите.
2
3
 
2
 
! Отговори
niki преди 4 години
Ще има, ама друг път.
1
5
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Мисля,че следващият президент на БФС ще е Ники Михайлов по закон той е наследника на Борислав Михайлов а остана и без работа. Ако дойде някой друг няма да го назначи за вратар на националния отбор.