Горанов: България с най-висок кредитен рейтинг на Балканите

Вече сме на едно равнище с Унгария и Индонезия
57

3464 гледания   |  Още видео

"По кредитен рейтинг изпреварваме всички други Балкански държави. След кризата в КТБ успяхме не само да възстановим кредитния рейтинг, а и да увеличим перспективите. Нашите партньори ни имат доверие. По-големият кредитен рейтинг е предпоставка за развитие през следващата година", заяви министърът на финансите Владислав Горанов, цитиран от телевизия Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Българският кредитен рейтинг вече е на едно равнище с това на Унгария и Индонезия. В момента и трите големи агенции за кредитни оценки дават на България сходни оценки.

Standard & Poor's  даде на страната позитивна прогноза, като очаква българската икономика да расте стабилно и да постигне силни фискални резултати.


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
НОЙ преди 4 месеца
Ние откраднахме парите за допълнителното осигуряване през 2012година.12 години внасяхте за нас.
49
0
 
4
 
! Отговори
баба Финанси преди 4 месеца
Какво значи висок кредитен рейтинг? Елате, да Ви пробутам кредити, че да сте ми роби во веки веков! Къде е индустрията на България, къде е високият жизнен стандарт, къде са високите доходи. Хвалбите не значат просперитет и без това сме на опашката в Европа! Не ви ли е срам управляващи????!!!! Ми май не....
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Bravo na bg nyama takava dirjava
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И какво ме грее мене тоя кредитен рейтинг ?
46
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Когато в България тръгне позитивно развитие, веднага изкачат едни злобари да ни обясняват как това не е вярно и колко зле сме били. Те може да са зле, ако само тролят по форумите на ниска тарифа. Гледам обаче, че който иска и работи е добре - не можеш да се разминеш от коли по улиците на всеки областен град - пустите му "бедни" баровци не щат да се возят на градски транспорт. Вече и жените и децата са с коли, явно имат доходи. Та кой бил беден?
45
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кога Горанов ще върне милиард и половина,които Дянков изтегли от НЗОК защото имаше излишък по негово време?Това са наши вноски за здраве,на всеки който се осигурява,как ще ги взима министър и няма да ги връща?
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
до 43
Пари за пенсии няма не си ли го разбрал още?Или вярваш в дядо Коледа а?Горанов преди каза:"Който не си прехвърли парите от ДЗПО в НОИ,децата му ще му плащат пенсия!''Демек ако нямаш деца няма да взимаш!Ако внасяш примерно 100лв за пенсия,от тях 95лв отиват в НОИ и 5лв отиват в ДЗПО,то пенсията ти намалява с 20%,защото внасяш 5% в частен фонд и Горанов неможе да ти ги пипне!Там в ДЗПО са над 8 милиарда лева,които са спестени от всички нас,обаче той иска да ги преместим в НОИ за да ги харчи!
43
1
 
16
 
! Отговори
А за пенсионерите ? преди 4 месеца
А за пенсионерите забравихте ли след като минаха изборите ? Забравихте ли обещанията си (заради които ви избраха) за 300 лв. минимална пенсия, повишаване на всички пенсии и падане на тавана на всички пенсии ? Всъщност таван на пенсиите няма в нито една друга европейска страна. Какво стана с парите за пенсиите?
42
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тоя красавец съвсем изперка от последните земетресения в околните държави!
Ще трябва да се нанесе в още 2-3 чужди апартамента.
41
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Айде стига хейт - новината действително е позитивна за БГ...
40
1
 
25
 
! Отговори
Тренд преди 4 месеца
... и с най-прост финансов министър.
39
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Искам да съм зле, като грък.
38
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Унгария, а особено Индонезия са две от най-популярните Балкански държави в света. Няма съмнение, че министъра е най-големия четкаджия на Борисов и един от най-противните членове на кабинета. Този ще продаде и майка си за малко внимание от вожда Винету. Противен от най-противните. Повръща ми се вече от такива откровени лъжи на дребно.
37
1
 
23
 
! Отговори
13 преди 4 месеца
С безплатен апартамент от Доган ще говори каквото му напишат. България е последна в ЕС, по статистики се нарежда със средно развити държави от Африка и средно развити градове в Индия. А ако се гледа град за град данните са кошмарни.
36
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Аха,това е от благодарството на чичко Доналд за самолетите,които вземаме и слугинажната ни политика!
Като сме по-добре от всички балканци,какви са чуждите инвестиции при тях и при нас?
Последни сме ,това е истината!
35
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дай ми кредитния рейтинг и стандарта на живот на Гърция па да видиме май само ния си се интересуваме от тоя рейтинг ,хората си оправиха държавите ние гледаме рейтинги бедни ама спестяваме
34
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Бедни спестовници това сме ние ,кредитния рейтинг си го..... като сме най-бедни в на балканите най-остарялата и най-болната страна и затова имаш огромна вина и ти бездомбико личната на Д.П.
33
1
 
12
 
! Отговори
92315 преди 4 месеца
А запатите как са в другите държави на балкаския полуостров?
32
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какво ме интирисува реитинга като от 3 години сам безработен а имам 3 виши по колторулогия европеистика и социални деиностий... съсипаха я тази даржава.
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
само затова,че се закани на журналистка в парламента,че ще и спре парите
------

Никога не се е заканвал на журналистка.