Любовникът на варненската банкерка: Получих само 15 000 лв.

От имот в Монтанско полицията иззела 30 000 лв., пратени от нея
29 ное 2019 16:00, Анисия Иванова
47
Любовникът на варненската банкерка: Получих само 15 000 лв.
Снимка: архив Reuters

Виртуалният любовник на обвинената варненска банкерка твърди, че тя му е пратила само 15 000 лева. Това съобщи наблюдаващият прокурор Светлана Данева.

Според прокурора мъжът, на когото Невена Йорданова е пращала пари, твърди, че самата варненка му е предложила да изпрати сумата, с която да му помогне да реши част от финансовите си проблеми.

Още по темата

"Делото е едва на няколко дни, но и третото лице ще бъде обследвано. Към момента това, което знаем от банката, е, че обвиняемата е ощетила 19 клиенти с над 1 милион лева, като сумата може и да набъбне, защото се извършва вътрешна проверка", допълни Светлана Данева.

Сумите са били теглени в продължение на 3 години, като разследващите органи нямат данни къде са в момента откраднатите пари и дали действително сумите са пращани по куриер към виртуалния ѝ приятел. "Не мога да си представя как един милион лева са били изпратени по куриер в пликове“, каза още прокурор Данева, цитирана от "Фокус".

Успоредно с това стана ясно, че от имот в монтанското село Мокреш полицията е иззела 30 000 лева, за които има съмнение, че са изпратени от Невена Йорданова.

В обясненията си онлайн приятелят ѝ е казал, че парите са на баща му, като това тепърва предстои да бъде изяснено от разследващите. Сумата е приета за веществено доказателство.

Данева допълни, че самопризнанията, които обвиняемата е направила, не са необходими на прокуратурата, защото има достатъчно доказателства за извършеното от нея деяние.

По думите й това е голяма сума и има вероятност да е скрита някъде другаде.

В съдебната зала бе препоръчано на обвинената да ѝ бъде извършено съдебно-психиатрична епикриза. За престъплението, в което е обвинена Невена Йорданова, може да получи присъда от 10 до 20 години затвор, конфискация на имущество и забрана за упражняване на определени професии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 4 години
И майка и и баща и са изгорели покрай нея. *** п***а.
43
1
 
9
 
! Отговори
Skeptic преди 4 години
*** е само подставено лице да получава парите срещу комисионна. Не вярвам изобщо да е грамотен, камо ли да омае с любовни писма. Това е вариант на Нигерийската измама, в момента много разпространен на Запад, при което застаряващи жени, търсещи любов, се разделиха с парите си. Напоследък в играта изглежда се включиха българи, по Фейсбук масово се получаваха покани от американски генерали в Афганистан
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пълно е с *** крадци и измамници.
41
2
 
12
 
! Отговори
galya преди 4 години
Може, всеки човек след една възраст, става друг, и да явно си е имал нещо наум ...
40
6
 
3
 
! Отговори
до galyq преди 4 години
Е добре де може ли така пък близки хора Ем то тея неща се уреждат приживе ще ме извиняваш...
39
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За източване на пари от 10-20 години лежане. Прати я на къра и там да изработи 1 милион. За убийство няма 10-20 годинки.
38
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До galyaЗа да не ти каже къде са му влоговете, значи е имал причина човека.
37
1
 
19
 
! Отговори
galya преди 4 години
Това за умрелите и банките е МНОГО ВЯРНО. Преди време баща ми почина и аз не знаех къде да му търся влоговете, защото знаех, че си къта някакви пари човека, не мога да обикалям 100 банки, за да разбера къде е влога. А тук има хора, които получават наследство от Америка, а нашите скатават парите, едно е, да с есвържат с наследниците и да ги уведомят.
36
2
 
17
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Варна...морето...сините вълни,влюбена банкерка чудо сътвори.Варна...финанси...сините вълни,игра Жулиета виртуални игри.Хваната в капан, мълчи до откат,ще получи пачки, хитър адвокат.
35
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива хитреци се оправят с много бой.Като и смажат кокалите, бързо ще си каже къде ги е скрила.
34
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само 15 000 лева на любовника???Ако разделим 1 000 000 на 15 000...Абе, да не се окаже че е имала 66 любовника!?-))))))))))
33
6
 
16
 
! Отговори
село в северозапада преди 4 години
Тая версия/на касиерката/, е толкова измислена, ама е толкова фалшива, просто не знам кой нормален човек ще се върже!?! ..Ще пращаш пачки по Еконт!!
32
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя ще се изплъзне и Жулиета и родителите и,ще го ядат много голям,хем без пари,хем в затвора,а оня ще си вее оная работа!Да го поставят на детектор на лъжата и да каже къде са парите
31
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ромеото май е РОМео
30
3
 
12
 
! Отговори
ясно преди 4 години
Банките ги основаха "нашите хора" и назначиха в тях "наши хора"
29
4
 
32
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Коя е банката,банката,че да си изтеглим от там...париците.Тази псевдо...банкерка цели 3 години...действала без никакви насрещни вътрешни проверки,на...юнашко доверие.Кажете за банката коя е,че да си направи...изводите.
28
3
 
15
 
! Отговори
Бънкерката преди 4 години
Ще получиш останалата сума, след като направим реален секс.
27
4
 
44
 
! Отговори
Комбинатора преди 4 години
Колеги, идея си нямате какви пари се правят в банките. Оставете заплатите - мижави са. Следят се движенията по сметките. Следи се и възрастта на вложителите. Идея си нямате какви пари се "сгъват" от умрели, за които наследниците нямат никаква идея. Говоря ви за милиони! Ама десетки милиони годишно!
26
1
 
19
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Анонимен 23 Да бе.Ромео е пазил парите , не е похарчил и лев и чака да хванат Невена и да върне парите.
25
1
 
18
 
! Отговори
10-20 годинки преди 4 години
Тя за 10-20 годинки няма как да изкара 1 милион. Дайте и справедлива присъда. За колкото време тя има възможност да изкара 1 милион, за толкова да лежи. ...Или пък и дайте възможност да ги изкара с бизнес от затвора и после я пускайте